Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Gävle

Lediga lägenheter i Gävle

174 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
174 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 90 m²
Söder, Sörbygatan
9 486 SEK1 timme sedan
3 rum lägenhet på 78 m²
Brynäs, Jarlavägen
7 657 SEK4 timmar sedan
...
Sida1av 10
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta hyreslägenhet i Gävle på BostadsPortal

Gävle som ligger i östra Gästrikland är en trevlig stad att bo i. Om du är ute efter en lägenhet i Gävle, så är det just vad du kan hitta här hos oss på BostadsPortal. Vi listar alla lediga lägenheter i Gävle och det gör att du kan hyra lägenhet i Gävle på enkelt sätt.

När du bor i Gävle har du nära till mindre orter som Söderhamn , Sandviken och Tierp . Du har inte heller allt för långt till Uppsala , Västerås eller Örebro .

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Gävle

Här hos oss finns det lägenheter i Gävle, men även andra bostadsalternativ. Det innebär att du även kan välja att hyra ett hus eller en stuga . Det finns även möjligheter att hitta rum som hyrs ut i Gävle.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Gävle

Vill du att det ska gå snabbt och smidigt att hitta en lägenhet i Gävle, så har vi en snabbsökning du kan göra. Den finns allra längst upp på vår sida. Dock kommer du då att få fram alla hyresbostäder i staden. Om du vill filtrera din sökning, så använd dig då av avancerad sökning.

Filtrera din sökning med önskemål och krav

Om det är så att du har vissa önskemål eller krav på din hyreslägenhet i Gävle, så kan det vara smart att använda avancerad sökning. Du kan där nämligen fylla i olika saker. Bland annat kan du fylla i vad du max vill betala i hyra, hur många rum det ska vara som minst eller hur många kvadratmeter du önskar att lägenheten är på.

Andra saker att klicka i, eller fylla i, det är om du vill ha parkering, balkong, hiss och så vidare. Var gärna så noggrann du kan när du söker, för du kan då snabbare hitta en perfekt lägenhet i Gävle att hyra.

En bostadsbevakning underlättar för dig

Du kan om du vill göra en ny sökning varje dag efter lediga lägenheter i Gävle. Dock är det ju inte alltid det finns tid för det. Du kan då välja att göra en så kallad Bostadsbevakning som det heter. Du bör först registrera dig hos oss. Sedan kan du göra en avancerad sökning med den filtrering du önskar. Därefter klicka i att denna sökning ska sparas som en bevakning. När nya, lediga lägenheter i Gävle kommer in, så får du mail som talar om det.

Inom vilket område i Gävle vill du hitta lägenhet?

Gävle har flera områden du kan välja på att din lägenhet ska ligga inom. Bland annat kan du bo mitt i Gävle, eller i områden som Sätra , Bomhus , Norrtull eller Strömsbro .

Så tar du dig till Gävle

För att åka till Gävle, så kan du ta bilen. De allra viktigaste vägarna är E4, E16, Riksväg 56 och Riksväg 68. Sedan finns det även möjligheter att åka tåg. Gävle ligger vid Ostkustbanan, Bergslagsbanan och Norra stambanans bandel Gävle – Ockelbo. Det finns även en flygplats, Gävle flygplats, cirka 15 km utanför staden.

Sevärdheter och aktiviteter i Gävle

Gävle är nog allra mest känd för sin julbock, som de ställer upp varje år i december och som har brunnit ner, många gånger om. Men Gävle har mer än så att erbjuda. Bland annat kan du strosa runt i de gamla delarna av staden. De ligger i södra delen Gävle och består av många gamla hus, butiker, caféer med mera.

I Gävle har du även Sveriges fängelsemuseum, som har utställningar, just i två gamla fängelser. Detta museum ligger vid slottet, på södra sidan av Gavleån. I denna å kan du dessutom ägna dig åt fiske! Ett annat trevligt museum är annars Länsmuseet Gävleborg. Sedan finns även Sveriges järnvägsmuseum som ligger i ett tidigare lokstall.

En bit utanför Gävle ligger Furuviksparken som är en djur-och nöjespark för hela familjen. Du har även Hemlinby friluftsområde, som ligger cirka 3 km söder om stadens centrum. Detta är ett naturreservat med motions- och skidspår samt att det även finns en vandringsled här, Gästrikeleden, som är 27 mil lång.

Bland andra trevliga sevärdheter i denna stad har du bland annat glasklockorna, Boulognerskogen, Berggrenska Gården och Högbo Bruk.

I Gävle kan du även ägna dig åt shopping, sport, friluftsaktiviteter och mycket mer! Gävle har något som passar alla, oavsett ålder.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Att använda dig av BostadsPortal det är inte bara enkelt, det är även tryggt och säkert. Att leta efter lediga lägenheter i Gävle här görs utan att dina uppgifter delas till andra. Det är även tryggt att hyra lägenhet i Gävle, eftersom att alla de uthyrare som finns hos oss är seriösa.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du kanske letat ett tag efter en perfekt hyreslägenhet i Gävle, men inte riktigt fått napp. Du kan då testa en annan sak. Det är att hyra en större lägenhet, eller ett hus och sedan hyra ut ett rum eller flera , till en annan person. Du kan alltså både vara hyresgäst och hyresvärd i ett. Du kan då använda dig av smarta digitala verktyg för att hyra ut.

Hitta en bra lägenhet i Gävle via BostadsPortal

Du som vill bo i en bra lägenhet i Gävle, du gör rätt i att leta efter lediga lägenheter i Gävle här hos oss. Vi på BostadsPortal har gjort vårt bästa för att kunna sammanföra de som vill hyra ut, med de som vill hyra.

Du får gärna registrera dig här, för det underlättar för dig om du ska lägga upp en bostadsbevakning eller om du vill få kontakt med en uthyrare.

Det är enkelt och tryggt att hitta en hyreslägenhet i Gävle, via BostadsPortal. Du kan göra olika sökningar och filtreringar.

Om du har en fråga du funderar på, kolla först in vår sida med FAQ. Hittar du inte svaret där, så kan du med fördel kontakta oss via vår kundtjänst.

Vi vill även passa på att önska dig ett stort lycka till med letandet efter en bra lägenhet i Gävle.