Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Lund

Hyra rum i Lund

19 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
19 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum på 9 m²
Lund, Persikevägen
5 000 SEKIgår
Sida1av 2

Liknande annonser i Lund

Populära söktermer
  • Alla Rum

Hitta rum att hyra i Lund via BostadsPortal

På BostadsPortal hittar du alla lediga rum att hyra i Lund, även de från små privata annonsörer. Om du inte behöver ett större boende, utan kanske letar efter ett tillfälligt boende Lund, är det en perfekt lösning att bo som inneboende.

När du hyr ett rum delar du å ena sidan bostad med andra, men får ändå din egen yta som du kan disponera som du vill.

Intresserad av andra bostadstyper i Lund?

Om du också är intresserad i att utforska andra hyresbostadstyper i Lund, så kan du också se vårt utbud av lägenheter i Lund , hus i Lund och stuga i Lund .

Livet som inneboende

Letar du efter boende Lund ska du komma ihåg att du också kan finna ett rum att hyra. Att vara inneboende är för många en bra tillfällig lösning på bostadsbrist, vilket ger dig möjlighet att bo centralt och till ett vettigt pris.

Du hittar alla typer av rum i Lund. Du kan hitta rum i t.ex. Villa, småhus, kedjehus eller lägenhet, eller om du vill, leta efter rum som korridorrum, studentrum eller kollektivboende.

Hos Bostadsportal hittar du hyresbostäder i typerna, lägenheter , rum , hus och stugor .

Fördelar med att hyra ett rum i Lund

En stor fördel med att hyra rum Lund är att det oftast blir kostnadseffektivt eftersom att man kan dela kostnaden med hyresvärden och/eller andra inneboende.

Det kan finnas många anledningar till varför man söker rum. Förutom en av dem vanligaste orsakerna att du just har flyttat hemifrån eller studerar, så kan det vara att du har fått jobb på annan ort, som t.ex. Lund.

Som nyinflyttad i en större ort vet du inte till en början riktigt var du vill bo eller hur länge du kommer stannar. Om du pendlar dagligen eller veckopendlar och vill behålla bostaden i din hemort och gärna ha ett rum i Lund som extra bostad.

Bli inneboende i Lund

Att hyra ett rum i eller en del av en lägenhet eller villa kallas att vara inneboende. Som inneboende har du gemensamt badrum, toalett och kök. Dessutom så får du oftast möjlighet att utnyttja andra rum, uteplats och t.ex. Tvättmaskin. Förutom praktiska fördelar möter du många ny människor och kanske en vän för livet?

Olika typer av rum som uthyres i Lund

Det finns möblerade, delvis möblerade och omöblerade rum. Detta står dock inte alltid i annonserna, därför kan det vara bra att fråga hyresvärden innan du bestämmer dig för något.

Har du använt dig av vår bostadsbevakning?

Förutom de redan nämnda kriterierna så finns det andra kriterier som du kan få med i dina sökningar. Men kom ihåg att inte alla annonser har specificerat allt, och då kan du missa annonser med passande och bra rum.

Med vår bostadsbevakning kan du enkelt sätta de kriterier och filtrera det som passar dig bäst när du försöker hitta privata hyresvärdar Lund. Med en enkelt swipe överst till vänster, så aktiverar du bostadsbevakning. Så luta dig tillbaka och vi kontaktar dig automatiskt via mail.

Studentrum i Lund

Om du söker efter en studentbostad i Lund kan du finna fler tips på vår blogg om bostadssituationen i Lund kommun för studerande eller gå direkt till vår studentsida för att söka studentbostad .

Var ute i god tid

Det finns många boende som är riktade enbart till studenter och du hittar bra tips på universitetets hemsida för att hitta studentbostäder i Lund . Tänk på att just kring terminsstarten är det bra tryck på dessa bostäder så det kan vara bra att vara ute i god tid. Samtidigt behöver du inte bo i en studentlägenhet när du studerar, att hyra ett rum i en lägenhet är ett bra sätt att lära känna andra och kanske någon som redan känner staden.

Genom att skapa ditt egen studentrum i en vanlig lägenhet som du delar lär du direkt att känna någon annan och då det ofta är privatpersoner kan du hyra rum Lund student och undvika kön.

Hittar du inte det du söker?

Om du inte hittat just det rum du är på jakt efter i Lund, så kan du välja att hyra en/ett större hyresbostad/lägenhet/hus och bli hyresvärd. Här kan du hyra ut ett eller flera rum hos BostadsPortal. Så hitta en eller flera hyresgäster helt gratis. På det sättet sparar du också på hyran.

Har du hört talas om våra digital tjänster?

Utöver att du kan hitta en hyresgäst helt gratis på BostadsPortal, kan du också använda dig av våra digitala tjänster helt gratis, som gör uthyrningsprocessen smidigare. Vi har både utvecklat ett digitalt hyreskontrakt som hjälper dig med att hålla koll på att det är juridisk korrekt hyreskontrakt och ett digital besiktningsprotokoll , till inflytning och utflyttning.

Har du funderingar eller vill komma i kontakt med oss?

Om du önskar mer information eller har funderingar kring din kommande rum du ska hyra hos BostadsPortal, är du alltid välkommen till att kontakta oss på kundsupport via mail eller Messenger, vardagar mellan 09:00-15:00.

Lycka till med jakten på att finna ditt rum i Lund!