Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Sandviken

Hyresbostäder i Sandviken

99 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
99 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
4 rum lägenhet på 103 m²
Björksätra, Zirkongatan
6 771 SEK2 dagar sedan
2 rum lägenhet på 61 m²
Centrum-Sandbacka, Köpmangatan
7 126 SEK2 dagar sedan
Sida1av 6

Liknande annonser i Sandviken

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta ledig bostad i Sandviken på BostadsPortal

Sandviken i Gästrikland utgör en fantastisk boendemiljö. Om du söker en bostad i Sandviken har du kommit helt rätt. Här på BostadsPortal finner du en mångfald av lediga bostäder i Sandviken att välja mellan.

Att bo här innebär också en fördelaktig närhet till både Gävle och Falun . Sandviken är en del av det så kallade Järnriket Gästrikland, som även inkluderar städer som Gävle, Hofors och Ockelbo .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Sandviken

När det gäller hyresbostäder idag, så omfattar det bra mycket mer än bara lägenheter i Sandviken , även om det kanske är vanligast. Här hos oss kan du söka efter andra typer av bostäder att hyra. Bland annat kan du hyra ett enkelt rum så väl som hyra ett helt hus i Sandviken . Du har även möjligheten att hyra stuga .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Sandviken

Du som vill få fram lediga bostäder i Sandviken, du kan testa att göra en snabbsökning. Du har en enkel sökruta längst upp. Skriv in Sandviken där och klicka enter. Då får du fram en lista på alla bostäder som är lediga just nu. Föredrar du att kunna leta efter en bostad i en specifik storlek eller inom ett visst område, testa då vår avancerade sökning.

Utvidgad sökning ger bättre resultat

För dig som redan har en tydlig uppfattning om vilken typ av bostad du söker i Sandviken, erbjuder vi möjligheten till en avancerad sökning. Denna funktion låter dig inkludera de specifika krav och önskemål du har när det gäller din kommande bostad. Oavsett om du behöver en bostad med ett specifikt antal rum eller en viss kvadratmeterstorlek, kan du enkelt ställa in dessa preferenser i din sökning.

Genom avancerad filtrering kan du också ange kriterier som inflyttningsdatum eller den maximala hyran du är villig att betala. Dessutom kan du specificera detaljer som om en hiss finns i byggnaden, om det finns en balkong, om husdjur är välkomna, och mycket mer.

Maximera chansen med Bostadsbevakning av lediga bostäder i Sandviken

Du som inte vill missa så snart det kommer in en ledig bostad i Sandviken, du bör registrera dig hos oss och sedan använda dig av Bostadsbevakningstjänst . Den fungerar som så att du gör en sökning med de filtreringar du vill ha med. Sedan klickar du i att sökningen i sig ska bevakas. Så snart vi får in nya lediga bostäder i Sandviken som matchar din bevakning så skickar vi dig ett e-mail.

Inom vilket område i Sandviken vill du hitta bostad?

När du ska bo i Sandviken så kan du välja att bo mitt i centrum så väl som i Barrsätra , Björksätra och Örta .

Åka till och från Sandviken

Den primära och mest betydelsefulla förbindelsen är E16, som kopplar samman Sandviken med Gävle i öst och Falun i väst. Dessutom finns andra vägar som länsväg 272, som sträcker sig söderut mot Gysinge och norrut mot Bollnäs . Den närmaste flygplatsen finns att hitta i Gävle.

Vad har Sandviken för sevärdheter och aktiviteter?

Som tidigare nämnt, är Sandviken en del av det historiska Järnriket, som i sig erbjuder en mängd sevärda platser. Med cirka 40 olika platser som inkluderar bruksmiljöer, trädgårdar, konstnärshem med mera, finns det mycket att utforska. Samtidigt har Sandviken i sig självt mycket att erbjuda.

Staden rymmer två intressanta museer: Brandbilsmuseet i Gysinge , som visar brandbilar från 1930-talet fram till 1990-talet, samt Brandmuseet Sandviken, där en brandbil från 1928 är bland de utställda föremålen. Därutöver finns Bruksmuseet Smedsgården.

Andra attraktioner i Sandviken inkluderar Gamla och Nya Bruket, en kulturhistorisk miljö och en modern arkitektritad miljö. Stadens äldsta hus, Gamla Stenhuset, återfinns i Gästrike Hammarby. Dessutom finns två bruk i området: Gysinge Bruk och Hammarby Bruk.

För den historieintresserade är ett besök vid Hamre Dragsbron gravfält att rekommendera, Gästriklands största gravfält med 122 stensättningar.

Högsbo Bruk är också en plats du inte bör missa; det sägs vara Sandvikens vagga med anor från 1630-talet. Det är en av Järnrikets mest kända turistmål och intill ligger en golfbana.

Vidare erbjuder Sandviken goda shoppingmöjligheter, där du kan handla allt från lokalproducerade och ekologiska varor till hantverk och moderna shoppingalternativ.

Under vintermånaderna finns ett rikt utbud av vinteraktiviteter, inklusive Kungsbergets skidanläggning strax utanför Sandviken.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Att vara trygg på internet är ett måste idag! Därför har vi sett till så att vår sajt är mycket säker. Du kan även känna dig trygg då du ska hyra via oss. Alla våra uthyrare är nämligen noggrant kontrollerade. Du kan då känna dig säker i att hyra bostad i Sandviken via någon av dessa.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Om du har filtrerat ditt val av bostad när du söker men inte hittar rätt, så testa att byta ut storleken på bostaden. Varför då kanske du undrar? Jo, för chansen är stor att du då får fram en eller flera passande bostäder. Det eller de rum du inte använder dig av, de kan du istället hyra ut . Givetvis via oss! Du kan då få tillgång till digitala verktyg.

BostadsPortal för dig som söker efter en bostad i Sandviken

Om du är på jakt efter en kvalitativ bostad i Sandviken, är BostadsPortal ett utmärkt val. Genom att enkelt registrera dig på vår plattform kan du sedan söka efter tillgängliga bostäder som passar dina önskemål. Våra funktioner erbjuder dig ett antal fördelar. Vår portal är både trygg och säker, och de uthyrare som listas här är pålitliga och seriösa.

För att dra full nytta av BostadsPortal är registrering det första steget. Det ger dig möjlighet att i lugn och ro utforska utbudet av bostäder i Sandviken och hitta en som uppfyller dina krav och önskemål.

Om du skulle ha några frågor eller önskar mer information om specifika ämnen, är vår kundtjänst redo att assistera dig. Dessutom rekommenderar vi att du tar en titt på vår FAQ-sida, där du kan hitta svar på vanliga frågor.

Vi önskar dig stort lycka till då du letar efter en bra bostad i Sandviken.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA