Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Rum
  3. Lund

Hyra rum i Lund

64 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
64 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Rum · 7 m²
Lund, Vikingavägen
Jag hyr ett rum med 4 bäddar och 4 garderober Delat rum för 4 studenter.
13 timmar sedan
2 500 kr
Sida1av 4

Populära söktermer

Här kan du hyra rum Lund

På BostadsPortal hittar du alla lediga rum at hyra i Lund, även de från små privata annonsörer. Om du inte behöver ett större boende, utan kanske letar efter ett tillfälligt boende Lund, är det en perfekt lösning att bo som inneboende. När du hyr ett rum delar du å ena sidan bostad med andra, men får ändå din egen yta som du kan disponera som du vill.

Söker du efter boende i Lund?

Letar du efter boende Lund ska du komma ihåg att du också kan finna ett rum att hyra. Att vara inneboende är för många en bra tillfällig lösning på bostadsbrist, vilket ger dug möjlighet att bo centralt och till ett vettigt pris. Du hittar alla typer av rum i Lund. Du kan hitta rum i t.ex. Villa, småhus, kedjehus eller lägenhet, eller om du vill, leta efter rum som korridorrum, studentrum eller kollektivboende.

Varför ska du hyra rum i Lund?

Det kan finnas många anledningar till varför man söker rum. Förutom en av dem vanligaste orsakerna att du just har flyttat hemifrån eller studerar, så kan det vara att du har fått jobb på annan ort, som t.ex. Lund. Som nyinflyttad i en större ort vet du inte till en början riktigt var du vill bo eller hur länge du kommer stannar. Om du pendlar dagligen eller veckopendlar och vill behålla bostaden i din hemort och gärna ha ett rum i Lund som extra bostad. En stor fördel med att hyra rum Lund är att det oftast blir kostnadseffektivt eftersom att man kan dela kostnaden med hyresvärden och/eller andra inneboende.

Bli inneboende i Lund

Att hyra ett rum i eller en del av en lägenhet eller villa kallas att vara inneboende. Som inneboende har du gemensamt badrum, toalett och kök. Dessutom så får du oftast möjlighet att utnyttja andra rum, uteplats och t.ex. Tvättmaskin. Förutom praktiska fördelar möter du många ny människor och kanske en vän för livet?

Olika typer av rum som uthyres i Lund

Det finns möblerade, delvis möblerade och omöblerade rum. Detta står dock inte alltid i annonserna, därför kan det vara bra att fråga hyresvärden innan du bestämmer dig för något. Förutom de redan nämnda kriterierna så finns det andra kriterier som du kan få med i dina sökningar. Men kom ihåg att inte alla annonser har specificerat allt, och då kan du missa annonser med passande och bra rum. Med vårt bevakningsmail kan du enkelt sätta de kriterier som passar dig bäst när du försöker hitta privata hyresvärdar Lund

Studentrum i Lund

Om du söker efter en studentbostad i Lund kan du finna fler tips på vår blogg om bostadssituationen i Lund kommun för studerande eller gå direkt till vår studentsida för att söka studentbostad . Det finns många boende som är riktade enbart till studenter och du hittar bra tips på universitetets hemsida för att hitta dessa bostäder. Tänk på att just kring terminstarten är det bra tryck på dessa bostäder så det kan vara bra att vara ute i god tid. Samtidigt behöver du inte bo i en studentlägenhet när du studerar, att hyra ett rum i en lägenhet är ett bra sätt att lära känna andra och kanske någon som redan känner staden. Genom att skapa ditt egen studentrum i en vanlig lägenhet som du delar lär du direkt att känna någon annan och då det ofta är privatpersoner kan du hyra rum Lund student och undvika kön.

Lycka till med jakten på ditt nästa rum i Lund!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA