Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Hofors

Lediga lägenheter i Hofors

16 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum4 rum5 rum
16 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
4 rum lägenhet på 91 m²
Hofors, Storgatan
8 718 SEK1 juli
5 rum lägenhet på 150 m²
Hofors, Fatbursgatan
8 800 SEK5 juni

Liknande annonser i Hofors

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Hofors på BostadsPortal

Här hos oss på BostadPortal kan du söka efter lediga lägenheter i Hofors. Så är det så att du är ute efter en hyreslägenhet i Hofors så har du hamnat helt rätt! Denna ort ligger i Gästrikland men är precis på gränsen till Dalarna .

Du som väljer att bo i en lägenhet i Hofors har därmed nära till en hel del andra städer och orter. Bland annat är det bara 53 km till Gävle . Sedan har du Sandviken före det. Åt andra hållet har du Falun .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Hofors

Du kan hitta en hyreslägenhet i Hofors här på vår portal, men du kan även söka efter andra bostadsalternativ. Så är du sugen på att hyra ett hus eller hyra en stuga , så kan du välja att söka efter det istället. Det går även bra att hyra ett rum i Hofors .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Hofors

Att använda dig av BostadsPortal gör att du snabbt och smidigt kan hitta en lägenhet i Hofors. Vill du få fram alla lediga lägenheter i Hofors samt även andra typer av bostäder, så kan du bara göra en snabbsökning via den ruta som finns längst upp. Föredrar du att kunna filtrera din sökning så kan du gå in på den avancerade sökningen. Där kan du dels filtrera efter att bara se lägenheter, dels filtrera efter andra krav och önskemål du kanske har.

När du vill hitta en lägenhet i Hofors – filtrera din sökning

Att hitta en lägenhet i Hofors som passar dig och de krav du har, det görs enklast genom att du gör en sökning där du filtrerar efter vissa saker. Det gör att sökresultatet blir mer rätt så att säga. Du kan till exempel välja att söka efter lägenheter som har fyra rum och kök eller att lägenheten i sig måste ha ett visst antal kvm. Du kan även välja att söka efter alternativ där hyran är på max en viss summa.

Du har även andra val att göra när du filtrerar som att bara söka efter lägenheter med hiss, eller med balkong eller med parkering.

För att snabbt hitta lägenhet i Hofors – använd bostadsbevakning

Här hos oss har vi en funktion som är helt gratis som heter Bostadsbevakning . Den innebär att du kan bevaka den sökning du gjort, för att slippa göra nya sökningar. Du behöver då bara göra en enda filtrerad sökning samt klicka i att den ska bevakas. Sedan när vi då får in nya lediga lägenheter i Hofors som är med de krav du har, då mailar vi dig.

Inom vilket område i Hofors vill du hitta lägenhet?

Du kan välja att bo i centrala Hofors så väl som i Torsåker .

Så åker du till Hofors

Hofors är bra placerat vid E16, mellan Falun och Storvik , Du kan även välja att ta tåget, eftersom att här går Bergslagsbanan som har förbindelse västerut med bland annat Borlänge C och Falun C samt österut med Gävle C via Storvik och Sandviken .

Vad du kan se och göra i Hofors

I Hofors samt i dess närhet har du en hel del att se och göra. Bland annat kan du kolla in Gammelstilla gamla järnbruksområde som är en historisk plats där du kan lära dig om Hofors historia som ett järnbrukssamhälle. Du har även Hofors bruk som är ett gammalt järnverk.

En annan sevärdhet, en bit utanför i Ockelbo har du Wij Trädgårdar. Wij Trädgårdar är en vacker trädgård och park där du kan se en mängd olika växtarter. Här kan du även njuta av promenader längs trädgårdsvägar och besöka växthusen.

Vill du veta mer om Hofors historia som ett järnbruksamhälle så ta ett besök på Hyttan Visitor Centre.

För att ägna dig åt utomhusaktiviteter så kan du besöka Kungsberget. Detta är främst under vintern som du har mest nytta av det, då det här finns skidanläggning.

Missa inte heller Hornslandet som ligger vid sjön Stora Horn. Här finns en vacker natur och möjligheter till fiske och båtliv.

Hofors har även ett eget Folkets hus där det sker en mängd olika evenemang och aktiviteter så som teaterföreställningar, konserter och konstutställningar.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du vistas på våra sidor eller när du söker efter lediga lägenheter i Hofors hos oss, så vill vi att du ska veta att du kan känna dig helt trygg och säker. Vi vill även att du ska veta att alla våra uthyrare är seriösa och noga kollade, så att hyra lägenhet i Hofors är även det tryggt.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du inte hittat en lägenhet i Hofors som passar dig i storlek? Ett bra sätt att göra då, det är att kolla efter en hyreslägenhet i Hofors som är lite större än vad du behöver ha. För då kan du sedan hyra ut ett rum . Givetvis kan du hyra ut via oss och då få hjälp med våra smarta digitala verktyg!

Använd BostadsPortal för att hitta en bra lägenhet i Hofors

Det ska vara enkelt att leta efter och få tag på lediga lägenheter i Hofors. Om du väljer att registrera dig hos oss samt sedan använda våra funktioner så kommer du snart att hitta just den lägenhet i Hofors du vill ha eller behöver.

Testa gärna våra olika funktioner eller lägg upp en bostadsbevakning för att få extra hjälp. Våra sidor är trygga och säkra att använda. Alla som hyr ut via oss är dessutom noggrant kollade! Det gör att du även är trygg när du väljer att hyra en lägenhet via någon av dem.

Skulle det vara så att du har lite olika funderingar eller kanske en specifik fråga du vill ha svar på, kontakta oss gärna via kundtjänst. Vi rekommenderar dig även att kolla på vår FAQ-sida där vi har samlat vanliga frågor och svar.

Vi på BostadsPortal hoppas att du hos oss ska hitta din nästa lägenhet i Hofors, vi önskar dig stort lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA