Läs om bostadsuthyrning
Skapa
Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Landskrona

Hyra bostad i Landskrona

84 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
84 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 r. · Lägenhet · 80 m²
Sandvången, KOPPARGÅRDEN
3 rok
Igår
7 389 kr
Sida1av 5
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyr din bostad i Landskrona på BostadsPortal

Är du ute efter en hyresbostad i Landskrona? Här på bostadsportalen för bostadssökande kan du hitta hyresbostäder i Landskrona från privatpersoner såväl som kommersiella bostadsförmedlare. Du finner därför en mängd olika lediga boendetyper i varierande prisklasser och storlekar. Hos oss kan du använda våra digitala sökverktyg för att snabbt och enkelt hitta en ledig hyresbostad i Landskrona som passar dig.

Att bo i Landskrona

Om du funderar på att flytta till Landskrona så brukar det vara en bra idé att göra lite research om vilka områden i Landskrona som du skulle kunna tänka dig bo i. Viktigt att veta är att det inte finns någon gemensam kommunal bostadskö.Istället är det enskilda aktörer som står för bostadsmarknaden i Landskrona. Vi har samlat in flertalet lediga hyresbostäder i Landskrona från både privata och kommersiella hyresvärdar här på BostadsPortal

Landskrona har blivit en alltmer populär stad de senaste åren. Många från de större städerna som Malmö och Helsingborg har hittat till Landskrona där de lägre levnadskostnaderna är en stark bidragande orsak. Det erbjuds även en hel del sevärdheter och kulturupplevelser i Landskrona. Besök slottet i Landskrona, Citadellet eller vandra i den vackra naturen längst med havet. För barnfamiljer så finns det gott om kulturevenemang för barn, skolor och lekplatser. Närheten till Ven är också en stor fördel med att bo i Landskrona. Du kan ta en cykeltur på Ven eller åka runt bland gallerier, gårdar och små mysiga butiker.

Pendling till och från Landskrona

För dig som arbetar eller studerar i någon annan närliggande ort som Malmö, Helsingborg eller Lund så är förbindelserna i Landskrona goda. Både Öresundståget och Skånetrafiken kör regelbundet med både buss och tåg vilket har resulterat i att många väljer att bosätta sig i Landskrona. Funderar du på att bosätta dig i någon av de större städerna i Skåne så hittar du lediga hyresbostäder i bl.a. Malmö, Helsingborg, Lund och Kristianstad.

Hitta din typ av hyresbostad i Landskrona på BostadsPortal

Hos oss hittar du lediga hyresbostäder från både privatapersoner och kommersiella bostadsförmedlare. Hitta en hyresbostad som passar just dig genom att ange dina preferenser såsom boendetyp, antal rum, storlek, hyra eller inflyttningsdatum. På BostadsPortal kan du hitta lediga hyresbostäder i flera olika områden i Landskrona såsom Dammhagen och Sandvången.

Eftersom vi har samlat annonser från både privatpersoner och bostadsförmedlare så hittar du lediga lägenheter, hus och rum som inneboende att hyra i Landskrona. Det erbjuds både tillsvidarekontrakt samt kortade tidsbestämda hyreskontrakt. Ange önskad hyresperiod samt inflyttningsdatum för att hitta en hyresbostad i Landskrona som passar just dig.

Håll koll på lediga hyresbostäder i Landskrona

Att ständigt hålla koll på lediga hyresbostäder kan vara tidskrävande. Därför rekommenderar vi dig att utnyttja vår gratistjänst för bevakningsmailet. Du anger vilka önskemål och kriterier du har på din nästa bostad såsom boendetyp, område, antal rum, storlek, hyra eller inflyttningsdatum. När en hyresbostad som matchar dina önskemål så får du en mailavisering och du kan direkt ta kontakt med hyresvärden.

När du hittat en bostad som du kan tänka dig hyra så behöver du kontakta hyresvärden. Det gör du enkelt med hjälp av att skaffa ett abonnemang hos oss. Har du ett abonnemang så kan du kontakta flera hyresvärdar samtidigt i både Landskrona och resten av Sverige.

Kontakta oss

Om du har några frågor så är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst som är öppen på vardagar 9-15. Vi svarar gärna på dina frågor och du når oss via e-post eller Facebook Messenger. Följ gärna vår Instagram, Facebook, blogg eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter, inspiration, tips och tävlingar.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicy
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra hand
Hjälp och kontakt
Villkor
SOCIAL MEDIA