Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in

BostadsPortal grundades år 2010 och har sedan dess vuxit till en digital marknadsplats för uthyrare och bostadssökande att mötas på bättre villkor. Vår ambition är att bidra till en säkrare, smidigare och smartare hyresmarknad där vår användare själva har kontroll över alla beslut, utan mellanhand. Vi är övertygade om att alla vet bäst vad som är bäst för deras boendesituation - oavsett om de är på jakt efter en plats att slå sig ner eller efter någon som kommer att ta väl hand om deras hem.

Vi är portalen för hyresbostäder

Olika tider i livet kräver olika hyresbostäder. Det vet vi på BostadsPortal. Därför har vi samlat ett brett urval av rum, lägenheter, radhus, fritidshus, stugor och villor som hyrs ut i hela Sverige. Vi gör det lätt för dig att hitta en hyresbostad som motsvarar dina önskemål och behov.

För uthyrare är det kostnadsfritt att annonsera bostad hos oss. Vi hjälper både privata och professionella hyresvärdar att hitta potentiell hyresgäst via tillgång till användarvänliga verktyg. Vi är försiktiga med dina kontaktuppgifter, och hos oss kan du välja hur du vill bli kontaktad efter dina önskemål, så att det bäst passar in i din vardag.

BostadsPortal är en del av en längre tradition

BostadsPortal är sedan april 2018 stolta över att vara en del av BoligPortal.dk! Sedan vårt grundande 2010 har vi tillhört den börsnoterade mediekoncernen North Media A/S som består av media och onlineverksamheter som BoligPortal.dk , BoligPortal Business , Ofir.dk , MatchWork , minetilbud.dk , Bekey , Dayli.dk og FK-distribution .

Adress och kontakt:

BoligPortal ApS

Paludan-Müllers Vej 40 B

8200 Aarhus N

Danmark

E-mail: info@bostadsportal.se

Organisationsnummer: 267 225 35

Momsregistreringsnummer: DK-26722535

BOSTADSPORTALOm ossBlogg AdressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA