Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Landskrona

Hyra rum i Landskrona

0 Resultat
Alla rum
Alla rum
0 Resultat

Inga bostäder för tillfället

Vi jobbar på att få nya bostäder i denna stad. Medan du väntar har du följande alternativ:
  • Upprätta BostadsBevakning och få ett mail när vi får nya bostäder
  • Sök efter hyresbostäder i andra städer längst upp i sökfältet
  • Utöka din sökning med vår kartfunktion
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
Populära söktermer
  • Alla Rum

Hitta lediga rum att hyra i Landskrona på BostadsPortal

Är du ute efter att hyra ett ledigt rum som inneboende i Landskrona? Hos oss på BostadsPortal kan du hitta lediga rum i Landskrona. På BostadsPortal hittar du annonser från såväl privatpersoner som kommersiella bostadsförmedlare i Landskrona. Hitta ditt nya rum snabbt och enkelt  med hjälp av våra digitala sökverktyg.

Att bo i rum som inneboende Landskrona

I Landskrona finns det ingen kommunal bostadskö, något som kan vara bra att vara medveten om. Det kan även vara en god idé läsa på lite om staden och för att ta reda på vilka områden du kan tänka dig att bo i. Eftersom vi har ett samlat utbud från både privatpersoner och kommersiella bostadsförmedlare i Landskrona så hittar inte bara lediga rum utan även flera olika hyresbostäder att hyra i Landskrona.

Kuststaden Landskrona har på senare tid blivit en alltmer populär stad för den som gillar charmig natur och lugnet av en småstad. Många lockas av de lägre levnadskostnaderna som storstäder runt omkring inte kan erbjuda. Närheten till havet gör det möjligt att promenera längst med vackra vandringsleder bland grönskande natur och det blåa havet. Landskrona är en stad med rik historia, så ta en stadsvandring och gör dig bekant med staden och dess historia. Landskrona har även blivit en populär stad för barnfamiljer de senaste åren. I kommunen finns det flera grundskolor samt kulturevenemang för barn och ungdomar vilket har gjort Landskrona till en attraktiv stad för barnfamiljer. Närheten till Ven är också en stor fördel då det går dagliga färjor till den lilla ön som har mycket att erbjuda i form av natur, museum och badmöjligheter. Centrala Landskrona erbjuder ett brett utbud av både restauranger, caféer och butiker.

Pendling till och från Landskrona

Från Landskrona Station kan du enkelt ta dig till de flesta större städer och mindre orter i Skåne via både tåg och buss. Det är Öresundståget och Pågatågen som kör regelbundet till och från Landskrona Station. Detta underlättar för dig som arbetar eller studerar i någon annan ort. Även närheten till Köpenhamn och Kastrups Flygplats är fördelaktigt då du når flygplatsen via direkttåg med Öresundståget. Har du funderingar på att istället hyra ett ledigt rum i exempelvis Malmö, Lund eller Helsingborg så hittar du mängder av annonser på BostadsPortal

Hitta ett rum i Landskrona som passar just dig

Du hittar annonser på rum av olika storlekar och prisklasser på BostadsPortal. För att hitta ett rum som passar just dig så kan du använd våra digitala sökverktygen för att effektivisera din sökning efter lediga rum i Landskrona. Du kan enkelt filtrerar och sorterar din sökning genom att ange dina önskemål såsom område, antal rum, månadshyra eller inflyttningsdatum. Beroende på hyresvärd så erbjuds det olika typer av kontrakt. Det finns hyresvärdar som erbjuder tillsvidarekontrakt och även tidsbestämda korttidskontrakt. I annonsen hittar du vilken typ av kontrakt som erbjuds hos varje hyresvärd.

När du väl hittat ett rum i Landskrona som du kan tänka dig att hyra så behöver du kontakta hyresvärden. Det gör du genom att skaffa ett abonnemang hos oss. Med ett abonnemang kan du kontakta flera hyresvärdar samtidigt. Du och hyresvärden kan sedan sköta kommunikationen via vår hemsida eller annan överenskommet kontaktsätt.

Håll koll på de senaste lediga rummen i Landskrona

Vi jobbar för att göra din bostadssökning så snabb och enkel som möjligt, därför erbjuder vi dig vår gratistjänst för bevakningsmail. Du kan då uppge vilka kriterier du har på ditt nästa rum Landskrona såsom storlek, hyra, område, hyresperiod eller inflyttningsdatum. Så fort ett rum i Landskrona matchar dina kriterier så blir du direkt aviserad via e-post och du kan direkt höra av dig till hyresvärden. Du riskerar därför inte att gå miste om något ledigt rum i Landskrona.

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor. Vår kundtjänst är öppen 9-15 och du når oss via e-post eller Facebook Messenger. Vi jobbar hårt för att se till att du får en så bra upplevelse som möjligt hos oss så tveka inte på att höra av dig vid behov. Få de senaste nyheterna och anmäl dig till vårt nyhetsbrev, och följ oss på Instagram, Facebook eller blogg för att få inspirationstips, idéer och ta del av tävlingar.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA