Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Söderhamn

Lediga lägenheter i Söderhamn

51 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
51 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 75 m²
Norra Söderhamn, Stamvägen
7 239 SEK12 timmar sedan
3 rum lägenhet på 100 m²
Norra Söderhamn, Åsgatan
12 488 SEK21 timmar sedan
Sida1av 3

Liknande annonser i Söderhamn

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Söderhamn på BostadsPortal

Söderhamn är en mycket trevlig tätort i Hälsingland. Om du vill hyra lägenhet i Söderhamn, så har du hamnat rätt. Här på BostadsPortal kan du enkelt söka fram lediga lägenheter i Söderhamn utifrån dina behov.

Söderhamn ligger mitt emellan Hudiksvall och Gävle och precis vid Bottniska viken. En sak denna stad är mycket känd för det är den årliga ljuständningen vid varje jul.

Att få tag på en hyreslägenhet i Söderhamn via oss är ganska lätt. Du kan med fördel börja med att registrera dig hos oss, för att underlätta för dig själv.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Söderhamn

Vet du redan nu att det är en ledig lägenhet att hyra i Söderhamn du vill hyra, så fundera på om du måste ha ett förstahandskontrakt eller om det går lika bra att hyra i andra hand. Sedan finns även andra bostadsalternativ du kan välja. Bland annat kan du hyra hus , stuga eller rum .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet att hyra i Söderhamn

Vill du få fram alla lediga lägenheter i Söderhamn på ett snabbt och smidigt sätt så kan du göra en snabbsökning. Dock kommer du då att även få fram annat som är till uthyrning. Vill du vara mer noga och även välja var lägenheten ska ligga eller lägga till egna krav, gå vidare till den avancerade sökningen istället.

Så hittar du lägenhet som passar de behov du har

Det är ju inte fel om din hyreslägenhet i Söderhamn möter de behov du har. För att du ska få tag på en lägenhet i Söderhamn som passar dig, så bör du se till att göra en avancerad sökning och filtrera efter vad du vill ha, eller inte ha. Under denna avancerade sökning har du flera val du kan bocka i. Till exempel kan du klicka i att det är ett måste med en hiss eller att du vill att lägenheten ska tillåta djur, eller att du vill ha en balkong.

Du kan även fylla i saker för hand, som hur många kvm lägenheten ska vara på eller vad du kan tänka dig att betala max i hyra.

Använd funktionen bostadsbevakning

Om du vill få mail om alla lediga lägenheter att hyra i Söderhamn, så ska du göra en bostadsbevakning . På så vis slipper du att göra nya sökningar på egen hand. Du kan helt enkelt registrera dig hos oss. Sedan gör du en avancerad sökning där du fyller i exakt vad du vill ha samt klickar i att det ska göras en bevakning av den sökningen. Så snart nya lägenheter i Söderhamn som är lediga dyker upp, då får du besked om det via mailen.

Inom vilket område i Söderhamn vill du hitta hyreslägenhet?

I Söderhamn så har du flera trevliga områden. Här kan du välja att bo i norra eller södra delen av Söderhamn. Du har även områden som Bergvik , Ljusne , Sandarne och Stråtjära .

Åka till och från Söderhamn

Du kan enkelt ta dig till Söderhamn eller härifrån då orten ligger vid flera stora vägar. Bland annat så passerar E4:an i nordsydlig riktning genom Söderhamn. I Söderhamn börjar även riksväg 50 som sedan fortsätter mot Bollnäs , Falun , Örebro och Jönköping .

Upptäck mysiga Söderhamn

Söderhamn är platsen där Hälsingland möter havet. Här finns gott om olika aktiviteter, sevärdheter och äventyr. I Söderhamn har du nära till naturen. Du kan ägna dig åt att vandra och kanske upptäcka något av alla de naturreservat som finns här. Det finns även så att du kan göra en historisk promenad, med en stadsvandring. Under denna vandring kan du se Rådhuset, stadsdelen Öster, utkikstornet Oscarsborg samt den fina kyrkan Ulrika Eleonora. En annan fin utsiktsplats är Västra berget.

I Söderhamn har du även en skärgård, som är en del av Jungfrukusten. Du har hela 1200 öar att upptäcka om du vill. Missa inte heller att besöka Trönö, en naturskön bygd nordväst om Söderhamn. Här finns en mycket fin kyrka, Trönö kyrka, som är en av Sveriges bäst bevarade från medeltiden. Kyrkan är dessutom utsmyckad med unika träskulpturer, tillverkade av Haaken Gulleson.

Söderhamn har även flera andra trevliga sevärdheter såsom flygmuseet, Kvarnen, Söderhamns Stadsmuseum, Världsarvsgården Erik-Anders - Hälsingegård och besökscentrum, kyrkor, fornminnen och mycket mer.

Under vintern finns även en hel del kul aktiviteter och du kan vinterfiska, åka pulka, rida på islandshästar eller ägna dig åt långfärdsskridskor eller längdskidor.

Söderhamn bjuder även på bad, fiske, golf, cykling, skidor och en hel del annat. Om du bor i lägenhet i Söderhamn så kommer du aldrig ha tråkigt!

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

BostadsPortal är en mycket säker sajt, så du kan känna dig trygg i att använda den för att söka efter lediga lägenheter i Söderhamn. De uthyrare som annonserar här, de är alla seriösa. Det innebär att det även är tryggt att ta kontakt med dem för att hyra lägenhet i Söderhamn.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du letat ett tag efter en bra lägenhet i Söderhamn, men inte riktigt hittat exakt vad du är ute efter? Ett smart alternativ kan vara att du helt enkelt hyr en större lägenhet, med fler rum än du har behov av. För då kan du hyra ut ett rum eller två och själv bli lite av en hyresvärd.

Välj BostadsPortal när du är på jakt efter ledig lägenhet i Söderhamn

BostadsPortal vill vara första valet för dig då du ska söka efter lediga lägenheter i Söderhamn. Så är du på jakt efter en hyreslägenhet i Söderhamn så se gärna till att registrera dig hos oss. Du kan då på enklare sätt göra bostadsbevakning samt att du även kan få kontakt med eventuella uthyrare av lägenheter i Söderhamn.

Skulle det vara så att du har några frågor eller du bara vill få tag på oss, då kan du kontakta oss via vår kundtjänst. Vi har även en bra sida med FAQ du kan kika på om du vill.

Vi vill även önska dig lycka till i letandet efter en bra lägenhet i Söderhamn!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA