Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Falun

Hyresbostäder i Falun

135 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
135 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 20 m²
Järlinden-Bojsenburg, Norra Järnvägsgatan
3 938 SEK2 dagar sedan
...
Sida1av 8

Liknande annonser i Falun

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Falun på BostadsPortal

Är det så att du vill hyra bostad i Falun så kan du här hos oss på BostadsPortal enkelt söka fram lediga bostäder i Falun. Falun, som ligger i Dalarna är en trevlig stad att bo i och dessutom är den Dalarnas näst största tätort.

Bor du i Falun så har du även nära till bland annat Borlänge , Hofors och Leksand .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Falun

När du ska söka efter lediga bostäder i Falun, så kan det vara bra om du funderar på om det spelar roll var för typ av bostad du hyr. Du kan till exempel välja att hyra en lägenhet men du har även andra bra alternativ. Du kan till exempel välja att hyra ett hus eller hyra en stuga i Falun . Sedan finns det även de som hyr ut rum i Falun . Du som ska plugga på högskolan kan även hitta studentlägenhet i Falun .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Falun

För att söka efter bostäder i Falun, så har du två alternativ. Du kan göra en så kallad snabbsökning. Då skriver du bara in Falun i den sökruta som finns längst upp. Du får då fram alla lediga bostäder i Falun. Andra alternativet är att använda en avancerad sökning där du kan filtrera.

Testa att göra en avancerad sökning med filtrering

Du som ska hyra en bostad i Falun, du har säkert en bild över hur denna bostad ska vara. Kanske du har behov av ett visst antal rum eller ett visst antal kvm. När du gör en avancerad sökning så kan du fylla i och klicka i olika saker, som gör din sökning lite noggrannare.

Du kanske anser att din bostad måste ha en balkong? Klicka då i detta alternativ. Andra saker du kan filtrera efter är om bostaden ska ha hiss, parkering, tillåtet med husdjur, vara för studenter och en massa mer.

Gör en Bostadsbevakning – Vi mailar dig med nya bostäder i Falun

Du kan om du vill besöka BostadsPortal varje dag och göra en ny sökning. Dock kan det vara enklare och smartare att lägga upp en Bostadsbevakning . Denna tjänst är gratis, men det kräver att du registrerar dig hos oss.  När du lagt upp en bevakning, så kommer vi att maila dig varje gång nya lediga bostäder i Falun kommer in på vår sida.

Inom vilket område i Falun vill du hitta bostad?

Falun har flera bra bostadsområden. Bland annat Hosjö , Elsborg , Järlinden-Bojsenburg och Slätta-Korsarvet .

Så kan du ta dig till och från Falun

Du kan enkelt ta dig till eller från Falun på flera sätt. Bland annat går E16 här samt även länsväg 293. Denna väg är en primär länsväg i Dalarnas län som går sträckan Norr Amsberg – Falun. Närmaste flygplats är Dala Airport som ligger i Borlänge , 25 km från Falun. Det finns även busstrafik i form av Dalatrafik.

Upplevelser och sevärdheter i Falun

Falun har tack vare sin placering i Dalarna en hel del sevärdheter. Falun är ett världsarv och det innebär att det finns mycket att se som påminner om den tid då det var rikets andra stad. I själva Världsdsarvet ingår även de gamla stadsdelarna där du hittar vacker träbebyggelse, vandringsleder och kyrkor, samt även Falu Gruva.

Falu Gruva är ett av Sveriges viktigaste industriminnen. Här har man bland annat brutit guld, silver, koppar och andra metaller. Tack vare det så kallades gruvan även för Sveriges Skattkista.

Intill själva gruvan så ligger Världsarvshuset. Där finns det bildspel, filmer, spel, utställningar med mera att kolla in.

Nära Falu Gruva hittar du Ernst Rolfgården som ligger i den välbevarade trästadsdelen Elsborg . Det var just här som revykungen Ernst Rolf föddes 1891.

Dalarnas museum ligger placerad i centrala Falun. Här finns det olika utställningar samt även dräktutställning och dalmåleri samt världens största samling av dalahästar.

Stabergs bergsmansgård ligger en bit öster om Falun och det är en välbevarad bergsmansgård med en vacker trädgård. På gården så sker det aktiviteter i form av kurser, biodling, skördekvällar, musikkvällar och en massa mer.

Se till att inte missa ett besök på Sundborn som är en by som ligger strax utanför Falun. Här var det som Carl Larsson bodde. Hans hem går även det att besöka och den heter Carl Larssongården. I Sundborn kan du även kolla in bergsmansgården Stora Hyttnäs, Galleri Kvarnen och Sundborns kyrka.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Om du inte har hittat en bostad i Falun som är riktigt rätt, så kan du kanske fundera på att göra på annat sätt. Ett smart tips är att hyra en bostad som är något större än vad du vill ha eller behöver. Du kan då hyra ut ett rum . Du kan göra det via oss och med hjälp av smarta digitala verktyg.

BostadsPortal – Om du vill göra det enkelt att hitta bostad i Falun

Det där med att hitta en bra bostad i Falun kanske först känns svårt. Men väljer du att använda oss på BostadsPortal så kan du se hur enkelt det faktiskt kan vara. Vi har många lediga bostäder i Falun och det kommer dessutom ständigt in nya.

Se gärna till att du registrerar ett konto hos oss, så att du kan använda dig av Bostadsbevakning och andra bra funktioner.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

BostadsPortal är inte bara bra för att du ska kunna leta efter lediga bostäder i Falun, vår sida är även trygg och säker att vistas på. Sedan är det så att alla de uthyrare vi har, de är seriösa, så att du ska kunna vara trygg i att hyra bostad i Falun, via någon av dem.

Vill du ta kontakt med oss så har vi en kundtjänst som du kan nå på flera sätt. Du kan även kika på vår FAQ-sida med vanliga frågor och svar.

Förhoppningsvis så ska du inom kort kunna hitta en perfekt bostad i Falun att hyra. Vi önskar dig ett stort lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA