Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Örebro

Lediga lägenheter i Örebro

172 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
172 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 59 m²
Olaus Petri, Kornellvägen
8 556 SEK30 minuter sedan
...
Sida1av 10

Liknande annonser i Örebro

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hyra lägenhet i Örebro på BostadsPortal

Örebro! Även så kallade skostaden. Är du för livsnjutning, så ta dig till toppen av vattentornet Svampen och luta dig tillbaka och njut av tornets vackra utsikt. Ovanstående ger dig ett samlat utbud av lägenheter i Örebro. Utbudet är brett och uppdateras kontinuerligt. Hyreslägenheterna finns i olika typer av kvadratmeter och prisklasser.

På BostadsPortal kan du se vårt urval av lägenheter i hela Örebros kommun och resten av Närke - utan långa väntetider. Vi får in nya hyresannonser varje dag och du har därför chansen att hitta hyreslägenheter som passar dina behov snabbare.

BostadsPortal är din ingångsvinkel till att hitta en hyresbostad i Örebro och eftersom BostadsPortal är en av de största i Sverige inom hyresbostäder i kategorierna, lägenheter , rum , hus och stugor , så har du stor chans för att komma i mål med det du söker efter.

I Örebro kan du hitta många lediga lägenheter

Har du bestämt dig för att flytta till Örebro? Då kan det vara smart att göra en sökning efter alla lediga lägenheter i Örebro, via oss på BostadsPortal. Vi har Sveriges största utbud av lediga lägenheter i Örebro. På vår portal har vi samlat en hel del hyresvärdar och privata uthyrare. Det innebär att du snabbt kan hitta en passande lägenhet för just dig. Välj själv om du vill göra en snabbsökning eller om du föredrar att göra en mer filtrerad sökning där du kan få med de krav du ställer på din  nya lägenhet.

Det ska vara säkert och tryggt hos oss på BostadsPortal

BostadsPortal har samlat enbart godkända annonser på lediga lägenheter i Örebro och hela landet på ett och samma ställe. Vår prioritering är att erbjuda våra bostadssökande och hyresvärdar trygghet i deras sökning. Hos oss får du tillgång till pålitliga verktyg och tjänster som kan underlätta processen.

Hitta ledig lägenhet att hyra i Örebro kommun som student

Har du kommit in på Örebros universitet eller är du redan studerande och letar efter lägenhet i Örebro? På BostadsPortal kan du smidigt hitta hyresvärdar som erbjuder lägenhet i Örebro som passar din budget och livsstil. Vi listar alla tillgängliga studentbostäder i hela Sverige . På samma sida hittar du även tips på hur du går tillväga för att hitta din lägenhet som student i Örebro.

Att se och göra i Örebro

Gå en härlig promenad genom stadsparken och om du har barn så kan du ta dem hit och låta barnen leka fritt eller annat kul man kan göra i den stora parken.

Gustavsvik - upptäck lost city äventyrsbadet och 5 stjärniga campingplats i Örebro, med både inom- och utomhuspool. Om du är intresserad och dess historia,  upptäck Örebros medeltida slott i Svartån. Idag är det både restaurang, caféer, aktiviteter för allmänheten och möjlighet till både fest och konferens.

Utforska andra närliggande städer

Har du lust till att utforska andra städer än staden du bor i? Som exempelvis Stockholm som tar dig knappt 3 timmar med bil eller Västerås på cirka 1 timme . Ta bilen eller annan transport från Örebro till de närliggande städerna.

Med E20/E18 så kommer du på mindre än 40 min till Arboga , Mariestad vi E20 på 1,5 timme.

Fler bostadsalternativ än hyreslägenheter i Örebro

Du hittar hyresbostäder i Örebro i kategorierna, lägenheter, rum , hus och stugor i Örebro. Eftersom det är ett stor urval av hyreslägenheter i Örebro, från både privata och kommunala hyresvärdar, kan det som bostadssökande kännas överväldigande och därför svårt att ta det första steget.

Precisera din sökning för att hitta det du önskar

På vänstra sidan hittar du en av rad möjligheter för att filtrera din sökning. Här kan du exempelvis filtrera efter storlek på lägenheten om det ska vara tillåtet att ha husdjur, samt vilken prisnivå hyran ska vara på. Du kan ändra dina sökningar efter dina förutsättningar; storleken på lägenheten; antal rum; området där du vill hyra lägenhet i Örebro. Att kunna filtrera i din sökning är ett smart sätt, då du på så vis kan se till att alla lägenheter som visas på sidan lever upp till dina krav och är relevanta i din sökning.

Bostadsbevaka lediga hyreslägenheter i Örebro

Eftersom Örebro är en studentstad kan man inte förneka att konkurrensen om lägenheter är hög. Ett bra tips är att använda vår bostadsbevakning . Det är en gratistjänst som du kan använda dig av i jakten på din nya lägenhet i Örebro.

Du sätter enkelt dina sökkriterier såsom hyra och storlek, och vi skickar mail till dig så fort det kommer in en ny lägenhet som matchar dina sökningar på hemsidan. Du kan också justera dina sökningar så att de blir ännu mer specifika, exempelvis om du vill bevaka barnvänliga lägenheter eller om det ska vara lägenheter med hiss och balkong. Det är också lika enkelt att avprenumerera tjänsten när du hittat din lägenhet i Örebro!

Känn dig trygg när du söker efter en lägenhet att hyra i Örebro hos BostadsPortal

Hos BostadsPortal kommer din trygghet först. Du kan på så vis känna dig säker i alla aspekter av resan på vår sida. Vi tar väl hand om din data följer GDPR kraven och utöver det ser vi också till att vi alltid manuellt validerar alla bostadsannonser som kommer in, innan det läggs ut på sidan. På så sätt kan du alltid lita på vår valideringsprocess och kan kontakta våra hyresvärdar utan att vara orolig.

Har du hittat din drömlägenhet i Örebro men är alldeles för stor?

Har du hittat den perfekta lägenheten, men är kanske lite för många kvadratmeter, så kan ett förslag vara att hyra ut de rum du inte använder . Du kan enkelt och smidigt genom att själv bli hyresvärd hyra ut de rum du inte kommer att använda. På så vis, sparar du både på hyran, kvadratmeter och får kanske också en trevlig rumskompis.

Du kan läsa mer om hur bostadsuthyrningen går till på BostadsPortal och vad du kan förvänta dig som hyresvärd i Örebro. Vi erbjuder personlig support före, under och efter hyrestiden.

Kontakta oss för ytterligare frågor eller svar

Om du behöver hjälp eller har ytterligare frågor, kan du kontakta vår kundsupport vardagar mellan kl 8 – 16 via mail och/eller Facebook Messenger. Vi finns här för att svara på dina frågor och hjälpa dig att få en så trygg start som möjligt på din resa vidare i livet!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt från vår plattform, eller följ vår blogg för fler tips, inspiration, idéer och tävlingar.

Lycka till med sökandet efter din lägenhet i Örebro!