Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Västerås

Lediga lägenheter i Västerås

666 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
666 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 53 m²
Öster Mälarstrand, Öster Mälarstrands Allé
9 996 SEKIgår
...
Sida1av 37

Liknande annonser i Västerås

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Lägenheter i Västerås på BostadsPortal

Letar du lägenhet att hyra i Västerås? På BostadsPortal kan du söka bland våra lediga lägenheter i hela Västerås kommun och hitta hem enkelt och säkert. Vi har ett stort utbud av hyreslägenheter, från både kommunala och privata hyresvärdar i Västerås, för att du snabbt hittar ditt nya hem. Eftersom det är viktigt för oss att våra hyresvärdar och bostadssökande känner sig trygga i sina sökningar erbjuder vi personlig support samt visar enbart godkända annonser på vår plattform.

Så kan du snabbt hitta lediga lägenheter i Västerås

Är det så att du vill att det ska gå snabbt att få fram alla lediga lägenheter i Västerås? Då är det bara att söka efter just detta, utan att använda andra filtreringar än just lägenheter. Dock kan det vara smart att även fylla i eventuella krav, så att du faktiskt får tag på den lägenhet du kan tänka dig att hyra. Att söka efter lediga lägenheter i Västerås är enkelt när du gör det via oss. Här finns det gott om hyresvärdar av olika slag, som hyr ut olika typer av lägenheter.

Utbudet av lediga lägenheter i Västerås

Det stora utbudet av lägenheter i Västerås kan kännas överväldigande för många bostadssökande. Dessutom är det inte heller alltid lätt att veta vart eller hur en ska komma igång. På BostadsPortal hittar du våra verktyg och tjänster som underlättar ditt bostadsletande och effektiviserar din tid. Onekligen är konkurrens om bostad ganska hög i Västerås då det är Sveriges sjätte största tätort. Det finns olika vägar att gå för att hitta just den lägenheten som passar dina behov. Dock är det viktigt att du är aktiv och jobbar på dina sökningar.

Att bo i Västerås

Är du redan Västeråsare? Eller har du precis fått jobb och behöver hitta en bostad i Västerås? Västerås är en stad där det händer mycket och olika projekt pågår konstant, och på grund av det söker sig många till staden och vill bosätta sig där. I och med staden växer och utvecklas är det värt att fråga dig själv vart du vill söka lägenhet i Västerås.

Det är också väldigt enkelt att ta sig runt staden. Du kan promenera längs promenadstråken eller cykla. Kollektivtrafiken finns också tillgänglig för dem som vill upptäcka naturen. Om du drar dig till stadens puls kan stadsområden som Östermalm, Centrum och Kyrkbacken vara aktuella. Eftersom det är enkelt att ta sig runt i Västerås finns det lägenheter att hyra i områdena som ligger lite utanför innerstan, exempelvis Örtagården, Ekbacken, Dingtuna och Vångsta.

Bevaka lediga lägenheter i Västerås

Oftast är det viktigt att vara ute i god tid när du söker lägenhet eller bostad. Därför erbjuder vi på BostadsPortal en gratis tjänst som hjälper dig att bevaka lediga lägenheter i Västerås. På så sätt effektiviserar du din tid och hittar hem snabbare och enklare. Vårt bevakningsmail är väldigt smidigt att aktivera och du får mail från oss så fort vi får in en lägenhet som matchar dina sökningar. I mailet kan du gå direkt och annonsen och kontakta hyresvärden. När du hittat din lägenhet i Västerås är det utan krångel att avsluta denna tjänst.

Söka lägenhet i Västerås som student

I Västerås ligger Mälardalens högskolas campus och det finns därför möjligheter för dig som student att hitta lägenhet i eller utanför staden. På BostadsPortal har vi samlat annonser på studentbostäder i både Västerås och resten av Sverige där du kan hitta vårt urval av olika typer av studentboenden.

Kontakta oss

Vi hoppas att denna information kan svara på några av dina frågor om att hyra lägenhet i Västerås, men självklart är du välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har ytterligare frågor eller funderingar. Vi nås via Facebook Messenger eller e-post på vardagar mellan kl 9-15.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad på vad som pågår i vår verksamhet och på vår plattform. Läs även vår blogg för att ta del av inspiration, tips och i idéer.