Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Sandviken

Lediga lägenheter i Sandviken

72 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
72 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 38 m²
Centrum-Sandbacka, Skolgatan
4 844 SEK2 dagar sedan
Sida1av 4

Liknande annonser i Sandviken

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Sandviken på BostadsPortal

Sandviken i Gästrikland är en fin plats att bo på. Du som vill hitta en bra lägenhet i Sandviken du har hamnat helt rätt. Här på BostadsPortal finns det många lediga lägenheter i Sandviken att välja mellan. När du bor här har du även nära till Gävle åt ena hållet och Falun åt andra. Sandviken tillhör dessutom det som kallas för Järnriket Gästrikland som även omfattar Gävle, Hofors och Ockelbo .

Om du är på jakt efter en hyreslägenhet i Sandviken så kan du med fördel registrera dig här hos oss och sedan söka efter en lägenhet som passar dig och dina behov.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Sandviken

Du som vill hyra lägenhet i Sandviken, du kan söka efter lediga lägenheter att hyra i Sandviken. Dock finns det även andra bostadsalternativ i denna ort. Bland annat kan du hyra ett hus , så väl som du kan hyra en stuga eller ett rum .

Så hittar du snabbt och smidigt en hyreslägenhet i Sandviken

Du kanske vill att det ska gå snabbt och smidigt att hitta en lägenhet att hyra i Sandviken? Du kan snabbt söka fram alla lediga hyreslägenheter i Sandviken via snabbsökningen vi har på vår sida. Du som vill vara lite mer noggrann i din sökning, du kan välja att göra en avancerad sökning.

Testa att göra en avancerad sökning efter dina önskemål och krav

Du som vet med dig vad för slags hyreslägenhet i Sandviken det är du är ute efter, du kan göra en avancerad sökning. Det så att du får med de krav och önskemål du har på din nya lägenhet i Sandviken. Kanske du behöver ha en lägenhet med ett visst antal rum eller att den är på ett visst antal kvm? Du kan även göra andra filtreringar som att skriva i när inflyttning ska vara eller vad du max kan tänka dig att betala i hyra.

Du kan även fylla i om det är ett måste att lägenheten har hiss, balkong, att husdjur är välkomna och mycket mer.

Använd dig av bostadsbevakning

En smart funktion du kan hitta här på BostadsPortal det är vår bostadsbevakning . Med den kan du få mail så snart det kommer in nya matchande lägenheter i Sandviken. Du söker helt enkelt fram den typ av bostad du vill ha och klickar i en filtrering som matchar dina krav. Sedan är det bara att klicka i att det ska bli en bevakning av det hela. Se till att du registrerar dig före bara.

Inom vilket område i Sandviken vill du hitta lägenhet att hyra?

Sandviken har flera trevliga områden att bo i. Du kan välja att bo mitt i centrum, så väl som du kan välja att bo i Barrsätra , Björksätra , Örta samt många andra områden.

Ta dig till och från Sandviken

Den största och viktigaste vägen är E16, som förbinder Sandviken med Gävle i öst och Falun i väst. Sedan finns även andra vägar som länsväg 272 mot Gysinge i söder och mot Bollnäs i norr. Sandviken ligger geografiskt sett väldigt strategiskt. Närmaste flygplats ligger i Gävle.

Vad Sandviken har att erbjuda dig

Sandviken tillhör som sagt Järnriket, som i sig har många sevärdheter att erbjuda. Det med cirka 40 olika platser med bruksmiljöer, trädgårdar, konstnärshem och så vidare. Sedan i Sandviken så har du även en hel del att se och göra.

Sandviken har två trevliga museer. Det är dels Brandbilsmuséet i Gysinge, som visar 30-talet brandbilar från 1930-talet fram till 1990-talet dels Brandmuséet Sandviken, där det bland annat finns en brandbil från 1928. Utöver dessa två museer så finns även Bruksmuseet Smedsgården.

I Sandviken har du även andra besöksmål som Gamla och Nya Bruket. Det är en kulturhistorisk miljö samt en ny arkitektritad miljö. Du har också ortens äldsta hus, Gamla Stenhuset, som ligger i Gästrike Hammarby. Sandviken har även två bruk, Gysinge Bruk och Hammarby Bruk.

Du som är intresserad av historia, du kan uppskatta att besöka Hamre Dragsbron gravfält, som är Gästriklands största gravfält med 122 stensättningar.

Missa inte heller ett besök på Högsbo Bruk som sägs vara Sandvikens vagga med anor från 1630-talet. Detta är även ett av Järnrikets mest kända turistmål. Precis bredvid finns det även en golfbana.

Sandviken har även bra shoppingmöjligheter och du kan handla allt från lokalproducerat och ekologiska varor till hantverk och modern shopping.

Vintertid så finns det mycket vinteraktiviteter då du har Kungsbergets skidanläggning strax utanför Sandviken.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du kan känna dig helt trygg i att registrera dig här hos oss på BostadsPortal för att söka efter lediga lägenheter i Sandviken. Att hyra lägenhet i Sandviken är även det mycket säkert. Det eftersom att via vår portal hittar du bara seriösa uthyrare.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Om du letat ett tag men inte hittat den där perfekta lägenheten i Sandviken, så har vi ett förslag. Du kan hyra en större lägenhet, eller ett hus och sedan välja att hyra ut ett rum eller två till andra . Du kan därmed även bli hyresvärd här på BostadsPortal.

BostadsPortal hjälper dig som vill hitta en lägenhet i Sandviken

Om du vill få tag på en bra hyreslägenhet i Sandviken, så är BostadsPortal ett mycket bra val. Genom att registrera dig hos oss så kan du sedan söka efter lediga lägenheter i Sandviken som passar dig. Du har då tillgång till flera bra funktioner. Vår portal är trygg och säker samt att uthyrarna är seriösa.

Störst nytta av BostadsPortal, det har du genom att registrera dig. Du kan sedan i lugn och ro söka efter en bra lägenhet i Sandviken som matchar de krav och önskemål du har.

Vill du höra mer, så kontakta oss gärna

Skulle det vara så att du har frågor eller vill veta mer om något speciellt, så kan du välja att ta kontakt med vår kundtjänst. Vi rekommenderar dig även att kolla in vår sida med FAQ. Då kan du läsa vanliga frågor och svar.

Vi vill önska dig ett stort lycka till i letandet efter den rätta lägenheten i Sandviken.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA