Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Bollnäs

Hyresbostäder i Bollnäs

48 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
48 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 36 m²
Gärdet-Centrum, Hedhamregatan
3 778 SEK7 timmar sedan
Sida1av 3

Liknande annonser i Bollnäs

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Bollnäs på BostadsPortal

Bollnäs, en pittoresk ort belägen i Hälsingland, erbjuder en härlig boendemiljö för dig som söker en trivsam plats att kalla hem. För dig som letar efter en bostad att hyra i Bollnäs har du definitivt kommit till rätt plats. Här hos oss på BostadsPortal kan du enkelt och smidigt söka efter lediga bostäder i Bollnäs på flera olika sätt. Genom att registrera dig hos oss får du tillgång till en rad funktioner som gör sökprocessen ännu smidigare.

Att bo i en bostad i Bollnäs innebär inte bara en bekväm och trivsam bostad, utan också närhet till flera intressanta platser i regionen. Med Söderhamn inom räckhåll har du tillgång till dess charmiga atmosfär och möjligheter. Dessutom är städerna Falun och Borlänge en bekväm resa bort, vilket ger dig en bredd av kulturella och samhälleliga aktiviteter att utforska. Hudiksvall , som inte heller är långt borta, utgör en ytterligare destination att upptäcka.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Bollnäs

När du ska hyra bostad i Bollnäs så kan du börja med att välja om det ska vara en lägenhet eller om du hellre hyr ett hus i Bollnäs . Du kan också hitta rum som hyrs ut så väl som det finns stugor till uthyrning .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Bollnäs

Här hos oss kan du välja att söka snabbt via snabbsökningen som består av en enda sökruta. Föredrar du att kunna göra olika filtreringar så är det bättre att testa den avancerade sökningen.

Gör sökning med en avancerad sökfunktion

Du som vill hyra bostad i Bollnäs, du bör fundera över vad för krav och önskemål du har. För då kan du filtrera efter dessa i vår avancerade sökning. Till exempel kan du välja bostadstyp samt hur stor bostaden ska vara. Fyll exempelvis i hur många rum du önskar eller hur många kvm det ska vara.

Du kan även filtrera efter annat som parkering, balkong, hiss och så vidare. Du har många olika val att fylla i, eller att klicka i.

Klicka i Bostadsbevakning av lediga bostäder i Bollnäs

En bra funktion vi erbjuder dig som registrerar dig hos oss, är Bostadsbevakning . Med den kan du göra en enda sökning, med de filtreringar du önskar. Sedan kan du luta dig tillbaka och invänta mail från oss. Dessa skickar vi ut varje gång vi får in nya lediga bostäder i Bollnäs.

Inom vilket område i Bollnäs vill du hitta bostad?

Bostäder kan du hitta i områden som Vallsta , Gärdet-Centrum och Säversta-Häggesta .

Så tar du till och från Bollnäs

Att ta dig till eller från Bollnäs är enkelt då denna ort är placerad vid norra stambanan samt vid riksvägarna 50 och 83.

Vad du kan se och göra i Bollnäs

Bollnäs, en av Hälsinglands trevliga städer, bjuder på en mångfald av sevärdheter och aktiviteter som kommer att få dig att trivas. Den mysiga och kompakta stadskärnan har en charm som är svår att motstå och erbjuder en rad shoppingmöjligheter. Vid stadens norra och södra infarter finner du även moderna shoppingcentra som kompletterar utbudet.

Naturen och vattnet är alltid nära i Bollnäs. Under sommarmånaderna kan du njuta av två närliggande badplatser, Karlslundsbadet och Långnäs, som ligger inom bekvämt gångavstånd från stadens centrum. Långnäs lockar med sin karakteristiska udde som sträcker sig ut i Ljusnan, och det är en plats att verkligen uppskatta naturens skönhet.

Bolleberget, även känt som Bollebacken, har något att erbjuda året runt. Under vintern förvandlas det till ett skidparadis med möjlighet till skidåkning. Här korsar också Hälsingeleden landskapet för de som älskar vandring, och mountainbike-entusiaster kan utforska cykelleder. Bollnäs genomkorsas av Ljusnan och rymmer flera småsjöar och tjärnar, vilket gör det till en fiskares dröm med flera fiskeplatser att utforska.

Utflyktsmöjligheterna i Bollnäs är många och lockande. Orter som Växbo och Orbaden erbjuder charmiga destinationer att utforska. Staden själv är värd för många evenemang som passar alla åldrar och intressen. Långnäsparken blir ofta en plats för konserter som tilltalar en bred publik med olika musiksmaker, samt evenemang som det populära Brännbollsyran.

Bollnäs fungerar också som en utmärkt bas för att utforska resten av Hälsingland. Området är känt för sina pittoreska hälsingegårdar och har mycket annat att erbjuda för dig som vill utforska regionens unika kultur och natur.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du kan känna dig helt trygg då du vistas på våra sidor! BostadsPortal är en säker sajt samt att alla uthyrare är seriösa. Så att hyra bostad i Bollnäs är även det tryggt och säkert.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Om du har letat ett tag efter en bra bostad i Bollnäs, men inte fått fatt på en som passar dig, så har vi ett smart tips. Ändra storleken på bostaden, till lite större än vad du behöver. Får du då napp, så kan du hyra den för att sedan välja hyra ut ett rum till någon annan. Du kan då hyra ut via oss och med hjälp av våra digitala verktyg.

BostadsPortal – Hjälper dig att hitta en bra bostad i Bollnäs

Att söka efter lediga bostäder i Bollnäs kan ibland vara en utmaning. Men genom att enkelt registrera dig på vår plattform, BostadsPortal, öppnar du upp möjligheter att göra processen betydligt smidigare. Med registreringen blir det enklare att hitta en bostad i Bollnäs som passar dina behov. Det är visserligen frivilligt att registrera sig, men fördelarna är många. En av de förmåner du får tillgång till är vår Bostadsbevakning , som hjälper dig att hålla koll på de senaste tillgängliga objekten.

BostadsPortal är en pålitlig och säker webbplats med seriösa uthyrare. Bland bostadstyper kan du söka efter lägenheter , rum , stugor och hus i Bollnäs så väl som i andra städer och orter. Vi förstår att du kan ha frågor eller funderingar och därför står vår kundtjänst till ditt förfogande om du behöver hjälp. För att underlätta för dig har vi också en omfattande FAQ-sida med vanliga frågor och svar.

Vi på BostadsPortal önskar dig stort ett riktigt stort lycka till i din bostadssökning!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA