Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Besiktningsprotokoll
Skapa konto
Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Lund

Lediga lägenheter i Lund

121 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum
121 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt gratis!
2 r. · Lägenhet · 55 m²
Lund, Vildandsvägen
2 rums bostad i Lund
2 timmar sedan
7 697 kr
Sida1av 7
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta lediga lägenheter i Lund på BostadsPortal

Letar du lägenhet att hyra i Lund? På BostadsPortal kan du enkelt bläddra bland våra lediga lägenheter i hela Lunds kommun och resten av Skåne - utan kötid.

Nya hyresannonser

Vi får in nya hyresannonser dagligen och du har därför chansen att hitta en hyreslägenhet som passar dina önskemål snabbare. Hos oss finner du också hyresbostäder i typerna, lägenhet , rum , hus och stuga .

Hyreslägenheter i och utanför Lund

Hos oss hittar du olika typer av hyreslägenheter både i och utanför Lund. Vi listar annonser från privata och kommunala hyresvärdar i Lund, vilket ger dig en översikt över alla lediga lägenheter i hela kommunen samt resten av Skåne.

Det finns allt för alla och du hittar det som passar just dig. Hos oss finner du hyresbostäder i Lund i typerna -  lägenheter i Lund, rum i Lund , hus i Lund och stuga i Lund.  Du kan justera dina sökningar efter dina förutsättningar; storleken på lägenheten; antal rum; området där du vill hyra lägenhet i Lund.

Sök lägenhet att hyra i Lund - tryggt och enkelt

Eftersom det är ett stor urval av hyreslägenheter i Lund, från både privata och kommunala hyresvärdar, kan det som bostadssökande kännas som en snårig djungel och därför svårt att ta det första steget.

Tryggt och säkert hos Bostadsportal

BostadsPortal har samlat enbart godkända annonser på lediga lägenheter i Lund och hela landet på ett och samma ställe. Vår prioritering är att erbjuda våra bostadssökande och hyresvärdar trygghet i deras sökning. Hos oss finner du pålitliga verktyg och tjänster som kan underlätta processen samt effektivisera din tid.

Hitta lägenhet i Lund som student

Har du kommit in på Lunds universitet eller är du redan studerande vid något av universiteten och letar efter studentbostad i Lund? På BostadsPortal kan du smidigt hitta lägenhet i Lund som passar din studentbudget och livsstil.

Bostadsbevaka lediga lägenheter i Lund

Eftersom Lund är i pendelavstånd från Malmö och Köpenhamn kan man inte förneka att konkurrensen om lägenheter är hög. Ett bra tips är att använda vår bostadsbevakning . Det är en smidig och gratis tjänst som du kan använda dig av i jakten på din nya lägenhet i Lund. Du anger enkelt sökkriterier såsom hyra och storlek, och vi skickar mail till dig så fort det kommer in en ny lägenhet som matchar dina sökningar på hemsidan.

Flera bevakningar på en och samma gång

Det är möjligt att ha fler bevakningar med olika sökningar igång samtidigt för att öka din chans att ännu snabbare hitta din nästa lägenhet att hyra i Lund. Det är också lika smidigt att avprenumerera tjänsten när du hittat din lägenhet i Lund!

Önskar du att hyra ut din hyreslägenhet i Lund?

Har du en lägenhet i Lund som du vill hyra ut? Du kan läsa mer om hur bostadsuthyrningen går till på BostadsPortal och vad du kan förvänta dig som hyresvärd i Lund.

Har du fått ögonen på en större lägenhet?

Du kanske förälskat dig i en större lägenhet som är alldeles för stor? Så är en möjlighet att hyra den och bli hyresvärd och samtidigt hyra ut en ett eller flera rum . På så vid hittar du en hyresgäst helt gratis och samtidigt sparar kanske på den höga hyran.

Använd dig av våra digitala tjänster

För en smidigare och enklare uthyrningsprocess är ett råd att ta en del av våra digitala tjänster. Vi har skapat en juridisk korrekt digital hyreskontrakt . Under besiktningsprocessen, så har vi skapat en digital besiktningsprotokoll till in - och utflyttning .

Kontakta oss

Vi erbjuder personlig support före, under och efter uthyrningen. Om du behöver hjälp eller har ytterligare frågor kring din bostadssökning eller bostadsuthyrning, kan du kontakta vår kundtjänst på vardagar mellan kl 8 – 16 via mail och/eller Facebook Messenger. Vi finns här för att svara på dina frågor och hjälpa dig att få en så trygg start som möjligt på din resa i hyresmarknaden.

Du kan även anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller följa vår blogg för fler nyheter, idéer, tips och inspiration.

Lycka till med sökandet efter din lägenhet i Lund!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicy
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra hand
Hjälp och kontakt
Villkor
SOCIAL MEDIA