Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Hus
  3. Lund

Hyra hus i Lund

3 Resultat
Alla rum
Alla rum7 rum
3 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
7 rum hus på 165 m²
Klosters Fälad, Tunnbindaregatan
31 000 SEK3 juni

Liknande annonser i Lund

Populära söktermer
  • Alla Hus

Att hyra ett hus i Lund via BostadsPortal

Detta är stället för dig som vill gärna hyra hus Lund, villa, småhus eller parhus i Lund. Välkommen till BostadsPortal där du hittar alla lediga hus att hyra i hela landet med en sökning! Om du letar efter hus i Lund så kan du tryggt börja bostadssökandet här.

Fördelar med att hyra ett hus i Lund

Söker du din nästa hyresbostad så snabbt som möjligt är BostadsPortal helt klart rätt ställe för dig. Vi har hela registret av alla hus, villor och parhus i Lund, både de "dolda" bostäderna hos privata hyresvärdar och de öppet tillgängliga bostäderna från de etablerade bostadsbolagen. På denna sida kan du söka bland alla lediga hus, villor och parhus, som utannonseras medan du läser denna text i Lund. Det kan finnas många orsaker till att man vill hyra en villa eller ett parhus. Att hyra hus i Lund en kortare period kan vara ett enkelt sätt att prova om boendet är det rätta innan man överväger att ta steget vidare och köpa ett hus. Men det finns också många andra som väljer att hyra under en längre period. I sökkriterierna ovan är det möjligt att under "hyresperiod" enkelt se om huset kan hyra en längre eller kortare period.

Hus som uthyres Lund kommun

Om du vill hitta en villa eller ett parhus i Lund kommun, så kan du på denna sida finna alla lediga hus och parhus, som det är listade i dag i Lund. Villa är fortfarande den mest eftertraktade bostadsformen bland barnfamiljer i Sverige. Många efterfrågar det extra utrymme och det privatliv som en stor hyresrätt med en trädgård kan ge. Att köpa hus passar inte alla utan då kan man välja att hyra ett hus i stället. Att hyra hus i Lund eller utanför staden i en begränsad tid kan vara ett bra sätt att testa om exempelvis livet på landet verkligen är det man vill ha. Det är mer ekonomiskt tryggt att hyra hus än att köpa, delvis för att du inte ska lägga en stor påse pengar, men också för att det är hyresvärden som bär ansvar för stora oförutsedda kostnader. Genom att hyra ett hus har du också mer frihet, kanske vill du testa att hyra hus utanför Lund för att känna av hur det är att bo utanför staden.

Bevaka lediga hus att hyra i Lund

Att hitta ett nytt hus att hyra kan kännas som ett heltidsjobb. Det är många som är bostadssökande och man måste därför ofta kolla på alla sidor flera gånger om dagen. Med vår gratistjänst bevakningsmail gör vi det lite enklare för dig. Precis som när du aktivt söker på sidan kan du justera sökkriterier som passar just dig, du får då ett mail när nya hus som stämmer överens med ditt drömhus annonseras på sidan.

Kontakta uthyrare

För att söka efter ett hus att hyra ska du kontakta hyresvärden direkt. Genom att köpa full åtkomst är det möjligt att kontakta uthyrarna i Lund kommun med en gång. Vi gör det tryggt och säkert för alla som söker hus i Lund. Alla annonser som läggs upp kontrolleras manuellt av BostadsPortal och alla som söker ska fylla i en profil, lite som när man ska söka jobb!

Få mer hjälp

Gå till vår blogg för att få tips om hur du finner ditt nästa hem. Fler praktiska frågor om BostadsPortal?

Lycka till med husjakten i Lund!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA