1. Start
  2. Till Salu (hus etc)
  3. Stockholms län
  4. Stockholm
  5. A1839411
 
KARTA
Modernt & elegant från 2008, generösa 195 kvm, toppskick

Till salu: Hus, 6:a på 195 m², Stockholm


Välkommen till ett Trivselhus från 2008 i absolut toppskick! Rymliga 195 kvm i två plan med 4-5 sovrum, generöst kök och vardagsrum, altan i bästa sydvästläge och en lättskött tomt. Ett av mycket få nybyggda friköpta hus i Älvsjö där du som köpare direkt kan flytta in och njuta direkt. Låga bra driftskostnader med bergvärme. Med några minuters promenad till Långsjön, Älvsjöskogen, barnomsorg, skolor, matbutik och bussar är det ett boende perfekt för en barnfamilj som vill ha direkt närhet till det absolut nödvändiga. Ett utmärkt läge mitt i Älvsjös villaidyll. På entréplanet finns kök med mycket goda arbetsytor, köksö, och plats för stora sällskap, öppet mot vardagsrummet där också braskaminen värmer skönt. Ett utmärkt badrum med dusch, tvättstuga samt sovrum. På övre plan är det öppet upp till nock vilket skapar rymd och en riktigt rymlig känsla förstås. Tre bra sovrum samt allrum vilket skulle kunna användas till ett fjärde sovrum om så önskas. Badrum med bastu och badkar samt klädkammare och annan god förvaring. Genomgående mycket hög standard och stilmässigt har man allt man kan önska sig.

Älvsjö och Långsjö är en mycket charmig och trivsam villaidyll med närhet till bland annat Långsjön och sitt bad sommartid, skridskoåkning vintertid och joggingrundor året runt. Kort promenad bort finns Älvsjöskogens naturreservat med elljusspår och skogsomgivningar. Med direkt närhet finns förskola, Herrängsskolan, lekplatser och mataffär. Utmärkta bussar precis utanför med buss 141 och 144 till t-bana eller pendeltåg.

Välkommen på visning av detta härliga hus!
*****
Vardagsrum
Ett stort och fint vardagsrum som har en öppen planlösning mot köket. Stora och sociala ytor som möjliggör stora middagsbjudningar och festliga tillställningar. I det rymliga vardagsrummet med fönsterpartier åt tre finns gott om plats för soffgrupper, läshörna och barnens lek. Braskaminen blir ofta hemmets mittpunkt att samlas kring under kalla höst och vinterkvällar. Flertal fönster från golv till tak vilket verkligen bjuder in ljuset och den grönskande trädgården i rummet.

*****
Kök
Det stilrena köket har fantastiska arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter i många köksskåp, både ovan och under arbetsytor. Köket går i ek och ljust kakel som bryts av med mörk bänkskiva. Den maskinella utrusningen består av kyl & frys i fullhöjd, diskmaskin, stor glaskeramikhäll, vinkyl samt inbyggnadsugn och mikro i högskåp. Bra belysning under överskåp samt spotlights i tak. Stor matplatsdel i mitten av köket och mot vardagsrummet som enkelt rymmer 8-12 personer. Vid större sällskap förlänger man bara bordet ut mot vardagsrummet. En verkligen generös köksö var hällen finns och där finns och gott om plats för familjen att samlas vid matlagningen - perfekt för mästerkocken att visa sina konster.

Även i köket flödar ljuset via det stora fönsterpartiet samt genom de dubbla balkongdörrarna. De glasade balkongdörrarna, leder ut till den stora uteplatsen i soligt sydvästläge. Med grönskande träd och lummig trädgårdstomt utanför så kan man njuta av solens strålar på uteplatsen balkongen under hela dagen och kvällen.

*****
Badrum
Stort och rymligt badrum med dusch, WC, vädringsfönster, badrumsskåp och handfat med kommod undertill samt en stilfull spegel med belysning ovan. Badrummet går i ljusa färger, med vit kakel, sandstensfärgat klinkergolv och elegant fondvägg i duschen vilket skapar ett modernt badrum med en varm och lyxig känsla. Nedsänkt tak med dimbara spotlights.

*****
Sovrum 1 / gästrum
Fint sovrum med ett härligt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna som vetter åt två väderstreck. Utmärkt klädkammare i detta rum, målade väggar. Ekparkett genomgående i huset.

*****
Entré
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Utmärkt dubbelgarderob, vidare in i hallen vid passagen mot sovrum och tvättstuga finns gott om plats för ytterligare förvaring om så önskas. Klinkerruta vid entrén, i övrigt ekparkett i nästan hela bostaden. Målade väggar.

*****
Tvättstuga
En utmärkt tvättstuga och groventré. Här finns också bergvärmepumpen.

ÖVRE PLAN

Den fina trappan i ek leder upp till en övre hall som angränsar till rummen på det övre planet. Det övre planet med en härlig rymd upp till nock.

*****
Sovrum 2, 3 & 4:
Tre mycket fina sovrum som har fönster åt olika håll och med en gemensam nämnare, lugnt och grönskande läge utan insyn. Det största sovrummet har fönster åt två håll och här finns en hel garderobsvägg på plats. I det stora sovrummet möblerar man enkelt med dubbelsäng, extra byråer och kanske en fåtölj utan att göra avkall på ytorna. Från detta sovrum finns ingång till utmärkt vindsförråd. Två av rummen är väl anpassade som barnrum och inrymmer säng, garderober och skrivbord. Den höga höjden i båda dessa rum möjliggör goda möjligheter till loftsäng om så önskas.

*****
Badrum
Påkostat och modernt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Stilmässigt går det i samma stil som badrummet på nedre plan. Badrummet inrymmer hörnbadkar, dubbla handfat med kommod, bastu samt wc. Infällda dimbara spotlights i tak.

*****
Allrum / sovrum
Ett generöst allrum perfekt som filmrum, lekrum, eller kanske som ett extra sovrum om behovet finns. Vid trappen finns en utmärkt klädkammare, förvaringsmöjligheterna är mycket goda i huset.

*****

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa, 2-plans hus
Rum: 6, varav 4 sovrum
Boarea: 195 kvm
Tomtarea: 713 kvm

Utgångspris: 8 595 000 kr
Byggnadsår: 2008
Driftkostnad: ca 27 188 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Uppvärmning: Bergvärmepump
Uppvärmning ålder: 2008
Grund: Betongplatta på mark med underliggande isolering & vattenburen golvvärme
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Fönster: 3-glas isolerrutor

Takbeklädnad: Pulpettak med träfiberskivor, läkt och petongpannor
Markbeskaffning: Sten
Utvändiga plåtarbeten: Plåt
Ventilation: Mekanisk frånluft
Jordat/ojordat: Jordat
Murstock: Skorsten av plåt med insatsrör

Tomt/balkong/uteplats

Generös trädäckad altan i bästa sydvästläge med utgång från kök. Plats finns för flertal möblemang, grönskande odlingar och barnens lek.

Lättskött trädgårdstomt med gräsytor.

Övriga byggnader

Carport med vidbyggt förråd ca 7 kvm som är varmisolierat. Separat förråd på ca 15 kvm.

Visa mer om bostaden

Parkering

Stenlaggd uppfart med goda parkeringsmöjligheter för två bilar samt plats i carport för en tredje bil.

Tv/Internetanslutning

Fiber.

Allmänt

Län: STOCKHOLM
Kommun: STOCKHOLM

Fastighetsbeteckning: Stockholm Flöjtisten 32

Planbestämmelser

Långsjö Del Av Stadsdelen, Stadsplan (Beslutsdatum: 19470829)
Flöjtisten T 31-32, Fastighetsplan (Beslutsdatum: 20070111, Registreringsdatum: 20061211)

Övriga rättigheter och belastningar

Inskrivna övriga rättigheter och belastningar: Östra Mälaren, Ytvattenskydd (Beslutsdatum: 20081125, Registreringsdatum: 20110921)

Övrigt

Utmärkt barnomsorg med ett flertal förskolor (både kommunala och privata alternativ), fritids och skolor i närheten av bostaden. Herrängens skola (förskola- åk 5), Johan Skyttes skola (förskola - åk 9) samt Långbrodalsskolan (förskola-åk 5). Alla skolorna ligger inom gång och cykelavstånd. För träning finns Långbrohallen med simhall, gympapass och idrottshall.

Flera grönskande parker och lekplatser ligger i närheten.
Andra trevliga platser i Älvsjö är, Älvsjöskogen med upplysta joggingspår och idrott/friluftsplats och populära Långsjön med badplats sommartid och skridskobana vintertid. Långsjön och Älvsjöskogen ligger endast ett stenkast bort.

I grönskande Långbro park ligger även det välrenommerade Långbro Värdshus som drivs av den välkända kocken Fredrik Eriksson. Trevlig och populär uteservering under sommarhalvåret. Även populära restaurangen och butiken Living, finkrogen Aloë och bageriet Fru Marias Bak ligger på Svartlösavägen.

Goda kommunikationer med buss 141, tar ca 10 minuter till T-bana Telefonplan och buss 144, trafikerar sträckan mellan Fruängen, T-bana och Älvsjö station, ansluter pendeltåget och flertalet busslinjer vid knutpunkten Älvsjö stn. Pendeltåget går även till Arlanda.

Vid Älvsjö C finns bl.a. butiker, banker, flera restauranger, stor COOP-butik, SATS-gym och blomsteraffär. Willys stormarknad finns intill Älvsjömässan. Vid Älvsjö centrum har ett nytt resecentrum ( bussar och pendeltåg) uppförts och i anslutning till detta byggs nya bostäder och butiker. "Älvsjö torg" kommer att bli modernt och mer trivsamt. Närmsta butik ligger en kort promenad från fastigheten, ICA, trevlig och utbyggd närbutik med bra manuell disk för fisk, deli och kött etc.

En fastighetsavgift tas ut om ca 7 412 kr/år. Den ersätter tidigare fastighetsskatt och regleras, enligt upplupen tid, på tillträdesdagen.
Lagfartskostnad: 1,5% av köpeskillingen för privatperson och 4,25% för företag samt en avgift om f.n. 825 kr.
Pantbrevskostnad: 2% av pantbrevsbeloppet på de nya pantbrev som tas ut, samt en avgift om f.n. 375 kr.

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade av säljare och köpare, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsregler. Att arean stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Är boarean avgörande, eller av stor betydelse, anmodas köparen att kontrollera denna före köpet.

Kontakta mäklaren för upprättande av boendekostnadskalkyl.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

8 595 000 kr

Driftkostnader

ca 27 188 kr/år

Årlig elförbrukning: 22025 kWh/år

Kommentar: I uppvärmningskostnaden ingår varmvattenberedning, fast el, 12 925kWh. Hushållsel 9 100kWh,

Fördelas enligt följande

Vatten och avlopp: 2 700 kr

Renhållning: 2 152 kr

Taxering

Byggnad: 3 160 000 kr
Mark: 2 177 000 kr
Totalt: 5 337 000 kr

Taxeringsår: 2015
Taxeringsvärdet är: fastställt
Värdeår: 2008
Standardpoäng: 34
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 3 st pantbrev uttaget om sammanlagt 4 200 000 kr.

Fastighetsskatt

7 412 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 74 kWh/kvm/år

Energiklass: D

Energideklaration utförd: 2016-10-04

Modernt & elegant från 2008, generösa 195 kvm, toppskick

Till salu: Hus, 6:a på 195 m², Stockholm

STOCKHOLM

Till salu, Hus, 8 595 000 kr , 195


Välkommen till ett Trivselhus från 2008 i absolut toppskick! Rymliga 195 kvm i två plan med 4-5 sovrum, generöst kök och vardagsrum, altan i bästa sydvästläge och en lättskött tomt. Ett av mycket få nybyggda friköpta hus i Älvsjö där du som köpare direkt kan flytta in och njuta direkt. Låga bra driftskostnader med bergvärme. Med några minuters promenad till Långsjön, Älvsjöskogen, barnomsorg, skolor, matbutik och bussar är det ett boende perfekt för en barnfamilj som vill ha direkt närhet till det absolut nödvändiga. Ett utmärkt läge mitt i Älvsjös villaidyll. På entréplanet finns kök med mycket goda arbetsytor, köksö, och plats för stora sällskap, öppet mot vardagsrummet där också braskaminen värmer skönt. Ett utmärkt badrum med dusch, tvättstuga samt sovrum. På övre plan är det öppet upp till nock vilket skapar rymd och en riktigt rymlig känsla förstås. Tre bra sovrum samt allrum vilket skulle kunna användas till ett fjärde sovrum om så önskas. Badrum med bastu och badkar samt klädkammare och annan god förvaring. Genomgående mycket hög standard och stilmässigt har man allt man kan önska sig.

Älvsjö och Långsjö är en mycket charmig och trivsam villaidyll med närhet till bland annat Långsjön och sitt bad sommartid, skridskoåkning vintertid och joggingrundor året runt. Kort promenad bort finns Älvsjöskogens naturreservat med elljusspår och skogsomgivningar. Med direkt närhet finns förskola, Herrängsskolan, lekplatser och mataffär. Utmärkta bussar precis utanför med buss 141 och 144 till t-bana eller pendeltåg.

Välkommen på visning av detta härliga hus!
*****
Vardagsrum
Ett stort och fint vardagsrum som har en öppen planlösning mot köket. Stora och sociala ytor som möjliggör stora middagsbjudningar och festliga tillställningar. I det rymliga vardagsrummet med fönsterpartier åt tre finns gott om plats för soffgrupper, läshörna och barnens lek. Braskaminen blir ofta hemmets mittpunkt att samlas kring under kalla höst och vinterkvällar. Flertal fönster från golv till tak vilket verkligen bjuder in ljuset och den grönskande trädgården i rummet.

*****
Kök
Det stilrena köket har fantastiska arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter i många köksskåp, både ovan och under arbetsytor. Köket går i ek och ljust kakel som bryts av med mörk bänkskiva. Den maskinella utrusningen består av kyl & frys i fullhöjd, diskmaskin, stor glaskeramikhäll, vinkyl samt inbyggnadsugn och mikro i högskåp. Bra belysning under överskåp samt spotlights i tak. Stor matplatsdel i mitten av köket och mot vardagsrummet som enkelt rymmer 8-12 personer. Vid större sällskap förlänger man bara bordet ut mot vardagsrummet. En verkligen generös köksö var hällen finns och där finns och gott om plats för familjen att samlas vid matlagningen - perfekt för mästerkocken att visa sina konster.

Även i köket flödar ljuset via det stora fönsterpartiet samt genom de dubbla balkongdörrarna. De glasade balkongdörrarna, leder ut till den stora uteplatsen i soligt sydvästläge. Med grönskande träd och lummig trädgårdstomt utanför så kan man njuta av solens strålar på uteplatsen balkongen under hela dagen och kvällen.

*****
Badrum
Stort och rymligt badrum med dusch, WC, vädringsfönster, badrumsskåp och handfat med kommod undertill samt en stilfull spegel med belysning ovan. Badrummet går i ljusa färger, med vit kakel, sandstensfärgat klinkergolv och elegant fondvägg i duschen vilket skapar ett modernt badrum med en varm och lyxig känsla. Nedsänkt tak med dimbara spotlights.

*****
Sovrum 1 / gästrum
Fint sovrum med ett härligt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna som vetter åt två väderstreck. Utmärkt klädkammare i detta rum, målade väggar. Ekparkett genomgående i huset.

*****
Entré
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Utmärkt dubbelgarderob, vidare in i hallen vid passagen mot sovrum och tvättstuga finns gott om plats för ytterligare förvaring om så önskas. Klinkerruta vid entrén, i övrigt ekparkett i nästan hela bostaden. Målade väggar.

*****
Tvättstuga
En utmärkt tvättstuga och groventré. Här finns också bergvärmepumpen.

ÖVRE PLAN

Den fina trappan i ek leder upp till en övre hall som angränsar till rummen på det övre planet. Det övre planet med en härlig rymd upp till nock.

*****
Sovrum 2, 3 & 4:
Tre mycket fina sovrum som har fönster åt olika håll och med en gemensam nämnare, lugnt och grönskande läge utan insyn. Det största sovrummet har fönster åt två håll och här finns en hel garderobsvägg på plats. I det stora sovrummet möblerar man enkelt med dubbelsäng, extra byråer och kanske en fåtölj utan att göra avkall på ytorna. Från detta sovrum finns ingång till utmärkt vindsförråd. Två av rummen är väl anpassade som barnrum och inrymmer säng, garderober och skrivbord. Den höga höjden i båda dessa rum möjliggör goda möjligheter till loftsäng om så önskas.

*****
Badrum
Påkostat och modernt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Stilmässigt går det i samma stil som badrummet på nedre plan. Badrummet inrymmer hörnbadkar, dubbla handfat med kommod, bastu samt wc. Infällda dimbara spotlights i tak.

*****
Allrum / sovrum
Ett generöst allrum perfekt som filmrum, lekrum, eller kanske som ett extra sovrum om behovet finns. Vid trappen finns en utmärkt klädkammare, förvaringsmöjligheterna är mycket goda i huset.

*****

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Villa, 2-plans hus
Rum: 6, varav 4 sovrum
Boarea: 195 kvm
Tomtarea: 713 kvm

Utgångspris: 8 595 000 kr
Byggnadsår: 2008
Driftkostnad: ca 27 188 kr/år
Upplåtelseform: Äganderätt
Boareauppgift enligt: Lantmäteriet

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt vatten året om
Avlopp: Kommunalt avlopp
Uppvärmning: Bergvärmepump
Uppvärmning ålder: 2008
Grund: Betongplatta på mark med underliggande isolering & vattenburen golvvärme
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Fönster: 3-glas isolerrutor

Takbeklädnad: Pulpettak med träfiberskivor, läkt och petongpannor
Markbeskaffning: Sten
Utvändiga plåtarbeten: Plåt
Ventilation: Mekanisk frånluft
Jordat/ojordat: Jordat
Murstock: Skorsten av plåt med insatsrör

Tomt/balkong/uteplats

Generös trädäckad altan i bästa sydvästläge med utgång från kök. Plats finns för flertal möblemang, grönskande odlingar och barnens lek.

Lättskött trädgårdstomt med gräsytor.

Övriga byggnader

Carport med vidbyggt förråd ca 7 kvm som är varmisolierat. Separat förråd på ca 15 kvm.

Visa mer om bostaden

Parkering

Stenlaggd uppfart med goda parkeringsmöjligheter för två bilar samt plats i carport för en tredje bil.

Tv/Internetanslutning

Fiber.

Allmänt

Län: STOCKHOLM
Kommun: STOCKHOLM

Fastighetsbeteckning: Stockholm Flöjtisten 32

Planbestämmelser

Långsjö Del Av Stadsdelen, Stadsplan (Beslutsdatum: 19470829)
Flöjtisten T 31-32, Fastighetsplan (Beslutsdatum: 20070111, Registreringsdatum: 20061211)

Övriga rättigheter och belastningar

Inskrivna övriga rättigheter och belastningar: Östra Mälaren, Ytvattenskydd (Beslutsdatum: 20081125, Registreringsdatum: 20110921)

Övrigt

Utmärkt barnomsorg med ett flertal förskolor (både kommunala och privata alternativ), fritids och skolor i närheten av bostaden. Herrängens skola (förskola- åk 5), Johan Skyttes skola (förskola - åk 9) samt Långbrodalsskolan (förskola-åk 5). Alla skolorna ligger inom gång och cykelavstånd. För träning finns Långbrohallen med simhall, gympapass och idrottshall.

Flera grönskande parker och lekplatser ligger i närheten.
Andra trevliga platser i Älvsjö är, Älvsjöskogen med upplysta joggingspår och idrott/friluftsplats och populära Långsjön med badplats sommartid och skridskobana vintertid. Långsjön och Älvsjöskogen ligger endast ett stenkast bort.

I grönskande Långbro park ligger även det välrenommerade Långbro Värdshus som drivs av den välkända kocken Fredrik Eriksson. Trevlig och populär uteservering under sommarhalvåret. Även populära restaurangen och butiken Living, finkrogen Aloë och bageriet Fru Marias Bak ligger på Svartlösavägen.

Goda kommunikationer med buss 141, tar ca 10 minuter till T-bana Telefonplan och buss 144, trafikerar sträckan mellan Fruängen, T-bana och Älvsjö station, ansluter pendeltåget och flertalet busslinjer vid knutpunkten Älvsjö stn. Pendeltåget går även till Arlanda.

Vid Älvsjö C finns bl.a. butiker, banker, flera restauranger, stor COOP-butik, SATS-gym och blomsteraffär. Willys stormarknad finns intill Älvsjömässan. Vid Älvsjö centrum har ett nytt resecentrum ( bussar och pendeltåg) uppförts och i anslutning till detta byggs nya bostäder och butiker. "Älvsjö torg" kommer att bli modernt och mer trivsamt. Närmsta butik ligger en kort promenad från fastigheten, ICA, trevlig och utbyggd närbutik med bra manuell disk för fisk, deli och kött etc.

En fastighetsavgift tas ut om ca 7 412 kr/år. Den ersätter tidigare fastighetsskatt och regleras, enligt upplupen tid, på tillträdesdagen.
Lagfartskostnad: 1,5% av köpeskillingen för privatperson och 4,25% för företag samt en avgift om f.n. 825 kr.
Pantbrevskostnad: 2% av pantbrevsbeloppet på de nya pantbrev som tas ut, samt en avgift om f.n. 375 kr.

Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.

I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade av säljare och köpare, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsregler. Att arean stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Är boarean avgörande, eller av stor betydelse, anmodas köparen att kontrollera denna före köpet.

Kontakta mäklaren för upprättande av boendekostnadskalkyl.
Övrigt
Ekonomi

Utgångspris

8 595 000 kr

Driftkostnader

ca 27 188 kr/år

Årlig elförbrukning: 22025 kWh/år

Kommentar: I uppvärmningskostnaden ingår varmvattenberedning, fast el, 12 925kWh. Hushållsel 9 100kWh,

Fördelas enligt följande

Vatten och avlopp: 2 700 kr

Renhållning: 2 152 kr

Taxering

Byggnad: 3 160 000 kr
Mark: 2 177 000 kr
Totalt: 5 337 000 kr

Taxeringsår: 2015
Taxeringsvärdet är: fastställt
Värdeår: 2008
Standardpoäng: 34
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Pantbrev

Det finns 3 st pantbrev uttaget om sammanlagt 4 200 000 kr.

Fastighetsskatt

7 412 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd

Energiprestanda: 74 kWh/kvm/år

Energiklass: D

Energideklaration utförd: 2016-10-04

Detaljer

Inte upplyst.

Kontakta annonsören

Se fler annonser här: Stockholm

Få nya bostäder som denna direkt på mail: Börja bevaka
Support
Blogg