Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Örebro

Hyra rum i Örebro

4 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum
4 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum på 52 m²
Almby-Norrbyås, Gyrogatan
10 527 SEK2 dagar sedan

Liknande annonser i Örebro

Populära söktermer
  • Alla Rum

Att hyra ett rum i Örebro via BostadsPortal

Är du på jakt efter att hyra rum i Örebro hjälper vi dig att hitta den bostad som passar dig och dina önskemål bäst. Att vara inneboende är för många en temporär lösning på bostadsbrist, vilket kan ge dig möjlighet att bo centralt och till ett förmånligt pris. På BostadsPortal hittar du vårt urval av lediga rum som uthyres i Örebro, och som vår bostadssökande har du tillgång till olika digitala verkty som kommer att underlätta för dig i ditt sökande. Vår ambition är att kunna erbjuda ett så brett urval som möjligt för att det ska finnas allt för alla. Dessutom är det viktigt för oss att du känner dig trygg när du söker bland våra annonser, därför ser vi till att det är endast godkända annonser som är synliga hos oss. Här delar vi med oss av några bra saker att veta och tänka på när du vill hyra rum i Örebro.

Bli inneboende i Örebro

Att hyra ett rum i Örebro eller hyra en del av en lägenhet eller villa kallas att vara inneboende. Som inneboende har du som oftast gemensamt badrum, toalett och kök. Förutom detta så kan du kanske få tillgång till utrymmen som andra lokaler, uteplats och t.ex. tvättmaskin och torktumlare. Det kan finnas många orsaker till varför man flyttar hemifrån och söker ett rum som bostad. Förutom det kanske mest vanliga att du just har flyttat hemifrån eller studerar så kan det vara att du har fått jobb på annan ort exempelvis i Örebro och till att börja med inte vet var du vill bo eller hur länge du stannar. Om du pendlar så vill du kanske behålla din bostad i din hemstad och ha ett rum som extra bostad. Det är oftast mer kostnadseffektivt att hyra rum för att man delar alla omkostnader med hyresvärden och/eller andra inneboende. Om du är studerande och söker efter lägenheter örebro kan du finna fler tips på vår blogg om bostadssituationen i Örebro kommun för studerande eller gå direkt till vår studentsida för att söka studentbostad .

Bevaka lediga rum som uthyres i Örebro

För att inte missa nya rum som blir lediga i Örebro kan du aktivera vårt bevakningsmail . Det är en gratistjänst som hjälper dig att bevaka hela marknaden. Det enda du behöver göra är att skapa en bevakning på söksida, där du ställer in dina sökkriterier såsom område, pris och storlek och sedan väntar bara på att ta emot mail från oss. Utifrån din sökning skickar vi mail till dig så fort det finns lediga rum i Örebro som matchar sökkriterierna och därifrån kan du gå direkt till annonserna. Du kan ha fler bevakningar igång samtidigt för att öka din chans att hitta ditt rum ännu snabbare. Det är enkelt att avaktivera tjänsten och du gör det på samma sätt som när du skapar en bevakning. Dock behöver du stänga av alla bevakningar var för sig eller just den bevakningen som du inte vill få fler mail från oss,

Kontakta oss

Om du har ytterligare frågor eller funderingar kring rum till uthyrning i Örebro är du välkommen att höra av dig till oss. Vår kundsupport kan nås på Facebook Messenger och e-post på vardagar mellan kl 9-15. Om du har ett rum i Örebro som du vill hyra ut eller om du letar efter en ny roomie kan du läsa mer om uthyrningen på BostadsPortal och få fler nyttiga tips. Håll dig uppdaterad på vår blogg , Facebook eller nyhetsbrev för att ta del av inspiration, idéer, tävlingar och information.