Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Uppsala

Hyra rum i Uppsala

25 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
25 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum på 12 m²
Luthagen, Rackarbergsgatan
3 700 SEK5 dagar sedan
Sida1av 2

Liknande annonser i Uppsala

Populära söktermer
  • Alla Rum

Att hyra ett rum i Uppsala på BostadsPortal

På BostadsPortal hittar du ett stort urval av tillgängliga rum att hyra i Uppsala, även de från små privata annonsörer. Dock är det endast godkända annonser som är synliga på vår webbplats, och det är för att säkerställa din trygghet när du söker rum att hyra hos oss. Om du inte behöver ett större boende, utan kanske letar efter ett tillfälligt boende, är det en utmärkt lösning att bo som inneboende. Här delar vi med oss av några bra saker att veta och tänka på när du ska hyra ett rum i Uppsala.

Fördelar med att hyra ett rum i Uppsala

Letar du efter en ny bostad i Uppsala ska du komma ihåg att du även kan finna ett rum att hyra. Att vara inneboende är för många en tillfällig lösning på bostadsbrist, vilket kan ge dig möjlighet att bo centralt och till ett förmånligt pris. Du hittar alla typer av rum i Uppsala. Det kan finnas många orsaker till varför man söker rum. Förutom en av dem vanligaste orsakerna att du just har flyttat hemifrån eller studerar, så kan det vara att du har fått jobb på annan ort, som t.ex. Uppsala. Som nyinflyttad vet du inte till en början riktigt var du vill bo eller hur länge du stannar. Om du pendlar och vill behålla bostaden i din hemstad och ha ett rum i Uppsala som extra bostad. En stor fördel med att hyra rum är att det oftast blir kostnadseffektivt eftersom att man delar kostnader med hyresvärden och/eller andra inneboende. Som inneboende har du gemensamt badrum, toalett och kök, och dessutom så får du oftast möjlighet att utnyttja andra rum, uteplats och t.ex. tvättmaskin.

Olika typer av rum som uthyres i Uppsala

Det finns möblerade, delvis möblerade och omöblerade rum. Detta står dock inte alltid i annonserna, därför är det viktigt att fråga hyresvärden innan du bestämmer dig för något. Förutom de redan nämnda kriterierna så finns det andra kriterier som du kan få med i dina sökningar. Men kom ihåg att inte alla annonser har specificerat allt, och då kan du missa annonser med passande och bra rum.

Söker rum som student i Uppsala

Om du söker efter en studentbostad i Uppsala kan du finna fler tips på vår blogg om bostadssituationen i Uppsala kommun för studerande eller gå direkt till vår studentsida för att söka studentbostad . Det finns många boende som är riktade enbart till studenter och du finner bra tips på universitetets hemsida för att hitta dessa. Tänk på att just kring terminstarten är det högt tryck på dessa bostäder så det kan vara bra att vara ute i god tid. Samtidigt måste man inte bo i en studentlägenhet när man studerar, att hyra ett rum i en lägenhet är ett bra sätt att lära känna andra och kanske någon som redan känner staden. Genom att skapa ditt egen studentrum i en vanlig lägenhet som du delar lär du direkt att känna någon annan och då det ofta är privatpersoner kan du hyra rum Uppsala student och undvika kön.

Bevaka lediga rum till uthyrning i Uppsala

Du kan skapa en bevakning och låta oss bevaka hela marknaden åt dig. Det enda du behöver göra är att ställa in dina sökkriterier på söksidan precis som när du söker, såsom område, pris och storlek. Efter att du slår på bevakningsmailet i den orangea boxen skickar vi mail till dig för att informera dig om lediga rum i Uppsala som matchar din sökning. Det är en gratistjänst och du kan stänga av bevakningsmailet precis när du vill.

Kontakta oss

Vid eventuella frågor om rum som uthyres i Uppsala kan du höra av dig till vår kundsupport på Facebook Messenger eller e-post. Vi kan nås på vardagar mellan kl 8-16.