Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Flyttbesiktning
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Lund

Lägenheter i Lund

71 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum
71 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Lägenhet · 22 m²
Lund, Kämnärsvägen
1 Rum och Kök med matplats Möbler ingår ej
6 timmar sedan
4 800 kr
Sida1av 4
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Lägenheter i Lund på BostadsPortal

Letar du lägenhet att hyra i Lund? På BostadsPortal kan du enkelt bläddra bland våra lediga lägenheter i hela Lunds kommun och resten av Skåne - utan kötid. Vi får in nya hyresannonser dagligen och du har därför chansen att hitta en hyreslägenhet som passar dina önskemål snabbare.

Hyreslägenheter i och utanför Lund

Hos oss hittar du olika typer av hyreslägenheter både i och utanför Lund. Vi listar annonser från privata och kommunala hyresvärdar i Lund, vilket ger dig en översikt över alla lediga lägenheter i hela kommunen samt resten av Skåne. Det finns allt för alla och du hittar det som passar just dig. Du kan justera dina sökningar efter dina förutsättningar; storleken på lägenheten; antal rum; området där du vill hyra lägenhet i Lund.

Sök lägenhet att hyra i Lund - tryggt och enkelt

Eftersom det är ett stor urval av hyreslägenheter i Lund, från både privata och kommunala hyresvärdar, kan det som bostadssökande kännas som en snårig djungel och därför svårt att ta det första steget. BostadsPortal har samlat enbart godkända annonser på lediga lägenheter i Lund och hela landet på ett och samma ställe. Vår prioritering är att erbjuda våra bostadssökande och hyresvärdar trygghet i deras sökning. Hos oss finner du pålitliga verktyg och tjänster som kan underlätta processen samt effektivisera din tid.

Hitta lägenhet i Lund som student

Har du kommit in på Lunds universitet eller är du redan studerande vid något av universiteten och letar efter lägenhet i Lund? På BostadsPortal kan du smidigt hitta lägenhet i Lund som passar din studentbudget och livsstil. Vi listar alla tillgängliga studentbostäder i hela Sverige. På samma sida hittar du även tips på hur du går tillväga för att hitta din lägenhet som student i Lund.

Bevaka lediga lägenheter i Lund

Eftersom Lund är i pendelavstånd från Malmö och Köpenhamn kan man inte förneka att konkurrensen om lägenheter är hög. Ett bra tips är att använda vårt bevakningsmail. Det är en smidig och gratis tjänst som du kan använda dig av i jakten på din nya lägenhet i Lund. Du anger enkelt sökkriterier såsom hyra och storlek, och vi skickar mail till dig så fort det kommer in en ny lägenhet som matchar dina sökningar på hemsidan. Det är möjligt att ha fler bevakningar med olika sökningar igång samtidigt för att öka din chans att ännu snabbare hitta din nästa lägenhet att hyra i Lund. Det är också lika smidigt att avprenumerera tjänsten när du hittat din lägenhet i Lund!

Kontakta oss

Har du en lägenhet i Lund som du vill hyra ut? Du kan läsa mer om hur bostadsuthyrningen går till på BostadsPortal och vad du kan förvänta dig som hyresvärd i Lund. Vi erbjuder personlig support före, under och efter uthyrningen. Om du behöver hjälp eller har ytterligare frågor kring din bostadssökning eller bostadsuthyrning, kan du kontakta vår kundtjänst på vardagar mellan kl 8 – 16 via mail och/eller Facebook Messenger. Vi finns här för att svara på dina frågor och hjälpa dig att få en så trygg start som möjligt på din resa i hyresmarknaden.

Du kan även anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller följa vår blogg för fler nyheter, idéer, tips och inspiration.

Lycka till med sökandet!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA