Läs om bostadsuthyrning
Skapa
Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Helsingborg

Lediga lägenheter i Helsingborg

344 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum
344 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 r. · Lägenhet · 61 m²
Miatorp, Planteringsvägen
3 rums lägenhet i Helsingborg
9 timmar sedan
7 475 kr
...
Sida1av 20
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Lägenheter i Helsingborg på BostadsPortal

Välkommen till BostadsPortals sida för lediga lägenheter som uthyres i Helsingborgs kommun! Nu kan du börja direkt med att söka hyreslägenheter i hela Helsingborg, kuststaden med över 100.000 invånare. Bli en del av Öresundsregionen, även kallad Greater Copenhagen, med nära till Lund, Malmö och Köpenhamn.

Att bo i Helsingborg

Helsingborg är Skånes andra största tätort. Staden har ett rikt utbud av både kultur- och nöjesetablissemang. Kommunen har en god ekonomi och ger ofta bidrag till olika kultursatsningar, vilket stärker stadens kulturliv som är rikt på både teater och museum. Staden ligger vid Öresunds smalaste del med endast 3 750 meter hav som skiljer staden från Helsingör i Danmark. Det går färjor var 20.e minut från Helsingborg till Helsingör. Från Helsingör går det också fort att komma med tåg till Köpenhamn.  Kommunen bjuder också på inte mindre än tre fina kallbadhus: Pålsjöbaden, Kallis och Rååbaden för den badsugne.

Centrala Helsingborg är en tätbebyggd stenstad, med paradgator och monumentala hus mot paradgatorna. Men staden har också mer småskaliga och intima byggnader och kan erbjuda alla typer av hyreslägenheter för den som söker boende i Helsingborg. Helsingborg är en pulserande stad, men för den som vill bo lugnare kan man också bo lite utanför och enkelt ta sig in till staden med tåg eller buss. Det finns hyreslägenheter helsingborg för alla smaker.

Att hyra en lägenhet i Helsingborg

Just nu söker du efter lediga lägenheter i hela Helsingborg. Men högst upp på sidan kan du enkelt justera sökkriterierna så att de passar dina sökningar om du vill leta i ett specifikt område såsom Mariastaden eller Planteringen Letar du efter en annan typ av hyresrätt än en lägenhet så kan du hitta både lediga hus och rum som inneboende i Helsingborg på vår portal. Du kan också använda kartfunktionen för att se hyreslägenheter Helsingborg som passar dina önskemål, men i ett lite större område.

Bevaka lediga lägenheter i Helsingborg

För dig som vill se alla nya annonser för lediga lägenheter i Helsingborg som dyker upp på enklast möjliga sätt så rekommenderar vi ett Bevakningsmail. På så sätt kan du enkelt prenumerera på de annonser som intresserar dig, och få notifikationer i din mailbox varje gång en ny annons på en ny Helsingborg lägenhet dyker upp. När du har hittat en eller flera spännande annonser för hyreslägenheter Helsingborg är det dags för dig att kontakta uthyraren direkt för att söka bostaden. För att göra detta behöver du köpa full åtkomst via ett abonnemang, du får då kontaktuppgifter till hyresvärdar som annonserar lediga hyreslägenheter i Helsingborg.

Lägenheter i och utanför Helsingborg

I Skåne ligger allt nära. Många som söker lägenhet i Helsingborg är samtidigt intresserade av möjligheten att hyra en lägenhet i Lund, Landskrona, Malmö eller i en annan grannkommun. Om du exempelvis letar bostad i en eller flera skånska städer är det lätt att fylla i detta i sökkriterierna, både här på sidan och i bevakningsmailet. Detta gäller även om du söker någon annan typ av boende, om du letar efter en stuga eller lägenhet för korttidsuthyrning på semestern. Vad som är bra med Helsingborg är att det ligger mitt i Skåne, men på västkusten, så om du hyr lägenhet Helsingborg är det enkelt att ta sig både norr och söderut. Plus att det är enkelt att komma till Danmark för den som vill det.

Kontakta oss

Om du skulle ha frågor eller funderingar så är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du når oss via Facebook Messenger eller via e-post. Vår kundtjänst är öppen på vardagar 9-15 men du kan när som helst skicka din fråga till oss.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev eller följ vår blogg för att ta del av våra nyheter, tips, idéer och inspiration.

Lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicy
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra hand
Hjälp och kontakt
Villkor
SOCIAL MEDIA