Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Stugor

Hyra stuga

32 Resultat
Höllviken
HöllvikenHuddingeStockholmÅhusÅkarpAllarpÄlvängenBåstadBooBoråsBotkyrkaDalaröEskilstunaFurudalHolJärfällaKivikKodeMärstaÖrkelljungaSollentunaStaSträngnäsTäbyTierpTönnersjöTyresöVärmdöVattholma
32 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2,5 rum stuga på 30 m²
Höllviken, Hedvägen
10 000 SEK3 dagar sedan
Sida1av 2

Liknande annonser

Att hyra stuga på BostadsPortal

Är du på jakt efter en stuga att hyra? Hos oss finner du mängder av lediga stugor runt om i Sverige. Kanske är du ute efter en stuga som ligger avskilt i skogen, eller möjligtvis en sommarstuga vid havet och skärgården med plats för både familj och vänner. På BostadsPortal finns det gott om lediga stugor att hyra för alla olika syften och aktiviteter. Du hittar även ett brett utbud av lediga lägenheter, hus och rum som inneboende på vår portal om du har funderingar på att kika på andra typer boendetyper.

Fördelar med att hyra stuga

Det finns många skäl och syften till varför folk väljer att hyra stuga, kanske är det ett tillfälligt semesterboende eller ett livsstilsval. Många svenskar drömmer om att komma iväg och upptäcka nya platser i Sverige. Kanske är det för att komma bort från stressen och storstaden eller för att upptäcka nya och unika platser på semestern. Det finns många fördelar med att hyra stuga, framförallt ger det dig en frihet att resa och utforska vårt vackra avlånga land utan att behöva binda upp dig på ett och samma ställe. Du har friheten att kunna långtidshyra en stuga eller välja att enbart hyra under några få veckor. Om du planerar att tillbringa semestern hemma i Sverige så kan ett alternativ vara att hyra en sommarstuga eller fritidshus, något som har blivit allt populärare på senaste tiden. Det innebär att du får nyttja alla de semesterfördelar som det innebär att äga en stuga utan att behöva tänka på underhåll och ekonomin kring det. Även friheten och möjligheterna som det innebär att hyra en stuga är något som en hotellvistelse inte kan erbjuda.

För dig som vill hyra en stuga tillsvidare så är även de möjligheterna många på BostadsPortal. Att hyra en stuga kan vara fördelaktigt jämfört med att hyra eller köpa ett hus. Du bor generellt sett betydligt mindre, men du kommer ner rejält prismässigt. Så för dig som kanske är student och inte vill bo i en trång studentlägenhet kan därför se över vilka alternativ som erbjuds just där du bor och studerar. En annan fördel med att hyra en stuga istället för en lägenhet är att du oftast har tillgång till egen trädgård eller uteplats. Att bo i stuga innebär en frihetskänsla helt enkelt.

Att hyra stuga som semesterboende

För dig som vill hyra en stuga att semestra i så hittar du ett flertal lediga stugor i populära semestermål som bland annat i skärgården utanför Göteborg eller Stockholm. Hos oss på BostadsPortal finner stugor och sommarhus i en mängd varierande storlekar. Så om du letar efter en stuga som du kan dela tillsammans med familj och vänner så kan du enkelt hitta mängder av större och rymligare alternativ på vår portal. Du kan också hitta små och spartanska mysiga stugor som passar perfekt för dig som söker det lite mindre och enkla. Intresset för att hyra stuga i Sverige och spendera semestern på hemmaplan har ökat markant det senaste året, och det är framförallt under sommarmånaderna som det är högt tryck. Därför är det en bra idé att sätta igång med din sökning i god tid för att du ska kunna hitta det perfekta sommarhuset att spendera semestern i.

Sverige som semestermål har en hel del att erbjuda, mycket tack vare vårt varierande landskap. Du kan hitta lediga stugor som ligger i skogen, vid kusten, på landet eller nära anknytningar till storstäder. Syftet med att hyra en stuga kan vara många, kanske är målet att komma bort från vardagen och kunna njuta av lugnet av lummiga skogar i en mysig stuga belägen långt från den högljudda storstaden. Eller är det en havsnära upplevelse vid kusten och skärgården som lockar? Oavsett vad du är ute efter så kan du hitta stugor som uppfyller just dina önskemål här på BostadsPortal.

Hitta din typ av stuga på BostadsPortal

På BostadsPortal hittar du mängder av lediga stugor att hyra. För att du enkelt och smidigt ska hitta en stuga som passar just dig så kan du med fördel använda sökmenyn för att filtrera och sortera sökresultatet utefter just dina kriterier och önskemål. Du anger enkelt önskad storlek, maxpris, inflyttningsdatum eller längd på uthyrningsperioden i sökmenyn, och får på så vis enbart fram de stugor som är relevanta för dig. För att hitta stugor i en önskvärd stad så kan du dels söka utefter stadens namn i sökfältet, eller använda dig av vår interaktiva kartsökning som ger dig en bra överblick av vart i landet som du kan hitta stugor att hyra.

Bevaka lediga stugor på BostadsPortal

För att du snabbt och enkelt ska hitta en ledig stuga att hyra så rekommenderar vi dig att aktivera bevakningsmailet, en gratistjänst som vi erbjuder för att du konstant ska kunna hålla dig uppdaterad på utbudet. Du aktiverar bevakningsmailet genom att ställa in dina kriterier och får en mailavisering så fort en ny stuga matchar dina önskemål. På så vis riskerar du aldrig att gå miste om din drömstuga. När du väl har hittat en stuga som du är intresserad av så är nästa steg att ta kontakt med hyresvärden. Du kontaktar hyresvärden via portalen förutsatt att du har skaffat ett abonnemang hos oss. Abonnemanget tillåter dig att kontakta flera hyresvärdar samtidigt runt om i landet.

Hyr ut din stuga på BostadsPortal

Har du funderingar på att hyra ut din stuga? Kanske ska du själv iväg på semester under sommaren, ja varför inte passa på att hyra ut din stuga till någon annan under tiden och dessutom tjäna en slant. Det är enkelt och gratis att hyra ut din stuga på BostadsPortal, läs mer om hur du går tillväga för att annonsera ut din stuga här.

Kontakta oss

Har du några frågor eller behöver hjälp med något som rör ditt sökande av stuga så är du alltid välkommen att skriva till vår kundtjänst. Du når vår kundtjänst på vardagar 9-15 via e-post eller Facebook Messenger. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna. Du kan även följa oss på Instagram, Facebook eller blogg för att ta del av tips, ideér, inspiration och tävlingar.