Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Flyttbesiktning
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Örebro

Lägenheter i Örebro

146 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
146 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
2 r. · Lägenhet · 57 m²
Örebro, Karlsdalsallén
DET GODA LIVET! Tänk om du kunde bo nära naturen och samtidigt i stan? Kanske med en rymlig och härl
13 timmar sedan
9 091 kr
...
Sida1av 9
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Lägenheter i Örebro på BostadsPortal

Letar du lägenhet att hyra i Örebro? På BostadsPortal kan du se vårt urval av lägenheter i hela Örebros kommun och resten av Närke - utan långa väntetider. Vi får in nya hyresannonser varje dag och du har därför chansen att hitta hyreslägenheter som passar dina behov snabbare.

Hyreslägenheter i och runt Örebro

Hos oss hittar du olika typer av hyreslägenheter både i och utanför Örebro. Vi samlar annonser från privata och kommunala hyresvärdar i Örebro, vilket ger dig en översikt över alla lediga lägenheter i hela kommunen samt resten av Närke. Det finns allt för alla och du hittar det som passar just dig. Du kan ändra dina sökningar efter dina förutsättningar; storleken på lägenheten; antal rum; området där du vill hyra lägenhet i Örebro.

Sök lägenhet att hyra i Örebro - tryggt och enkelt

Eftersom det är ett stor urval av hyreslägenheter i Örebro, från både privata och kommunala hyresvärdar, kan det som bostadssökande kännas överväldigande och därför svårt att ta det första steget. BostadsPortal har samlat enbart godkända annonser på lediga lägenheter i Örebro och hela landet på ett och samma ställe. Vår prioritering är att erbjuda våra bostadssökande och hyresvärdar trygghet i deras sökning. Hos oss får du tillgång till pålitliga verktyg och tjänster som kan underlätta processen.

Hitta lägenhet i Örebro kommun som student

Har du kommit in på Örebros universitet eller är du redan studerande och letar efter lägenhet i Örebro? På BostadsPortal kan du smidigt hitta hyresvärdar som erbjuder lägenhet i Örebro som passar din budget och livsstil. Vi listar alla tillgängliga studentbostäder i hela Sverige . På samma sida hittar du även tips på hur du går tillväga för att hitta din lägenhet som student i Örebro.

Bevaka lediga lägenheter i Örebro

Eftersom Örebro är en studentstad kan man inte förneka att konkurrensen om lägenheter är hög. Ett bra tips är att använda vårt bevakningsmail. Det är en gratis tjänst som du kan använda dig av i jakten på din nya lägenhet i Örebro. Du sätter enkelt dina sökkriterier såsom hyra och storlek, och vi skickar mail till dig så fort det kommer in en ny lägenhet som matchar dina sökningar på hemsidan. Du kan också justera dina sökningar så att de blir ännu mer specifika, exempelvis om du vill bevaka barnvänliga lägenheter eller om det ska vara lägenheter med hiss och balkong. Det är också lika enkelt att avprenumerera tjänsten när du hittat din lägenhet i Örebro!

Kontakta oss

Har du en ledig lägenhet i Örebro kommun som du önskar hyra ut? Du kan läsa mer om hur bostadsuthyrningen går till på BostadsPortal och vad du kan förvänta dig som hyresvärd i Örebro. Vi erbjuder personlig support före, under och efter hyrestiden. Om du behöver hjälp eller har ytterligare frågor, kan du kontakta oss vardagar mellan kl 8 – 16 via mail och/eller Facebook Messenger. Vi finns här för att svara på dina frågor och hjälpa dig att få en så trygg start som möjligt på din resa vidare i livet!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt från vår plattform, eller följ vår blogg för fler tips, inspiration, idéer och tävlingar.

Lycka till med sökandet!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA