Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Helsingborg

Hyra rum i Helsingborg

16 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
16 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Rum · 23 m²
Helsingborg, Nedre Långvinkelsgatan
Stort möblerat rum uthyres på en av stans mest centrala gator. Rummet är utrustat med allt du behöve
4 dagar sedan
5 000 kr

Liknande annonser

Populära söktermer

Att hyra ett rum i Helsingborg via BostadsPortal

Letar du efter en ny bostad i Helsingborg ska du komma ihåg att du även kan finna ett rum att hyra. Att vara inneboende är för många en temporär lösning på bostadsbrist, vilket kan ge dig möjlighet att bo centralt och till ett förmånligt pris. Det finns flera typer av rum i Helsingborg kommun. Du kan söka rum i t.ex. ett hus, kedjehus eller lägenhet, eller du kan också leta efter korridorrum, studentrum eller kollektivboende.

Har du tankar på att kanske hyra ett eget boende i Helsingborg så kan du även söka bland lediga lägenheter, stugor och hus hos oss på BostadsPortal.

Att vara inneboende i Helsingborg

Att hyra ett rum i eller hyra en del av en lägenhet eller villa kallas att vara inneboende. Som inneboende har du gemensamt badrum, toalett och kök. Förutom detta så kan du kanske få tillgång till utrymmen som andra lokaler, uteplats och t.ex. tvättmaskin. Som inneboende i en villa hyr du ofta ditt rum i första hand. Men om du hyr i en lägenhet, hyresrätt eller bostadsrätt är det oftast ett andrahandskontrakt som gäller. Söker du efter studentbostäder så kan du finna flera studentbostäder på vår sida för studentboende.

Fördelar med att hyra ett rum i Helsingborg

Det kan finnas många orsaker till varför man söker ett rum som bostad. Förutom det kanske mest vanliga att du just har flyttat hemifrån eller studerar så kan det vara att du har fått jobb på annan ort exempelvis i Helsingborg och till att börja med inte vet var du vill bo eller hur länge du stannar. Om du pendlar så vill du kanske behålla din bostad i din hemstad och ha ett rum som extra bostad. Det är oftast billigare att hyra rum för att man delar omkostnader med hyresvärden och/eller andra inneboende.

Det kan vara en god idé att hålla koll på utbudet av lediga rum i någon av de närliggande städerna som alternativ. Hos oss kan du söka bland ett flertal lediga rum i Malmö, Lund och Landskrona.

Kontakta oss

Om några funderingar eller frågor skulle uppstå så är du alltid välkommen att kontakta oss. Vår kundtjänst når du via Facebook Messenger eller e-post, och vi har öppet 9-15 på vardagar för att svara på dina frågor. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad och ta del av de senaste nyheterna. Du kan även följa vår blogg för mer inspiration, tips och idéer.

Lycka till med bostadsjakten!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA