Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Flyttbesiktning
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Gävle

Lägenheter i Gävle

192 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum6 rum7 rum
192 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Lägenhet · 37 m²
Gävle, Rullstensvägen
1 rum och kök in Sätra
18 timmar sedan
6 563 kr
...
Sida1av 11
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Lägenheter i Gävle på BostadsPortal

Undrar du om hur det är att hyra lägenhet i Gävle? Läs vidare så kommer vi att ge dig några insikter i bostadssituationen och hur du kan gå tillväga att hitta en lägenhet att hyra på BostadsPortal. Hos oss är det viktigt att både våra hyresvärdar och bostadssökande känner sig trygga, och därför erbjuder vi personlig support samt olika pålitliga verktyg. Dessutom har vi samlat hela bostadsmarknaden på ett och samma ställe, och du som bostadssökande kan söka bland vårt urval av godkänna annonser från både privata, kommunala och kommersiella hyresvärdar. Du hittar därför även olika typer av boendetyper än enbart lägenheter i Gävle på vår portal, bland annat lediga hus och rum som inneboende.

Lediga lägenheter i Gävle

I Gävle förvaltas det en del lägenheter och det utlyses lediga lägenheter så gott som dagligen. Du kan hitta olika typer av hyreslägenheter runt om Gävle kommun som passar just dina förutsättningar. Det är enkelt att söka lägenhet hos oss då du ställer in dina sökkriterier såsom område; om du vill bo i innerstan elle lite utanför, antal rum; har du en familj eller om du letar något till dig själv, och storlek; om det spelar roll, så klart! Värt att veta är att det finns inga officiella bostadsköer hos kommunen, och du får därför kontakta hyresvärdar på egenhand. Det kan också vara en bra idé att kolla utbudet i andra närliggande städer. På BostadsPortal hittar du en rad olika lägenheter i bl.a. Uppsala, Sandviken och Falun.

Hitta ditt område i Gävle

Om du inte är redan är Gävlebo eller är bekant med staden är det bra att kolla upp olika bostadsområden för att anpassa sökningarna efter dina önskemål. Gävle är en stad fylld med aktiviteter, sevärdheter och upplevelser. Du hittar allt från skidåkning till museer till Dome Adrenaline Zone till Elithockey. Dessutom är det supersmidigt att ta sig till och från Gävle tack vare kollektivtrafiken. Perfekt för dig som är veckopendlare! Men också för studenter som ska påbörja sina studier vid Högskolan i Gävle. Som student har du också möjlighet att söka studentlägenhet, studentrum eller studentkorridor på BostadsPortal. Du hittar även våra tips på hur du kan få tag på studentbostad. Sist finns vi på Facebook och där kan du följa oss för att få uppdateringar samt viktiga tips kring bostadsmarknaden .

Bevaka lägenheter i Gävle

Det bor över 74 000 invånare i Gävle och det är enkelt förstått att konkurrens om bostäder är hög. Det är inte heller alltid att du har tid till att surfa på datorn eller mobilen. Så varför inte få mail när det dyker upp nya lägenheter i Gävle som passar dig? Du kan aktivera vårt bevakningsmail som är en gratis tjänst, och vi skickar mail till dig så fort nya lediga lägenheter kommer in. Du ställer in dina sökkriterier och vi bevakar hela marknaden åt dig. Och om du har hittat din drömlägenhet i Gävle kan du alltid avaktivera tjänsten - enkelt!

Kontakta oss om du har frågor

Om du har ytterligare frågor eller funderingar om att hyra lägenhet i Gävle är du välkommen att kontakta oss. Vår kundtjänst är glada för att svara på dina frågor på vardagar mellan kl 9-15 på Facebook Messenger och e-post. Om du har en lägenhet i Gävle att hyra ut kan du läsa mer om bostadsuthyrning på BostadsPortal.

För att konstant hålla dig uppdaterad så kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan också läsa vår blogg för at ta del av inspiration, tips och idéer.

Lycka till med lägenhetsjakten!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA