Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Landskrona

Lediga lägenheter i Landskrona

79 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
79 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
4 rum lägenhet på 95 m²
Sandvången, Silvergården
9 014 SEKIgår
3 rum lägenhet på 69 m²
Landskrona, Hantverkargatan
7 662 SEKIgår
Sida1av 5

Liknande annonser i Landskrona

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Att hitta lediga lägenheter i Landskrona på BostadsPortal

Letar du efter lediga lägenheter i Landskrona? Du kan hitta mängder av lediga lägenheter på vår portal. Vi erbjuder sökverktyg för att underlätta din sökning så att du ska hitta din nya lägenhet i Landskrona snabbt och enkelt. Vi samlar annonser från både privatpersoner och lokala bostadsförmedlare.

Bo i lägenhet Landskrona

För dig som är på jakt efter en ledig lägenhet i Landskrona så kan det vara bra att veta att det inte finns någon kommunal bostadskö. Istället för att leta runt bland olika aktörer så har vi samlat ett brett utbud av annonser från både privata och kommersiella hyresvärdar. Hos oss hittar du därför inte enbart lägenheter, utan du hittar även en mängd olika hyresbostäder i Landskrona.

Landskrona har med sin vackra natur och den konstanta närvaron av havet blivit en alltmer populär stad. Stranden och havet erbjuder vackra vandringsleder och badmöjligheter. Många ser fördelar med att bosätta sig i en mindre stad då levnadskostnader och lugnet av en småstad är något som blir värdesatt. I staden finns det gott om restauranger, butiker, caféer och kulturutbud. Du kan ta del av Landskronas kulturhistoria genom stadsvandringar och museum. Närheten till Ven är också något som många ser som en stor fördel med att bo i Landskrona. Dagliga färjor går till ön och där kan du bland annat kan ta en dagsutflykt runt ön på cykel, bada eller gå på museum.

Många barnfamiljer har på senare tid hittat till Landskrona och valt att bosätta sig i staden. Kommunens satsning på skolor, kulturutbud för unga, idrottsföreningar och lekplatser gör att Landskrona är en lämplig stad för barnfamiljer.

Pendla från Landskrona

Stationen i Landskrona erbjuder kommunikationer till de flesta städerna i och runt om Skåne. Det är därför enkelt att dagspendla från Landskrona om du exempelvis jobbar eller studerar i någon annan stad. Malmö når du via tåg på 30 minuter och Lund på 15 minuter. Det är Öresundståget och Pågatågen som har regelbundna avgångar till och från Landskrona. Även Skånetrafiken kör med sina regionbussar dagligen.

Har du funderingar på att kanske hitta en ledig lägenhet i någon av de närliggande städerna så hittar du mängder av alternativ i bl.a. Malmö , Lund och Helsingborg på BostadsPortal.

Hitta just din lägenhet på BostadsPortal

Hos oss på BostadsPortal hittar du ett brett utbud av lediga lägenheter i Landskrona från både privatpersoner och kommersiella bostadsförmedlare. Du kan enkelt filtrera och sortera annonserna utefter dina önskemål. Ange dina preferenser såsom önskad storlek, antal rum, månadshyra eller inflyttningsdatum hitta en lägenhet som lever upp till dina preferenser Kolla även utbudet på andra boendetyper som lediga rum i Landskrona.

När du funnit en lägenhet som du kan tänkta dig att hyra så är nästa steg att kontakta hyresvärden. Det gör du genom att skaffa ett abonnemang hos oss om du inte redan har det. Du kan då kommunicera direkt med hyresvärden via din profil i vårt meddelandesystem eller annat kontaktsätt som önskas av hyresvärden. Med ett abonnemang kan du kontakta flera hyresvärdar samtidigt i hela Sverige.

Håll dig uppdaterad på lediga lägenheter i Landskrona på BostadsPortal

För att effektivisera din sökning så rekommenderar vi dig att använda vårt gratis sökverktyg för att bevaka lediga lägenheter i Landskrona. Du aktiverar bevakningsmailet genom att ange dina preferenser och önskemål på din nästa lägenhet såsom antal rum, storlek, område, månadshyra eller inflyttningsdatum. När en lägenhet i Landskrona läggs upp på vår portal som matchar dina önskemål så får du mailavisering, och du kan direkt ta kontakt med hyresvärden.

Kontakta oss

Har du frågor eller behöver hjälp så tveka inte på att kontakta vår kundtjänst. Du når vår kundtjänst som är öppen på vardagar 9-15 via e-post eller Facebook Messenger. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna. Du kan också följa oss på vår Instagram, Facebook eller blogg för att ta del av tips, ideér, inspiration och tävlingar.