Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Jönköping

Lägenheter i Jönköping

48 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum6 rum
48 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
2 r. · Lägenhet · 63 m²
Jönköping, Södra Apollovägen
2 rums lägenhet i Jönköping
9 minuter sedan
7 535 kr
Sida1av 3

Populära söktermer

Lediga lägenheter i Jönköping

Jönköping lägenheter

För dig som söker efter hyreslägenheter i Jönköping stad eller kommun så är det viktigt att veta VAR du ska leta. Men det kan vara svårt att finna den rätta lägenheten bland alla kommunala och privata hyresvärdar, och det kan vara ännu svårare att finna de "dolda" lediga hyreslägenheter i Jönköping, de som inte annonseras ut utan ligger gömda på olika hyresbolags hemsidor. Det är därför du ska börja ditt sökande efter ny lägenhet i Jönköping här på sidan. I sökfunktionen kan du alltid specificera dina önskemål, oavsett om det handlar om en etta, 2 rok, eller om du beslutar dig för att även söka även större lägenheter i Jönköping. Du kan också välja att söka i hela Jönköping eller välja att söka i ett specifik område så tex: Torpa eller Bymarken

Att hyra lägenhet i Jönköping

Jönköping ligger i hjärtat av Småland, en pulserande och aktiv ”liten” storstad, med högskola och ett blomstrande näringsliv. Här har bland annat Husqvarna AB sitt huvudkontor. Smålandsandan, känd från Gnosjö, Gislaved, Värnamo, Vaggeryd, Ljungby och Älmhult, vittnar också om företagsamheten, och små initiativ som vuxit sig till stora, i många fall internationella verksamheter. "Sätter man en smålänning på en klippa i havet, så skaver han sig mätt". är ett gammalt talesätt (från Wikipedia).

Jönköping är Sveriges nionde största tätort där majoriteten av kommunens 136 177 (2017) invånare bor. Högskolan i Jönköping har cirka 11 000 samlade på ett campus centralt i Jönköping och erbjuder omkring 60 program/inriktningar och 400 fristående kurser inom allt från hälsa, vård och socialt arbete till ekonomi, juridik och informatik. Jönköpings stad har också uppmärksammats som ett av Sveriges bästa ställen att bo av tidningen Fokus i 2015 , utifrån index med 43 olika variabler som bland annat kultur, fritid, jobb, och bostad.

Vilken hyreslägenhet i Jönköping passar dig?

Smålänningarna vill gärna ha ett stort hem, oavsett om vi talar om en villa eller en lägenhet. I Jönköping är efterfrågan stor på praktiskt och modernt boende med välplanerad planlösning och gott om förvaring. Drömhemmet innehåller stora sociala ytor och bekvämligheter som uteplats och balkong.Det är långt ifrån omöjligt att hitta en lägenhet i Jönköping, oavsett om du söker efter en studentlägenhet, en mindre lägenhet eller en större hyresbostad. Det viktiga är att söka brett och att vara aktiv så att du inte bara förlitar dig på att stå i en av bostadsbolagens köer, utan även finner  små privata hyresvärdar Jönköping som finns och att du är beredd på att söka dig även utanför den centrala stadskärnan.

Jönköping har expanderat så att de tidigare tätorterna Huskvarna och Norrahammar har blivit en del av staden och en självklar mittpunkt i Jönköpings län. Även samhällena Hovslätt och Lockebo har blivit en del av tätorten Jönköping. Själva stadskärnan ligger i den södra spetsen på Vättern med de två sjöarna Munksjön och Rocksjön och bebyggelsen i slutningarna ner mot vattnet bjuder på en avundsvärd utsikt som gör att många väljer att flytta hit när de söker lägenhet i Jönköping.

Olika typer av lägenheter i Jönköping

På Bostadsportal kan du söka efter alla typer av hyreslägenheter. Högst upp på sidan hittar du sökkriterierna och anpassar dem efter dina önskemål. Ska lägenheten vara en lägenhet inne i Jönköpings centrum eller kan du tänka dig att hyra i en lägenhet lite utanför Jönköpings centrum? Genom att fylla i önskemål om storlek och yta, hur många rum och önskad hyra så kan du få en snabb överblick över alla lediga lägenheter i Jönköping, också den dolda som kan vara svår att finna på andra sidor.

När du letar lägenhet Jönköping så kan du anpassa din sökning så att du endast får upp lediga lägenheter som passar dig. Du kan välja att sortera på hyra, storlek, antal rum samt att välja att söka på hela Jönköping, eller om det bara är ett visst område du vill bo i. För att hela tiden hålla dig uppdaterad, kan du också välja att skapa en bevakning . Då får du mail varje gång en ny lägenhet i Jönköping som passar det du söker dyker upp.

Se våra hyreslägenheter i Jönköping

Genom bevakningsmailet kan du hålla dig uppdaterad utan att behöva spendera varje vaken minut med att leta efter en ledig lägenhet i Jönköping. Vi rekommenderar också att du går in på sidan och håller lite koll, kanske hittar du drömlägenheten även om den inte är det du omedelbart letade efter.

Hyresvärdar i Jönköping

När du funnit en lägenhet du vill ha så kan du kontakta Hyresvärden. Det gör du enklast genom att köpa full åtkomst som ger dig tillgång till alla kontaktuppgifter på hyresannonser på hemsidan. Då det är många om budet är det viktigt att vara snabb och kontakta hyresvärden så snart som möjligt. Tänk också på att hyra lägenhet är som att söka jobb och det är viktigt att presentera sig på ett bra sätt.

Söker du lägenhet utanför Jönköping?

På just den här sidan har vi bara lediga hyreslägenheter som ligger i Jönköping stad. Exempel på andra områden nära Jönköping där du kanske också vill leta lägenhet:  • Nässjö Tranås Vetlanda Värnamo

Lycka till med att hitta lägenhet i Jönköping!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg AdressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA