Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Hus
  3. Örebro

Hyra hus i Örebro

7 Resultat
Alla rum
Alla rum3 rum4 rum5 rum6 rum8 rum
7 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
5 rum hus på 141 m²
Haga, Oxhagevägen
16 675 SEK6 dagar sedan

Liknande annonser i Örebro

Populära söktermer
  • Alla Hus

Att hyra hus i Örebro på BostadsPortal

Att hyra hus i Örebro är en ganska riskfri investering i stället för att köpa ett hus. Vi samlar annonserna från både privata och kommersiella hyresvärdar, så att du enkelt och smidigt kan hitta hus som hyrs ut i Örebro kommun. Fördelarna med att hyra hus i Örebro är fler än att till exempel köpa eget hus. För det första så behöver man inte spara ihop så mycket pengar och kanske ta ett lån för ett husköp, dessutom är det oftast lite tryggare för ekonomin då du som hyresgäst heller inte är ansvarig om huset plötsligt skulle behöva renoveras eller något behöver bytas ut. Du får alltså alla fördelar som kommer med ett eget hus, utan att du behöver tänka på konsekvenserna vid exempelvis en stor renovering. En stor trädgård för grillfester, eller där barnen och deras vänner kan spela fotboll och få springa av sig och leka. Lite större plats för den växande familjen och lugnet i ett eget hus.

Hus och villor i Örebro kommun

Örebro kommun är en frodig kommun som är mycket lockande att bo i. Många flyttar hit för att få stillheten som de många grönområden och Hjälmaren har att ge samtidigt som du inte har så långt till storstaden och jobbet. Via att hyra ett hus i Örebro istället för att köpa får du även chansen att testa hur det är att bo i hus och se om Örebro verkligen är staden för er. När man hyr hus är det ganska enkelt att flytta om behovet ändras. Här kan du hitta hus i Örebro som hyrs ut under korta eller längre perioder lika gärna som hus som hyrs ut tillsvidare.

Bevaka lediga hus i Örebro

Eftersom Örebro är en populär stad så kan man möta samma problem som på många andra ställen i Sverige när man letar hus att hyra. Det är många andra som också vill hyra och det gäller att vara snabb på avtryckaren när man hittar något som passar. Därför kan du hos oss på BostadsPortal skapa ett gratis Bevakningsmail så att du direkt blir underrättad när ett hus i Örebro som passar just dina önskemål blir ledigt. Då gäller det att vara snabb och skriva till uthyraren för att öka sannolikheten för att det är just du som får hyra huset.

Fler frågor om hur du kan hyra ett hus i Örebro?

Om du har några frågor eller behöver råd för att hyra hus i Örebro, eller har ett hus i Örebro att hyra ut är du välkommen att kontakta vår support på Facebook Messenger eller e-post på vardagar mellan kl 8-16. Om du har ett hus som du vill hyra hus kan du också lägga in en gratis annons eller läsa mer om uthyrning på BostadsPortal. För att få fler nyttiga tips som rör bostadssökning kan du hålla dig uppdaterad på vår blogg .

Lycka till med husjakten i Örebro!