Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret

kr

Lägenheter att hyra i Uppsala

231 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
231 Resultat
FöregåendeSida 1 av 13Nästa

Populära söktermer

Hitta din hyreslägenhet i Uppsala

Här hittar du Uppsala lägenheter

Välkommen till BostadsPortals sidan med alla lediga lägenheter i Uppsala. Du är inte ensam om att söka lägenhet i Uppsala, eftersom det är en populär kommun och stad.  Därför är det bra att börja med översikt av alla typer av lediga bostäder, vilket du kan hitta här.

Som en av landets allra mesta attraktiva studentorter så drar Uppsala Universitet till sig studenter från hela landet men samtidigt har staden gott om arbetsmöjligheter, med ett starkt näringsliv och med flera stora institutioner som Institutet för språk och folkminnen, Läkemedelsverket, och Livsmedelsverket. Lägg till att du befinner dig inom pendlingsavstånd till Stockholm, och då får du en kommun som drar till sig människor i alla åldrar och livssituationer.

Lägenheter Uppsala

På vår sida ger vi dig en karta till att hitta rätt i bostadsdjungeln. BostadsPortals målsättning är att alltid samla alla hyresannonser, från de allra minsta och till de stora landstäckande hyresvärdarna. Du kan finna både privata och kommunala bostadsbolag på vår hemsida. Därför kan du direkt söka efter lediga lägenheter Uppsala nu och finna det boende som passar för just dig! Många söker direkt på de stora sidorna så som Uppsala bostadsförmedling, och det är väldigt bra att ställa sig i kö hos dem. De har dock enbart de stora hyresvärdarna, vilket ofta betyder långa bostadsköer. Genom att även ha uppsalas privata hyresvärdar på vår sida, breddar vi utbudet av uppsala lägenheter - och du har en större chans att snabbt hitta en lägenhet. Här hittar du lägenheter att hyra i Uppsala.

Uppsala kommun är Sveriges 4:e folkrikaste kommun med cirka 217 000 invånare (2017) och förutom Uppsala har kommunen fyra andra tätorter med fler än 2 00 invånare där du kan söka lägenheter: Sävja, Storvreta, Björklinge, Bälinge. På denna sida du nu är, hittar du dock enbart bostäder i Uppsala stad.

Uppsala kommun och stadens stadsdelar

När du söker lägenhet i Uppsala finns det många olika områden där du kan söka efter lägenheter i. Innerstaden där du kan finna City med resecentrum med tåg och bussförbindelser till hela regionen. Fjärdingen, där du återfinner Akademiska sjukhuset, en stor arbetsgivare, Nordvästra staden med bland annat Herrhagen, Västra staden, med mycket studentbebyggelse och Sydvästra staden med bland annat Gottsunda.

För dig som vill finna lägenhet i Uppsala

BostadsPortal är bästa stället att börja ditt bostadssökande: Välj fritt bland våra sökkriterier, för att finna den hyresbostad som du vill ha. Du kan enkelt skräddarsy din sökning så att den passar dig som exempelvis letar lägenhet som ensam eller om du letar en lägenhet att dela med andra. Du har möjlighet att hitta boende med begränsad hyrperiod, eller lägenheter tillsvidare.  Gå till vår sökfunktion för att snäva in dina önskemål genom att söka på antal rum och min- och maxhyra. Är det något specifik område du vill bo i kan du även ställa in din sökning på just detta område. Lägenheter Uppsala uthyres i alla olika områden.

Lägenheter Uppsala student

Uppsalas stadsbild är präglad av den stora andelen studenter som bor och studerar på Uppsala Universitet. Nästan hälften av dem som ska börja på universitetet kommer från ett annat län och saknar därför lokala kontakter. Vi rekommenderar att du skriver upp dig på väntelistor för studentboenden men på grund av det stora trycket efter lägenheter i Uppsala är det viktigt att du även undersöker andra boendemöjligheter. Uppsala bostadsförmedling kan ha flera års kö, men det är ändå bra att stå i kö. Om du känner någon som du kan gå ihop med och dela en större lägenhet eller överväga att bo som inneboende och hyra ett rum så har du  snabbt ökat dina chanser att finna en bostad i Uppsala lagom till terminstarten. Du kan få fler råd och hitta lägenheter som är speciellt anpassade till studenter på vår studentsida för Uppsala .

Lediga lägenheter Uppsala

Det kan gå verkligt snabbt för en annons att försvinna. Om annonsörerna får nog med intresserade väljer de att stänga av annonsen och det kan gå så fort som på bara några timmar.  För att öka dina chanser och inte missa din drömlägenhet kan du därför använda dig av vår gratistjänst bevakningsmail . Det är en prenumeration så att du får ett meddelande varje gång en ledig lägenhet i Uppsala som passar dina önskemål kommer ut på BostadsPortal. I vårt bevakningsmail väljer du, på samma sätt som i sökfunktionen här på sidan, enkelt bland önskemålen. Du ställer även in hur ofta du vill få bevakningsmailet och kan därmed bestämma hur ofta du loggar in på hemsidan för att bevaka annonser för de nyaste hyreslägenheterna i Uppsala. För att kunna kontakta hyresvärdarna behöver du full åtkomst som du kan köpa som ett abonnemang. Då får du möjlighet att skriva till alla hyresvärdar i Uppsala.

Vill du ha fler tips och hjälp hur du ska gå tillväga när du söker din bostad så rekommenderar vi varmt att läsa vår blogg , där har vi konkreta tips och råd från bostadssökande. Du kan också läsa mer på vår support eller kontakta vår kundtjänst via e-post för att få svar på dina frågor.

Lycka till!