Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Besiktningsprotokoll
Skapa konto
Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Uppsala

Lediga lägenheter i Uppsala

248 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
248 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
1 r. · Lägenhet · 29 m²
Uppsala, Kryddblandargatan
1 rums bostad i Uppsala
1 timme sedan
6 285 kr
...
Sida1av 14

Liknande annonser i Uppsala

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Lägenheter i Uppsala på BostadsPortal

Välkommen till BostadsPortals sidan med alla lediga lägenheter i Uppsala. Du är inte ensam om att söka lägenhet i Uppsala, eftersom det är en populär kommun och stad. Som en av landets allra mesta attraktiva studentorter så drar Uppsala Universitet till sig studenter från hela landet men samtidigt har staden gott om arbetsmöjligheter, med ett starkt näringsliv och med flera stora institutioner som Institutet för språk och folkminnen, Läkemedelsverket, och Livsmedelsverket. Lägg till att du befinner dig inom pendlingsavstånd till Stockholm, och då får du en kommun som drar till sig människor i alla åldrar och livssituationer.

Sök lägenhet i Uppsala

På BostadsPortal ger vi dig en karta till att hitta rätt i bostadsdjungeln. Vår målsättning är att samla alla hyresannonser, från de allra minsta och till de stora landstäckande hyresvärdarna och erbjuda ett så brett urval av lediga lägenheter i Uppsala som möjligt. Det är för att det ska finnas allt för alla smaker och att du ska hitta den lägenheten som passar just dig. Uppsala kommun är Sveriges 4:e folkrikaste kommun med cirka 217 000 invånare (2017) och förutom Uppsala har kommunen fyra andra tätorter med fler än 200 invånare där du kan söka lägenheter. Vi på BostadsPortal breddar utbudet av Uppsala lägenheter - och du har en större chans att hitta en lägenhet som passar just dig. Här kan du enkelt och säkert hitta lediga lägenheter att hyra i Uppsala.

Uppsala kommun och stadens stadsdelar

När du söker lägenhet i Uppsala finns det många olika områden där du kan söka efter lägenheter i. Innerstaden där du kan finna City med resecentrum med tåg och bussförbindelser till hela regionen. Fjärdingen, där du återfinner Akademiska sjukhuset, en stor arbetsgivare, Nordvästra staden med bland annat Herrhagen, Västra staden, med mycket studentbebyggelse och Sydvästra staden med bland annat Gottsunda.

Utbudet på lediga lägenheter i Uppsala

BostadsPortal är bästa stället att börja ditt bostadssökande: Välj fritt bland våra sökkriterier, för att finna den hyresbostad som du vill ha. Du kan enkelt skräddarsy din sökning så att den passar dig som exempelvis letar lägenhet som ensam eller om du letar en lägenhet att dela med andra. Du har möjlighet att hitta boende med begränsad hyresperiod, eller lägenheter tillsvidare. Gå till vår sökfunktion för att snäva in dina önskemål genom att söka på antal rum och min- och max hyra. Är det något specifik område du vill bo i kan du även ställa in din sökning på just detta område. Lediga lägenheter Uppsala uthyres i alla olika områden.

Att hyra en lägenhet som student

Uppsalas stadsbild är präglad av den stora andelen studenter som bor och studerar på Uppsala Universitet. Nästan hälften av dem som ska börja på universitetet kommer från ett annat län och saknar därför lokala kontakter. Vi rekommenderar att du skriver upp dig på väntelistor för studentboenden men på grund av det stora trycket efter lägenheter i Uppsala är det viktigt att du även undersöker andra boendemöjligheter. Uppsala bostadsförmedling kan ha flera års kö, men det är ändå bra att stå i kö. Om du känner någon som du kan gå ihop med och dela en större lägenhet, så har du  snabbt ökat dina chanser att finna en bostad i Uppsala lagom till terminstarten. Du kan få fler råd och hitta lägenheter som är speciellt anpassade till studenter på vår studentsida för Uppsala .

Bevaka lediga lägenheter i Uppsala

Det kan gå verkligt snabbt för en annons att försvinna. Om annonsörerna får nog med intresserade väljer de att stänga av annonsen och det kan gå så fort som på bara några timmar.  För att öka dina chanser och inte missa din drömlägenhet kan du därför använda dig av vår gratistjänst bevakningsmail . Det är en prenumeration så att du får ett meddelande varje gång en ledig lägenhet i Uppsala som passar dina önskemål kommer ut på BostadsPortal. I vårt bevakningsmail väljer du, på samma sätt som i sökfunktionen här på sidan, enkelt bland önskemålen. Du ställer även in hur ofta du vill få bevakningsmailet och kan därmed bestämma hur ofta du loggar in på hemsidan för att bevaka annonser för de nyaste hyreslägenheterna i Uppsala. För att kunna kontakta hyresvärdarna behöver du full åtkomst som du kan köpa som ett abonnemang. Då får du möjlighet att skriva till alla hyresvärdar i Uppsala.

Kontakta oss

Om du har några frågor så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst via e-post eller Facebook Messenger, vardagar 9-15. Vill du ha fler tips och hjälp hur du ska gå tillväga när du söker din bostad så rekommenderar vi varmt att läsa vår blogg eller anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan också läsa mer på vår support eller kontakta vår kundtjänst via e-post för att få svar på dina frågor.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicy
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra hand
Hjälp och kontakt
Villkor
SOCIAL MEDIA