Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Hus
  3. Helsingborg

Hyra hus i Helsingborg

4 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum4 rum5 rum
4 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum hus på 70 m²
Helsingborg, Fyrhögagatan
13 800 SEK2 dagar sedan

Liknande annonser i Helsingborg

Populära söktermer
  • Alla Hus

Att hyra ett hus i Helsingborg via BostadsPortal

Det här är sidan för dig som vill gärna hyra hus, villa eller kedjehus i Helsingborg. Välkommen till BostadsPortal där du hittar alla lediga hus som uthyres i hela landet med en sökning! Om du letar efter hus i Helsingborg så kan du tryggt börja bostadsjakten här.

Hitta ditt nästa hyreshus i Helsingborg

Söker du din nästa hyresbostad så snabbt som möjligt är BostadsPortal helt klart den rätta hemsidan för dig. Vi har hela utbudet av alla villor, lägenheter, stugor och kedjehus i Helsingborg, både de "dolda" bostäderna hos privata hyresvärdar och de öppet tillgängliga bostäderna från de etablerade bostadsbolagen. På denna sida kan du hitta alla lediga hus, villor och kedjehus, som annonseras just nu i Helsingborg. Det kan finnas flera förklaringar till att man önskar att hyra ett hus eller ett kedjehus. Att hyra hus i en begränsad period är ett enkelt sätt att prova om boendet är det rätta innan man överväger ett husköp. Men det finns också många som väljer att hyra under längre perioder. I sökkriterierna ovan kan du under "hyresperiod" enkelt se om huset hyrs ut under en kortare period eller tillsvidare.

Olika typer av hus som uthyres i Helsingborg

Om du vill hitta ett hus eller ett radhus i Helsingborg kommun, så kan du på denna sida hitta alla lediga villor och radhus, som det är listade just nu i Helsingborg. Villa är fortfarande den vanligaste bostadsformen bland barnfamiljer i Sverige. Många efterfrågar de extra rummen och det privatliv som en stor hyresrätt med en trädgård kan ge. Men alla vill inte köpa hus, utan väljer att hyra istället.

Att hyra hus är ofta ett smidigt sätt att prova på om att flytta från centrum verkligen är det man vill. Samtidigt är det ofta enklare att planera sin ekonomi om man hyr då man varje månad vet vad man ska betala - och inte behöver ta några lån. Eventuella stora utgifter om något händer med huset ansvarar ägaren som regel för.

Bevaka lediga hus i Helsingborg

Hittade du inte exakt den villa eller det kedjehus i Helsingborg som du längtar efter vid din första sökning, så kan du enkelt prenumerera på ett bevakningsmail . Genom Bevakningsmailet får du omedelbart besked när rätt hus i Helsingborg annonseras.

Kontakta oss

För att kunna kontakta hyresvärdarna behöver du köpa full åtkomst i form av ett abonnemang. Du får då kontaktupplysningar till alla uthyrarna i Helsingborg kommun med det samma och kan kontakta dem direkt. På så sätt kan du snabbt ansöka om ditt nästa hus. Du är välkommen att nå vår kundsupport varje vardag mellan kl 8-16. Vi kan nås via e-post eller Facebook Messenger.