Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Hofors

Hyresbostäder i Hofors

29 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
29 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 55 m²
Hofors, Synargatan
5 833 SEK5 juli
5 rum lägenhet på 150 m²
Hofors, Fatbursgatan
8 800 SEK5 juni
Sida1av 2
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyr bostad i Hofors på BostadsPortal

Här hos oss på BostadsPortal erbjuder vi dig möjligheten att enkelt söka efter lediga bostäder i Hofors. Om du är i behov av att hyra bostad i Hofors, så har du verkligen kommit till rätt plats! Denna ort är belägen i Gästrikland och befinner sig precis vid gränsen till Dalarna .

Att välja att bosätta sig i en bostad i Hofors innebär att du har närhet till flera andra städer och platser. Endast 53 km bort ligger Gävle , en stad med ett rikt utbud av möjligheter. Dessförinnan finns Sandviken och om du rör dig åt motsatt håll har du Falun inom räckhåll.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Hofors

Du som vill hyra bostad i Hofors, du vet väl om att det finns flera bra bostadsalternativ att välja på? De flesta tänker ju lägenhet , men du kan även hyra hus , hyra stuga och hyra rum i Hofors .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Hofors

Väljer du att söka via snabbsökningsrutan så får du fram alla lediga bostäder i Hofors, oberoende på bostadstyp, storlek och så vidare. Du som vill ha filtreringsmöjligheter, du kan använda dig av den avancerade sökningen.

Bra sökning med en avancerad sökfunktion

När du är på jakt efter en bostad i Hofors och vill säkerställa att den uppfyller dina specifika krav och önskemål, är det en smart strategi att använda filtreringsfunktionen för din sökning. Genom att göra detta kan du skapa en sökning som är anpassad efter dina behov och därmed få mer exakta och relevanta resultat.

Du kan till exempel använda filtreringen för att söka efter bostäder med ett visst antal rum och kök eller en särskild kvadratmeterstorlek. Dessutom kan du begränsa sökresultaten genom att specificera en maxhyra som passar din budget.

Det finns också andra alternativ att överväga när du använder filtreringen. Du kan exempelvis välja att bara visa bostäder som har hiss, balkong eller parkeringsmöjlighet.

Testa att göra en bostadsbevakning av lediga bostäder i Hofors

På vår plattform erbjuder vi en kostnadsfri funktion som kallas för Bostadsbevakning . Detta verktyg är utformat för att göra din bostadssökning ännu smidigare. Med Bostadsbevakningen kan du bevaka den filtrerade sökning du skapat, vilket eliminerar behovet av att utföra upprepade nya sökningar.

Det fungerar enkelt: När du har genomfört din första filtrerade sökning och valt de specifika kriterierna som passar dig, kan du aktivera Bostadsbevakningsfunktionen. Detta innebär att du inte behöver återkomma och manuellt söka efter nya bostäder. Istället kommer vi att informera dig via e-post så snart vi får in nya lediga bostäder i Hofors som matchar dina angivna krav.

Inom vilket område i Hofors vill du hitta bostad?

När det gäller områden i Hofors, så har du centrala Hofors, södra och östra Hofors och Torsåker .

Så tar du dig till och från Hofors

Hofors har en strategisk placering vid E16, som sträcker sig mellan städerna Falun och Storvik . Dessutom är det möjligt att välja tåget som transportmedel, då Hofors ligger längs Bergslagsbanan. Denna järnvägslinje ger dig möjligheten att resa västerut med förbindelser till platser som Borlänge C och Falun C. Åt öster har du en direktkoppling till Gävle C via Storvik och Sandviken .

Hitta på kul saker i Hofors

I Hofors och dess närhet finns en riklig variation av sevärdheter och aktiviteter att uppleva. Ett exempel är Gammelstilla gamla järnbruksområde, en historisk plats som ger dig insikt i Hofors historia som ett blomstrande järnbrukssamhälle. Inte långt därifrån finner du även Hofors bruk, ett antikt järnverk som ytterligare speglar områdets historiska betydelse.

I utkanten av Hofors i Ockelbo finner du Wij Trädgårdar, en förtrollande trädgård och park där du kan utforska en mångfald av växtarter. Här kan du njuta av pittoreska promenader längs trädgårdsvägar och besöka växthusen som rymmer en mängd vackra blommor och växter.

För en fördjupad förståelse av Hofors som ett järnbrukssamhälle genom historien, rekommenderas ett besök på Hyttan Visitor Centre, där du kan ta del av berättelsen bakom staden och dess anknytning till järnindustrin.

Hofors erbjuder även möjligheter till utomhusaktiviteter, särskilt vid Kungsberget. Detta område blomstrar mest under vintern med en skidanläggning som lockar till sig skidentusiaster.

Ett besök på Hornslandet, som ligger vid sjön Stora Horn, är ett annat måste. Här erbjuds en naturskön miljö med möjligheter till fiske och båtliv, vilket gör platsen till en oas för naturälskare.

Hofors Folkets hus är en central plats i staden där ett varierat utbud av evenemang och aktiviteter äger rum. Här kan du bland annat ta del av teaterföreställningar, konserter och konstutställningar som ger en dos av kulturell mångfald och underhållning.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du kan här hos oss söka efter lediga bostäder i Hofors och känna dig helt trygg! Våra sidor och vår portal är säker att använda. Vi ser även till att noga kolla upp alla uthyrare, så det är tryggt att hyra bostad i Hofors.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Har du ännu inte hittat en passande bostad i Hofors? Testa då att söka efter en större bostad. Du kan om du hitta en, hyra den och sedan själv hyra ut rum . Det kan du då göra via oss och våra digitala verktyg.

BostadsPortal – Bra plattform för att hitta bostäder i Hofors

Det bör vara en smidig process att söka och hitta lediga bostäder i Hofors. Genom att registrera dig hos oss och dra nytta av våra funktioner kommer du snart att kunna finna den perfekta bostaden i Hofors som uppfyller dina önskemål.

Utforska gärna våra olika funktioner eller överväg att använda vår Bostadsbevakning för att få extra hjälp med din sökning. Våra webbsidor är utformade med säkerhet och trygghet i åtanke.

Om du har frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta vår kundtjänst för personlig assistans. Dessutom rekommenderar vi att du tar en titt på vår FAQ-sida där vi samlat vanliga frågor och svar för din bekvämlighet.

Vi på BostadsPortal hoppas innerligt att du hos oss finner din nästa bostad i Hofors här hos oss. Vi önskar dig stort lycka till i din sökning!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA