Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Tranås

Hyresbostäder i Tranås

27 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
27 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
4 rum lägenhet på 104 m²
Hjälmaryd-Fröafall, Storgatan
9 964 SEK2 dagar sedan
1 rum lägenhet på 42 m²
Tranås, Ringvägen
4 995 SEK3 juli
Sida1av 2

Liknande annonser i Tranås

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Tranås på BostadsPortal

Tranås, en del av Jönköpings län och belägen i Småland , har sin plats precis vid utloppet av Svartån i sjön Sommen. Om du letar efter en bostad att hyra i Tranås, så kan du enkelt utforska vårt utbud av tillgängliga bostäder i staden på vår webbplats. Oavsett om du har fått arbete här eller om du helt enkelt vill byta boende, har vi alternativ som kan passa dina behov.

Tranås har en fördelaktig geografisk placering och har närhet till städer som Jönköping , Gränna , Linköping och flera andra.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Tranås

När du ska söka efter lediga bostäder i Tranås, så finns det flera alternativ. Du kan söka efter alla typer av bostäder i din sökning, eller så kan du filtrera själv efter vad för typ av bostad du vill hyra. Bland alternativen du har finns lägenheter att hyra så väl som du kan hyra hus , hyra stuga eller hyra rum i Tranås .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Tranås

För att få fram precis alla lediga bostäder i Tranås, gör en snabbsökning. Du kan då fylla i ortens namn i sökrutan längst upp. Du får då fram alla bostadstyper som är lediga just nu. Vill du hellre vara med och styra ditt sökresultat så rekommenderar vi dig att göra en så kallad avancerad sökning för då kan du filtrera din sökning på det sätt du önskar.

Sök efter en bostad med filtrering

När du planerar att hyra en bostad i Tranås, är det förståeligt att du inte nöjer dig med den första bästa tillgängliga bostaden. De flesta av oss har specifika krav när det kommer till bostaden storlek, läge och bekvämligheter i närheten.

Med vår filtreringsfunktion kan du enkelt sålla fram de lediga bostäderna i Tranås som passar just dina krav och preferenser. Oavsett om du önskar en bostad med minst tre rum eller kräver närhet till en hiss i byggnaden, kan du använda filter för att hitta rätt alternativ. Om du har husdjur, är det också viktigt att fokusera på bostäder där husdjur är tillåtna för att säkerställa att du och dina fyrbenta vänner får ett bekvämt boende.

Använd bostadsbevakning för att ha koll på lediga bostäder i Tranås

Ett väldigt smidigt sätt att upptäcka lediga bostäder i Tranås är att hålla koll på de nyaste tillskotten på marknaden. Detta kan du enkelt göra genom att aktivera Bostadsbevakningsfunktionen . När du letar efter en bostad i Tranås, kan du klicka i alternativet för Bostadsbevakning. Genom att ange dina kriterier för det perfekta boendet och aktivera denna funktion kommer du att kunna få bra förslag.

För att dra nytta av denna funktion, bör du först registrera dig hos oss. Därefter kommer du att få e-postmeddelanden med information om de senaste lediga bostäderna i Tranås så snart de blir tillgängliga.

Inom vilket område i Tranås vill du hitta bostad?

Tranås har flera bra områden med bostäder som Hjälmaryd-Fröafall , Ängaryd , Tranåskvarn-Ekmarksberg och flera till.

Ta dig till Tranås på enkelt sätt

Tranås erbjuder betydande fördelar när det gäller pendling och transportmöjligheter. Det är särskilt enkelt att nå städer som Linköping , Norrköping och Jönköping från Tranås.

Staden är strategiskt belägen längs den Södra stambanan som sträcker sig mellan Stockholm och Malmö . Region Jönköpings län är ansvarig för kollektivtrafiken i Tranås kommun, vilket innefattar bussar, tåg och närtrafik.

Vad Tranås har att erbjuda

I Tranås finns alltid något spännande att upptäcka eller utforska. Denna stad har ett rikt utbud av aktiviteter och sevärdheter.

Ett speciellt ställe att besöka är Eriksbergs museum, som tidigare fungerade som en skola. Fram till 1984 fungerade byggnaden som Eriksbergs Folkskola. Sedan dess har det förvandlats till ett museum som invigdes 1985. Museet erbjuder en samling maskiner, verktyg och andra artefakter som ger insikt i hur man bearbetade skinn till pälsar. Det inkluderar även en skolsal som fungerar som ett skolmuseum.

Tranås är intimt förknippat med sjön Sommen, som har en framstående plats i stadens liv. Här kan man njuta av badplatser, båtliv och naturligtvis är sjön ett utmärkt val för dem som gillar fiske. Fiskemöjligheter finns även i Svartån.

För naturälskaren och de som vill vara aktiva utomhus, erbjuder Tranås flera charmiga vandringsleder. Holavedsleden och Illern runt är två exempel som passar perfekt för dem som vill utforska naturen till fots.

Sevärdheter saknas inte i Tranås. Missa inte chansen att besöka Brahälla slottsruin, ett tidigare jaktslott som ägdes av greve Per Brahe den yngre. En annan fascinerande plats är Trollstenen, en dös eller gravmonument. Tillsammans med andra bautastenar skapar Trollstenen en trollskog som verkar hämtad från sagovärlden.

Tranås imponerar också med sitt mångsidiga nöjesutbud. Staden har ett brett utbud av krogar, runt 5–6 pubar och nattklubbar samt flera restauranger och pizzerior för en varierad matupplevelse.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du tar beslutet att använda vår webbplats för att söka efter lediga bostäder i Tranås, kan du vara fullständigt försäkrad om din säkerhet. Vår portal skapar en pålitlig plattform där seriösa uthyrare och bostadssökande kan mötas på ett effektivt sätt.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

I vissa fall kanske den exakta bostaden du önskar inte är tillgänglig i Tranås. Då finns det alternativa sätt att gå tillväga. En möjlighet är att hyra en större bostad och sedan hyra ut ett eller flera av rummen till andra. Det ger dig möjligheten att agera som både hyresgäst och hyresvärd samtidigt.. Detta är ett kreativt sätt att maximera användningen av bostaden och även generera extra intäkter.

BostadsPortal underlättar för dig som söker bostad i Tranås

BostadsPortal är en mångsidig plattform som riktar sig både till uthyrare och bostadssökande. Vår webbplats har samlat alla lediga bostäder i Tranås samt i andra städer och orter.

Genom att registrera dig hos oss kan du dra nytta av Bostadsbevakning och smidig kontakt med specifika uthyrare för de bostäder du är intresserad av att hyra i Tranås.

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att nå ut till oss genom vår kundtjänst. Vi önskar dig stort lycka till i din strävan att finna en utmärkt bostad i Tranås.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA