Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Rum
  3. Gävle

Hyra rum i Gävle

9 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum3 rum
9 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Rum · 15 m²
Gävle, Valbogatan
1 rums bostad i Gävle
23 december
3 000 kr

Populära söktermer

Gävle - Att hyra rum i Gävle kommun

Har du precis kommit in på Högskolan i Gävle och letar efter något budgetvänligt? Eller har du precis fått det drömjobbet i Gävle men vill ändå behålla din bostad i hemorten? Då kan denna boendeform - att hyra rum, vara något för dig. På BostadsPortal samlar vi bostadsannonser från både privata hyresvärdar, kommunala samt kommersiella bostadsbolag, för att kunna ge dig ett stort urval av olika hyresbostäder. Hos oss är din trygghet vår prioritering, och därför erbjuder vi personlig support både före, under och efter din resa som hyresgäst. Om du skulle kunna tänka dig att hyra ett rum i Gävle läs då gärna vidare!

Ett budgetvänligt alternativ i Gävle

Det kommer många fördelar med att hyra rum och vara inneboende, eller hyra en del av en lägenhet eller ett hus. Det är ekonomiskt fördelaktigt vilket ger dig en större flexibilitet än många som hyr hela lägenheten. Bostadskrisen är ett ökänt problem i Sverige och konkurrensen är hög. Om du vet om att du söker något tillfälligt är denna boendeform perfekt. Du har även möjlighet att spara mer pengar och kunna bo centralt och billigt.

Olika typer av rum som uthyres i Gävle

Det finns olika typer av rum och du bör fråga dig själv vad det är som passar just dina nuvarande förutsättningar. Du kan hitta omöblerade, fullt möblerade och delvis möblerade rum. Dessutom finns det möjlighet att hyra en del av en större lägenhet en villa. Oftast får du delar utrymmen såsom köket, vardagsrummet och badrummet med din hyresvärd eller andra som du delar bostaden med. Det är helt upp till er att komma överens om något som passar just båda.

Är du nyinflyttad och inte känner någon i Gävle kan det vara en bra möjlighet att träffa nya människor genom att hyra rum och bli inneboende. Det finns också kollektiv som du kan söka dig till. Ju fler, desto bättre! På BostadsPortal har vi även tagit fram ett roomie-kontrakt som är tänkt att användas som ett kommunikationsredskap. Det är för att vi förstår hur tufft det kan vara ibland att kommunicera sina behov med någon man precis träffat. Roomie-kontraktet är inte lagligt bindande men är garanterat ett bra första steg som du kan ta i dialogen med din rumskompis/ar.

Om du är veckopendlare och vill behålla din bostad där du bor kan det vara en bra ide att hyra rum. Det är ekonomiskt då du inte behöver leta något permanent innan du bestämmer dig om du verkligen vill flytta. Kort sagt, det finns många fördelar med att hyra rum.

Bevaka lediga rum att hyra i Gävle

På grund av den höga konkurrensen är det viktigt att komma först i kö. På BostadsPortal erbjuder vi en gratis tjänst - bevakningsmail, som hjälper dig att effektivisera din tid där vi bevakar hela marknaden åt dig. Du ställer in dina sökkriterier såsom storlek, antal rum och område, och får mail från oss så fort vi har fått in nya lediga rum eller hyresobjekt som passar dina sökningar. Det är enkelt och gratis att avaktivera när du har hittat ditt boende.

Fler frågor?

Om du har ytterligare frågor eller funderingar kring att vara inneboende eller hyra rum i Gävle är du välkommen att kontakta oss på Facebook Messenger. Det går också superfint att skriva till oss på e-post på vardagar mellan kl. 9-15.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA