Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Helsingborg

Hyra rum i Helsingborg

2 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
2 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum på 20 m²
Berga, Kadettgatan
5 800 SEK1 mars

Liknande annonser i Helsingborg

Populära söktermer
  • Alla Rum

Att hyra ett rum i Helsingborg via BostadsPortal

Letar du efter en ny bostad i Helsingborg ska du komma ihåg att du även kan finna ett rum att hyra. Hos BostadsPortal hittar du hyresbostäder i typerna, lägenheter , rum , hus och stugor . Att vara inneboende är för många en temporär lösning på bostadsbrist, vilket kan ge dig möjlighet att bo centralt och till ett förmånligt pris.

Det finns flera typer av rum i Helsingborg kommun.

Du kan söka rum i t.ex. ett hus, kedjehus eller lägenhet, eller du kan också leta efter korridorrum, studentrum eller kollektivboende.

Är du kanske på utkik efter eget boende?

Har du tankar på att kanske hyra ett eget boende i Helsingborg så kan du även söka bland lediga lägenheter i Helsingborg , stugor i Helsingborg och hus i Helsingborg hos oss på BostadsPortal.

Att vara inneboende i Helsingborg

Att hyra ett rum i eller hyra en del av en lägenhet eller villa, kallas att vara inneboende. Som inneboende har du gemensamt badrum, toalett och kök. Förutom detta så kan du kanske få tillgång till utrymmen som andra lokaler, uteplats och t.ex. tvättmaskin.

Som inneboende i en villa hyr du ofta ditt rum i första hand. Men om du hyr i en lägenhet, hyresrätt eller bostadsrätt är det oftast ett andrahandskontrakt som gäller.

Söker du efter studentbostäder så kan du finna flera studentbostäder på vår sida för studentboende.

Fördelar med att hyra ett rum i Helsingborg

Det kan finnas många orsaker till varför man söker ett rum som bostad. Förutom det kanske mest vanliga att du just har flyttat hemifrån eller studerar så kan det vara att du har fått jobb på annan ort exempelvis i Helsingborg och till att börja med inte vet var du vill bo eller hur länge du stannar.

Om du pendlar så vill du kanske behålla din bostad i din hemstad och ha ett rum som extra bostad. Det är oftast billigare att hyra rum för att man delar omkostnader med hyresvärden och/eller andra inneboende.

Närliggande städer som alternativ

Det kan vara en god idé att hålla koll på utbudet av lediga rum i någon av de närliggande städerna som alternativ. Hos oss kan du söka bland ett flertal lediga rum i Malmö, Lund och Landskrona.

Aktivera bostadsbevakning helt gratis

Har du hört talas om vår bostadsbevakning och filtreringsmöjligheter? Längst ut till vänster har du både möjligheten till att filtrera efter din önskan och aktivera vår bostadsbevakning . När du aktiverat din bostadsbevakning mottar du automatiskt mail när det dyker upp nya hyresbostäder filtrerat efter ditt önskemål.

Bli hyresvärd och hitta din hyresgäst

Hittar du inte det rum du letar efter i Helsingborg? Eller du kanske hittat en men är en hyresbostad du kan hyra? Kom ihåg att du fortfarande kan hyra hyresbostaden om du skapar ett konto som hyresvärd. Genom att bli hyresvärd, har du möjligheten att hyra ut de rum du inte använder . På så vis sparar du på hyran.

Ta del av våra digitala tjänster helt gratis

När du blivit hyresvärd är e fördel att ta del av våra digitala tjänster. Våra digitala tjänster är bland annat vår digitala hyreskontrakt och besiktningsprotokoll för rapportering av in - och utflyttning .

Du är alltid välkommen att kontakta oss

Om några funderingar eller frågor skulle uppstå så är du alltid välkommen att kontakta oss. Vår kundtjänst når du via Facebook Messenger eller e-post, och vi har öppet 9-15 på vardagar för att svara på dina frågor.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad och ta del av de senaste nyheterna. Du kan även följa vår blogg för mer inspiration, tips och idéer.

Lycka till med att hitta ett rum i Helsingborg!