Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Knivsta

Lediga lägenheter i Knivsta

38 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
38 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 54 m²
Knivsta, Sågverkstorget
9 489 SEK3 timmar sedan
Sida1av 3
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Knivsta på BostadsPortal

Du som vill söka efter lediga lägenheter i Knivsta du har kommit till helt rätt sida. Här hos oss på BostadsPortal kan du nämligen göra just det. Knivsta ligger i Uppland, bara 19 km söder om Uppsala . Du har även nära till Stockholm som ligger ca 48 km norr om orten. Knivsta ligger mitt emellan dessa två städer kan man säga.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Knivsta

Vill du hyra lägenhet i Knivsta eller har du funderat på andra hyresalternativ? Här hos oss kan du dels hitta lediga lägenheter i Knivsta, dels kan du även hitta flera andra bra bostadsalternativ. Till exempel kan du hyra ett rum i Knivsta . Sedan finns det även så att du kan hyra både hus och stuga i Knivsta .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Knivsta

Du som är ute efter att hitta en hyreslägenhet i Knivsta, du bör se till att göra en filtrerad sökning där du bara får fram lediga lägenheter i Knivsta. Detta gör du under den så kallade avancerade sökningen. Vi har förvisso en snabbsökning, via den sökruta du har längst upp. Dock är det så att om du söker via den, då får du upp alla lediga bostäder, inte bara lägenheter.

Använd avancerad sökning för att filtrera din sökning

Du som vill bo i en lägenhet i Knivsta, du har säkert funderat på hur den ska vara. Ofta har man ju vissa krav på det boende man ska bo i. För att få fram en bra lista på lägenheter som matchar dessa krav, gör en filtrering! Du kan då till exempel fylla i hur stor lägenheten ska vara, så att du får fram lägenheter med ett visst antal rum eller med ett visst antal kvm.

Du har även flera andra bra filtreringsmöjligheter. Du kan till exempel söka efter alla lägenheter i Knivsta som erbjuder parkering eller som har balkong. Du bör vara så noggrann du kan för att få fram så bra resultat som möjligt.

Bostadsbevakning en bra hjälp för dig att hitta en hyreslägenhet i Knivsta

Vi rekommenderar dig att registrera dig hos oss, för då kan du få tillgång till Bostadsbevakning . Denna funktion är gratis och rätt smart att använda dig av. Den innebär att du kan få hjälp med att hålla koll på lediga lägenheter i Knivsta.

Du behöver då bara göra en enda sökning med de filtreringar du önskar ha med. Sedan så klickar du i att den sökningen ska bevakas. Då ser vi till att ha koll och mailar dig varje gång vi får in matchande resultat.

Inom vilket område i Knivsta vill du hitta lägenhet?

Knivsta har flera trevliga områden. Du kan till exempel bo i centrala Knivsta eller välja att bo på den östra sidan . Då har du bland annat Rimbo , Marma och Högby .

Hur du tar dig till Knivsta

Att ta dig till och från Knivsta är enkelt då E4:an ligger nära denna ort. Sedan så ligger Knivsta även vid järnvägen Ostkustbanan. Givetvis finns det flera mindre vägar från olika orter till Knivsta. Åk gärna väg 255, för längs med den vägen finns det gott om olika sevärdheter.

Vad du kan hitta på att se och göra i Knivsta

Knivsta har en hel del när det kommer till sevärdheter. Bland annat finns det flera byggnadsminnen, historiska platser, kyrkor och natur och kulturupplevelser.

När det gäller så kallade byggnadsminnen så handlar det om byggnader, parker och trädgårdar. Knivsta har flera! Bland annat en fyr, som heter Flottsunds fyr. Den byggdes 1929 och är i originalskick. Ett annat byggnadsminne är Mora Stenar, som ligger i Lagga.

När det gäller historiska platser så är detta något det finns väldigt gott om i och runt Knivsta. Bland annat har du Vallbyåsen, där det finns gott om fornlämningar. Du har även Väsby Kvarn och Broborg. Broborg är Upplands största fornborg och är från tidig järnålder.

Knivsta har även gott om kyrkor, varav många av dem är medeltida men ändå aktiva än idag. Besök dem gärna, då många av dem är mycket vackra både på utsidan och insidan.

Knivsta har en hel del att bjuda på, oavsett om du vill njuta av natur och friluftsliv eller upptäcka konst och kultur.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du surfar runt på nätet då vill du ju gärna känna dig trygg och säker. Det kan du göra när du vistas på våra sidor! Så att leta efter lediga lägenheter i Knivsta via oss är säkert, så väl som att det även är mycket säkert att hyra lägenhet i Knivsta via någon av våra uthyrare.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du kanske sökt efter en hyreslägenhet i Knivsta ett tag, men inte riktigt hittat vad du är ute efter? Om problemet i sig bara är att lägenheterna du hittar har för många rum, hyr ändå! För du kan ju faktiskt hyra ut ett rum till en annan person. Här hos oss kan du få hjälp med att hyra ut samt då även få tillgång till digitala verktyg som är riktigt smarta att använda.

BostadsPortal – Då du är på jakt efter en lägenhet i Knivsta

Du som vill hitta en lägenhet i Knivsta, du bör se till att använda dig av våra sidor. Det spelar ingen roll om du ska flytta hit från en annan ort eller bara vill byta upp dig till en större lägenhet. Här hos oss finns det lägenheter som passar alla. Vi har även hus , rum och stugor som hyrs ut .

Du bör registrera dig hos oss då det ger dig många fördelar, bland annat får du då tillgång till den kostnadsfria tjänsten Bostadsbevakning .

Om du vill ställa en fråga eller ha andra funderingar så kan du kontakta oss via vår kundtjänst om du vill. Du kan även kika in på vår sida med FAQ. För där har vi samlat en hel del vanliga frågor med svar.

Vi hoppas på att du med hjälp av oss snart ska ha hittat en bra lägenhet i Knivsta, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA