Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Landskrona

Hyresbostäder i Landskrona

91 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
91 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 16 m²
Landskrona, Hantverkargatan
3 214 SEK11 timmar sedan
2 rum lägenhet på 72 m²
Landskrona, Timmermansgatan
7 231 SEKIgår
Sida1av 6

Liknande annonser i Landskrona

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta ledig bostad i Landskrona på BostadsPortal

Funderar du på att hyra bostad i Landskrona? Här hos oss på BostadsPortal kan du söka efter lediga bostäder i Landskrona. Denna stad ligger vid Öresund, i västra Skåne, mellan Helsingborg och Malmö . Dessutom ingår staden i Öresundsregionen.  Inåt landet finns Kävlinge , Eslöv och Lund .

Att bo i en bostad i Landskrona är inte fel. Denna stad är vacker och har mycket att erbjuda. Så börja leta efter en bostad som passar dig och dina krav.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Landskrona

Vet du redan nu vad för bostad i Landskrona det är du vill hyra? Föredrar du kanske att hyra en lägenhet i Landskrona ? Utöver lägenheter så har du även andra bostadsalternativ. Du kan bland annat hyra ett hus , eller en stuga samt att du även kan hitta rum i Landskrona som hyrs ut .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Landskrona

Om du går allra längst upp på sidan, så har du en sökruta. I denna kan du skriva in Landskrona och sedan trycka enter. Du kommer då att få fram precis varenda ledig bostad i Landskrona. Vill du filtrera din sökning efter bostadstyp eller andra krav, då ska du göra en avancerad sökning istället.

Filtrerad sökning gör det enklare att hitta en bra bostad i Landskrona

Du har bara fördelar med att göra en filtrerad sökning. För med en sådan sökning så kan du sålla bort de bostäder som inte är av intresse för dig. Kanske du bara vill leta efter bostäder med tre rum eller fler? Då är det ju bra att fylla i antal rum som filtreringskrav.

Du kan även filtrera efter om bostaden i sig ska vara tillgänglig omgående, du kan fylla i max hyra att betala och även hyresperiod. Sedan går det även att klicka i om bostaden ska ha hiss, balkong, parkering med mera.

Testa Bostadsbevakning av lediga bostäder i Landskrona

Hos oss finns en funktion som heter Bostadsbevakning . För att du ska kunna använda dig av den, registrera dig! Du kan sedan helt gratis lägga upp denna bevakning av bostäder. Du gör helt enkelt en filtrerad sökning med dina krav och klickar i att sökningen ska vara en Bostadsbevakning. Varje gång nya lediga bostäder i Landskrona kommer in, så  skickar vi dig ett mail.

Inom vilket område i Landskrona vill du hitta lägenhet?

Landskrona har flera bra områden med bostäder. Bland annat Dammhagen , Sandvången , Härslöv , Asmundtorp samt flera till.

Hur du kan ta dig till Landskrona

E6:an går förbi Landskrona så du kan ta bilen hit. Till E6:an går det flera andra anslutande vägar. Staden ligger även vid Västkustbanan så du har direkta järnvägsförbindelser med bland annat Helsingborg , Lund , Malmö , Göteborg och Köpenhamn.

Se och göra i Landskrona

I Landskrona finns en hel del du kan göra och se! Till exempel så kan du ta ett besök på Landskrona museum. Den ligger centralt i stan och är även en så kallad info-point med kartor och broschyrer om staden. På själva museet har du flera intressanta utställningar.

Att upptäcka staden i sig till fots eller cykel är även det en god idé. Du har sevärdheter som Landskrona slott och en kyrka så väl som andra intressanta byggnader. Bland annat har du Landskrona teater från 1901, det fina Tyghuset på Kasernplan så väl som Landskrona rådhus från 1882–1884.

Kyrkan i Landskrona heter Sofia Albertina kyrka, ritad av arkitekten Carl Hårleman och stod klar 1788. Namnet fick den efter Gustav III:s syster Sofia Albertina. Denna kyrka är vacker både på utsidan och insidan.

Landskrona slott, eller Landskrona citadell som det också kallas är även värt ett besök. Ta gärna en guidad visning. Runt slottet finns massor av små söta kolonistugor med tillhörande koloniträdgårdar och i området finns även Sveriges enda kolonimuseum. Rothoffska kolonin.

I Landskrona konsthall, som inte ligger så långt från slottet kan du se utställningar inom framförallt konst, design och fotografi. Utanför i parken har du en skulpturpark med verk av 19 olika konstnärer.

Sola och bada är en annan sak du kan ägna dig åt. Du har bland annat havsbadet Halvmånen/Lagunen. Sedan så finns även badplatser i Borstahusen, på Ven och vid Ålabodarna.

Du kan även ta dig till Ven. Det med hjälp av en båt som går mellan Skeppsbrokajen i södra änden av Landskronas centrum, och Ven. På Ven har du bland annat Tycho Brahe-museet.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Du som letat ett tag efter en bostad i Landskrona, men inte hittat exakt rätt, du kanske ska fundera på att göra på ett annat sätt. Ett smart tips vi har är att du hyr en större bostad för att sedan hyra ut ett rum eller två till andra. Du kan då hyra ut med hjälp av oss och smarta digitala verktyg.

Du som vill hyra bostad i Landskrona – Ta hjälp av BostadsPortal

Att söka efter lediga bostäder i Landskrona är enkelt och tryggt att göra via oss på BostadsPortal. Vi har flera gratis tjänster du kan ta del av. Du bör gärna se till att registrera dig hos oss, för då får du en mängd fördelar, bland annat tillgång till Bostadsbevakning .

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du som ska leta efter en bostad i Landskrona, lämplig att hyra, du kan göra det via oss. Här är du trygg och säker. Vi har även sett till så att alla uthyrare är seriösa och du kan därmed känna dig trygg i att hyra bostad i Landskrona via någon av dem.

Vi har en bra kundtjänst om du skulle vilja ta kontakt med dem för att få svar på en fråga eller två. Vi har också en FAQ sida, med vanliga frågor och svar du kan kika in på.

Sedan så vill vi även passa på att önska dig ett stort lycka till i din jakt på en passande bostad i Landskrona.