Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Rum
  3. Helsingborg

Hyra rum i Helsingborg

13 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
13 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Rum · 15 m²
Helsingborg, Östra Vallgatan
LU Accommodation - lediga rum/lägenheter
11 januari
3 658 kr

Populära söktermer

Helsingborg - Hyra rum och bli inneboende i Helsingborg

Letar du efter en ny bostad i Helsingborg ska du komma ihåg att du även kan finna ett rum att hyra. Att vara inneboende är för många en temporär lösning på bostadsbrist, vilket kan ge dig möjlighet att bo centralt och till ett förmånligt pris. Det finns flera typer av rum i Helsingborg kommun. Du kan söka rum i t.ex. ett hus, kedjehus eller lägenhet, eller du kan också leta efter korridorrum, studentrum eller kollektivboende.

Inneboende i Helsingborg

Att hyra ett rum i eller hyra en del av en lägenhet eller villa kallas att vara inneboende. Som inneboende har du gemensamt badrum, toalett och kök. Förutom detta så kan du kanske få tillgång till utrymmen som andra lokaler, uteplats och t.ex. tvättmaskin. Som inneboende i en villa hyr du ofta ditt rum i första hand. Men om du hyr i en lägenhet, hyresrätt eller bostadsrätt är det oftast ett andrahandskontrakt som gäller. Söker du efter studentbostäder så kan du finna flera studentbostäder på vår sida för studentboende .

Billigt boende Helsingborg?

Det kan finnas många orsaker till varför man söker ett rum som bostad. Förutom det kanske mest vanliga att du just har flyttat hemifrån eller studerar så kan det vara att du har fått jobb på annan ort exempelvis i Helsingborg och till att börja med inte vet var du vill bo eller hur länge du stannar. Om du pendlar så vill du kanske behålla din bostad i din hemstad och ha ett rum som extra bostad. Det är oftast billigare att hyra rum för att man delar omkostnader med hyresvärden och/eller andra inneboende.

Om du söker efter en studentbostad i Helsingborg kan du finna fler tips på vår blogg om bostadssituationen i Helsingborg kommun för studerande eller gå direkt till vår studentsida för att söka studentbostad .

Lycka till med bostadsjakten!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA