Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Helsingborg

Lediga lägenheter i Helsingborg

184 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum7 rum
184 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 50 m²
Berga, Kullavägen
9 389 SEKIgår
1 rum lägenhet på 43 m²
Helsingborg, Bjäregatan
6 016 SEKIgår
...
Sida1av 11

Liknande annonser i Helsingborg

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Helsingborg på BostadsPortal

Vill du hitta en lägenhet i Helsingborg att bo i? Här hos oss på BostadsPortal kan du enkelt söka efter lediga lägenheter i Helsingborg. Helsingborg ligger i nordvästra Skåne och är en mycket trevlig ort som ligger vid Öresunds smalaste del, där endast 3 750 meter skiljer staden från Helsingör i Danmark.

Utöver att du har nära till Danmark när du bor här, så ligger även Ängelholm , Åstorp och Landskrona nära. Sedan är det inte heller långt till Lund eller Malmö .

BostadsPortal har det bredaste utbudet av lediga lägenheter i Helsingborg

När det gäller lediga lägenheter i Helsingborg, så har vi på BostadsPortal en hel del att erbjuda. Här hos oss kan du hitta allt från en etta med kokvrå till stora lägenheter på fem rum och kök. Helsingborg är en trevlig stad där du kan hitta på mycket att göra. Du kan även ta dig över till Danmark fort och lätt. Du som ska söka efter lediga lägenheter i Helsingborg, registrera dig hos oss! Då kan du enklare få tillgång till allt du behöver för att hitta just den lägenhet som passar dig.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Helsingborg

Är det ett måste att hitta en hyreslägenhet i Helsingborg eller kan du tänka dig en annan form av hyresrätt? Här kan du nämligen hitta flera olika bostadsalternativ. Utöver att hyra lägenhet i Helsingborg så finns även möjligheter att hyra hus , hyra stuga eller hyra rum i Helsingborg .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Helsingborg

När du ska söka efter lediga lägenheter i Helsingborg, så finns två sätt att välja på. Du har dels en sökruta längst upp, dels en avancerad sökning. Söker du via sökrutan, så kommer du att få upp alla lediga bostäder, inte bara lägenheter. Vill du bara få fram lägenheter i Helsingborg, använd då den avancerade sökningen. Där kan du även filtrera din sökning efter annat.

Filtrerad sökning för att hitta en bra lägenhet i Helsingborg

När du väljer att göra en avancerad sökning så kan du välja att bara leta efter lediga lägenheter i Helsingborg. Sedan finns det även flera andra smarta filtreringsval. Kanske du bara vill se en lista på lägenheter där det ingår parkering? Då är det smart att söka efter just detta. Du kan även filtrera ut att du vill se lägenheter med ett visst antal rum eller lägenheter med balkong eller lägenheter där husdjur är tillåtna.

Ju mer noggrann du är i din filtrering desto bättre sökresultat kommer du att få.

Använd bostadsbevakning för att hitta lediga lägenheter i Helsingborg

Vill du slippa att göra en ny sökning efter lediga lägenheter i Helsingborg varje dag, så kan du testa att lägga upp Bostadsbevakning . För att använda dig av den så måste du registrera dig, men bevakningen i sig är gratis sen. Du gör då en filtrerad sökning efter dina krav samt klickar i att du vill att just den ska bevakas. Sen när vi får in lägenheter som matchar dessa krav, så mailar vi dig.

Inom vilket område i Helsingborg vill du hitta lägenhet?

Du har en hel del olika områden i Helsingborg att välja mellan. Bland annat Fredriksdal , Mariastaden , Eskilsminne , Rosengården och Dalhem .

Så tar du dig till och från Helsingborg

Att ta dig till eller från Helsingborg är mycket enkelt då en mängd vägar möts utanför staden. Bland annat E4 och E6/E20.

E4:an har sitt slut i Helsingborg och går vid färjeläget över till vägarna E55 och E47, som båda börjar i staden. E55 sträcker sig förbi Köpenhamn, Berlin, Prag, Salzburg, Rimini och Brindisi för att sluta i Kalamata i Grekland.

Helsingborg är även en mycket viktig järnvägsknut och genom staden går Västkustbanan från Lund till Göteborg. Även Öresundståget går här samt Skånebanan.

Närmaste flygplats är Ängelholm-Helsingborg Airport, som ligger utanför Ängelholm.

Upptäck härliga Helsingborg

Helsingborg är en stad med historia, samtidigt som den ändå är modern. I Helsingborg finns en hel del att se och göra samt att du även har nära över till Danmark. Stadskärnan i sig är värd att strosa runt i, där du har en mängd butiker, restauranger och caféer. Här finns även Sveriges äldsta gågata, Kullagatan. På Drottninggatan har du Dunkers Kulturhus, Konserthuset och Stadsteatern.

Du kan även ta terrasstrapporna, som officiellt heter Konung Oscar II:s terrass. De förbinder Stortorget med Kärnan uppe på landborgen. Trappan byggdes 1899–1903 utgör tillsammans med Kärnan, en symbol för Helsingborg. Kärnan är ett 700 år gammalt vakttorn, som är det enda som är kvar av den medeltida borg som kallades Helsingborgs slott. I det 35 meter höga tornet finns en utställning som berättar om den medeltida historien. Runt om har du parken Slottshagen.

I Helsingborg har du även en annan vacker byggnad, i form av Rådhuset. Framför så står en ryttarstaty av den svenske fältmarskalken Magnus Stenbock.

Andra trevliga sevärdheter i staden är Sankta Maria kyrka, eller Mariakyrkan som den ofta kallas. Den ligger på Mariatorget. Missa inte heller ett besök på Tropical Beach som är en exotisk sandstrand med palmer mitt inne i stan.

Annat du inte ska missa är Kallhusbaden, Ramlösa brunnspark och Sofiero slott och slottsträdgård. Även Tropikariet är värt ett besök liksom Fredriksdal museum och trädgårdar. I Helsingborg finns det något som passar alla!

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du använder dig av BostadsPortal så kan du känna dig trygg, då vår sajt är säker. Du är även trygg när du ska lägenhet i Helsingborg via någon av våra uthyrare.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Hittar du inte den lägenhet i Helsingborg du tänkt? Ett sätt du kan göra är att hyra en större lägenhet för att själv sedan hyra ut ett rum till en annan person.

Använd BostadsPortal för att hitta en lägenhet i Helsingborg

Då du ska söka efter lediga lägenheter i Helsingborg så är BostadsPortal ett smart val. Här hos oss är det enkelt att hitta en hyreslägenhet i Helsingborg. Du kan vara trygg på vår sajt samt känna dig trygg med de uthyrare som finns här.

En rekommendation är att du registrerar dig hos oss för då kan du bland annat använda dig av bostadsbevakning. Här på BostadsPortal kan du leta efter lägenheter i Helsingborg samt även i andra orter och städer. Du kan även hitta hus, stugor och rum som hyrs ut.

Vill du få svar på en fråga, kolla då först in vår sida med FAQ där du hittar vanliga frågor och svar. Självklart kan du även kontakta oss via vår kundtjänst.

Vi på BostadsPortal vill också passa på att önska dig lycka till i jakten på en bra lägenhet i Helsingborg.