Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Malmö

Hyresbostäder i Malmö

378 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum7 rum
378 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 66 m²
Öster, Bennets väg
8 911 SEK2 timmar sedan
...
Sida1av 21

Liknande annonser i Malmö

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta din hyresbostad i Malmö på BostadsPortal

Söker du en hyresbostad i Malmö? På BostadsPortal hittar du ett brett utbud av lediga bostäder i Malmö. Malmö, beläget i Skåne , är en stad särskilt känd för sin mångfald, dynamiska kultur och gröna parker, vilket gör den till en attraktiv plats att bo på. Oavsett om du söker en studentlägenhet , ett större bostad för familjen, en seniorboende eller ett mindre rum att hyra i Malmö , har du här möjlighet att hitta det du söker.

BostadsPortal är en pålitlig marknadsplats med ett stort och varierat utbud av hyresbostäder som matchar många olika behov. Vi erbjuder bland annat hyresrätter , lägenheter , hus att hyra och rum för inneboende i hela Sverige . Vi hjälper dig att hitta din nya hyresbostad i Malmö tryggt och smidigt, och som matchar alla dina behov och önskemål!

Undersök ett brett utbud av lediga bostäder i Malmö

På BostadsPortal gör vi det enkelt för dig att hitta precis den hyresrätt i Malmö som matchar dina kriterier. Vi erbjuder ett brett utbud av hyresbostäder i Malmö, med allt från charmiga äldre bostäder och moderna lägenheter till flera nya bostadsprojekt. Oavsett vilka kriterier du har för pris och storlek, hjälper vi dig att hitta ditt nya hem som passar just dina behov.

Upptäck fördelarna med att hyra en bostad i Malmö

Malmö är en pulserande stad belägen i Skåne län och erbjuder många fördelar för dig som letar efter en hyresbostad. Här kan du njuta av en stad full av liv och variation med närhet till både storstadens bekvämligheter och natursköna områden.

Om du fortfarande är osäker på om en bostad i Malmö är rätt val för dig, presenterar vi nedan några av de unika fördelar som du som boende kan se fram emot om du väljer en hyresbostad i Malmö:

Smidiga transportmöjligheter i Malmö

Malmö har en välutvecklad infrastruktur med smidiga transportmöjligheter, och stadens kollektivtrafik omfattar både omfattande busslinjer och tågförbindelser. Malmö Centralstation förbinder staden med hela Öresundsregionen, inklusive Köpenhamn, som kan nås på cirka 40 minuter med tåg.

Upplev Malmös rika kulturliv och många evenemang

Malmö är känt för sitt rika kulturliv och sina många evenemang. Moderna Museet Malmö, Malmö Opera och Malmö Live Konserthus är några av stadens kulturcenter. Varje år arrangeras Malmöfestivalen, en av Nordens största stadsfestivaler, som lockar besökare med musik, mat och aktiviteter.

Staden erbjuder också ett brett utbud av restauranger, från prisbelönta fine dining-restauranger till lokala favoriter som falafelvagnar på Möllevångstorget.

Hitta en bostad nära Malmös gröna naturområden

En av fördelarna med att välja en hyresbostad i Malmö är att du kan njuta av stadens många parker och grönområden. Pildammsparken, med sina vackra dammar och blomsterplanteringar, och Kungsparken, som är Sveriges äldsta offentliga park, är populära utflyktsmål. Ribersborgsstranden, även känd som "Ribban", erbjuder både strandliv och kallbadhus med bastu året runt.

För den sportintresserade finns det gott om möjligheter till friluftsliv och idrottsaktiviteter med allt från löparspår och cykelvägar till anläggningar som Malmö Arena och Swedbank Stadion.

Upptäck Malmös populära stadsdelar och områden

När du ska hitta den helt rätta hyresbostaden i Malmö innebär det också att hitta rätt område som passar dina behov och preferenser. Malmö består av flera unika stadsdelar, var och en med sin egen charm och specifika fördelar.

Här presenterar vi några av de mest populära områdena så att du kan hitta rätt stadsdel för din nya hyresbostad i Malmö:

Lugna bostadsområden och närhet till stadens puls

Väster kombinerar lugna bostadsområden och närhet till stadens puls. I Väster finner du de två populära stadsdelarna Limhamn och Hyllie. Limhamn har småbåtshamnar och charmiga gator, medan Hyllie erbjuder moderna bostäder och shoppingcenter som Emporia.

Sök en hyresbostad i ett familjevänligt område

Om du är på jakt efter en hyresbostad i ett familjevänligt område har Malmö flera attraktiva möjligheter. Fosie är en stor stadsdel i Malmö med familjevänligt boende, grönområden och lekplatser, där du också kan hitta många skolor och förskolor.

En annan möjlighet är Oxie Kyrkby , beläget i sydöstra Malmö, som erbjuder småstadskänsla nära storstadspulsen. Från Oxie station tar det bara 10 minuter till Malmö C. Oxie är ett område med natursköna omgivningar och ett brett utbud av skolor och förskolor, vilket gör det idealiskt för barnfamiljer.

Malmös moderna och expansiva område

Hamnen , inklusive Västra Hamnen, är ett av Malmös moderna och expansiva områden. Här finns ikoniska byggnader som Turning Torso och Malmö Universitet. Västra Hamnen är känt för hållbara bostäder, innovativ arkitektur och närhet till havet.

Bo i det historiska och charmiga centrumet

Kirseberg , även kallat "Backarna", är en av Malmös äldsta stadsdelar med en rik historia och pittoresk atmosfär. En annan möjlighet är Gamla Staden , Malmös historiska centrum med en mix av gammalt och nytt. Här kan du promenera längs kullerstensgator, besöka charmiga butiker och caféer, eller njuta av stadslivet på Stortorget och Lilla Torg.

Så hittar du enkelt och snabbt din nya hyresbostad i Malmö

På BostadsPortal kan du enkelt söka och hitta en hyresbostad i Malmö som passar dina behov. Med hjälp av våra smarta funktioner blir bostadssökningen både snabb och effektiv. Använd de olika funktionerna och kom snabbt i mål med ditt nya drömhem i Malmö:

Använd filtreringen och rikta in din bostadssökning

För att göra din sökning mer specifik kan du använda våra filtreringsalternativ. Du kan ange önskemål om antal rum, inflyttningsdatum, hyresperiod och mycket mer. Det gör att du kan hitta exakt den bostad i Malmö du letar efter utan att behöva titta igenom hyresbostäder som inte är relevanta för dig.

Aktivera Bostadsbevakning för lediga hyresbostäder i Malmö

Genom att aktivera Bostadsbevakning får du omedelbart besked via mail när lediga bostäder i Malmö som matchar dina kriterier läggs upp. Detta gör att du kan hålla dig uppdaterad utan att behöva söka manuellt varje dag. Aktivera din bostadsbevakning redan idag och hitta snabbt din nya hyresbostad i Malmö!

Spara dina favorit-bostäder i Malmö

När du hittar bostäder i Malmö som verkar intressanta kan du spara dem till din favoritlista. Detta gör det enkelt att gå tillbaka och jämföra olika alternativ så att du är säker på att fatta rätt beslut. När du har hittat den helt rätta hyresbostaden i Malmö kan du kontakta hyresvärdar direkt genom vår plattform.

Utforska bostäder i attraktiva närliggande städer till Malmö

Om du inte har hittat den perfekta bostaden i Malmö, eller om du vill utforska alternativ i närheten, kan du utforska några av Malmös mest populära och attraktiva närliggande städer där du kan söka bland ett stort utbud av hyresbostäder:

Lund – Historisk universitetsstad

Lund ligger bara 20 minuter med tåg från Malmö och är känt för sitt anrika universitet, Lunds universitet. Här finns ett stort utbud av studentbostäder , lägenheter och villor för uthyrning i Lund , vilket gör det till en attraktiv plats för både studenter och familjer.

Svedala – Familjevänlig förort till Malmö

Svedala ligger sydost om Malmö och är känt för sin lugna och familjevänliga atmosfär. Svedala har goda kommunikationsmöjligheter med både tåg och bussar till Malmö.

Trelleborg – Sveriges sydligaste stad

Trelleborg , beläget cirka 30 km sydväst om Malmö, är Sveriges sydligaste stad och en viktig hamnstad. Här finns både lägenheter i Centrala Trelleborg och hus att hyra i lugna villaområden. Trelleborg erbjuder goda transportmöjligheter med tåg och bussar till Malmö och Köpenhamn samt färjeförbindelser till Tyskland och Polen.

Landskrona – En historisk kuststad

Landskrona ligger vid Öresundskusten, cirka 40 km norr om Malmö. Staden är känd för sin rika historia, inklusive Landskrona slott, och för den som gillar friluftsliv finns det flera parker samt en unik närhet till havet.

Hyr ut ett eller flera rum i din hyresbostad i Malmö

Om du har hittat en större bostad i Malmö än vad du behöver, eller om du har ett extra rum som står tomt, finns möjligheten att hyra ut delar av din bostad i Malmö.

Att hyra ut ett eller flera rum i andra hand kan vara ett utmärkt sätt att minska dina boendekostnader. Du kan välja att hitta en rumskompis och på så sätt hjälpa en annan att hitta ett hem i Malmö. Med våra digitala tjänster är vi med dig hela vägen genom din hyresförmedling.

Använd kostnadsfritt BostadsPortals digitala tjänster för bostadsuthyrning

  • Digitalt hyreskontrakt : Våra digitala hyreskontrakt är ett verktyg som gör det enkelt att fylla i, skicka och administrera hyreskontrakt. Det säkerställer att alla viktiga detaljer är inkluderade och att både hyresvärd och hyresgäst har en tydlig och korrekt överenskommelse.

Trygg och säker bostadssökning i Malmö med BostadsPortal

När du söker efter hyresbostäder i Malmö på BostadsPortal kan du känna dig trygg och säker genom hela processen. Vi strävar efter att erbjuda en säker plattform där du kan hitta ditt nästa hem i Malmö utan bekymmer. Med BostadsPortal kan du vara säker på att din bostadssökning är i trygga händer.

Behöver du hjälp med din bostadssökning i Malmö?

Om du har frågor eller behöver hjälp under din bostadssökning är vår kundservice tillgänglig varje vardag från kl. 09.00 till 15.00. Vårt team är redo att hjälpa dig med allt från registrering till frågor om specifika annonser.

Du kan också besöka vårt Supportcenter där du kan få hjälp dygnet runt. Där hittar du svar på många vanliga frågor om din bostadssökning i Malmö. Om du vill ha tips och råd för att komma igång med din bostadssökning rekommenderar vi att du besöker BostadsPortals blogg .

Starta din sökning idag och hitta den perfekta hyresbostaden i Malmö. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta ditt nya hem!