Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Helsingborg

Hyresbostäder i Helsingborg

150 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum7 rum
150 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
3 r. · Lägenhet · 72 m²
Helsingborg, Liebäckskroken
Bo granne med grönska och vackra promenadstråk samtidigt som du har nära till både stadsdelscentrum
Igår
10 708 kr
...
Sida1av 9

Populära söktermer

Hyresbostäder i Helsingborg på BostadsPortal

Hitta din nästa bostad i Helsingborg här. Vi har samlat mängder av lediga hyresbostäder i Helsinborg, du kan därför söka bland lediga lägenheter, rum och hus på vår portal. Helsingborg är en vacker stad vid havet, precis där Öresund är som smalast. Färjorna till Helsingör går var 20:e minut, så du kan fortfarande ta en klassisk “tura” till Danmark. Vill du bo i Helsingborg söker du enklast efter din hyresbostad på Bostadsportal. Här finns hela stadens utbud av lediga bostäder samlat.

Att bo i Helsingborg

Om du ska plugga på Lunds Universitet Campus Helsingborg kanske du vill hyra en liten mysig etta på Söder, Helsingborgs unga, expansiva och mångkulturella stadsdel. Eller så föredrar du en pampig lägenhet i norra delen av stan, kanske vid gröna Pålsjö Skog där du kan ströva och motionera. Shoppingmöjligheter saknas inte i handelsstaden Helsingborg, i city finns många spännnande specialbutiker. Och precis norr om stan ligger Väla Centrum, med bland annat nya IKEA och över 100 andra butiker och kedjor.

Staden är populär och det är enkelt att förstå varför med närheten till havet och hur enkelt det är att ta sig både norr och söderut med tåg eller bil. Populariteten gör dock att många vill bo i Helsingborg och det kan vara svårt att hyra bostad i Helsingborg- därför finns vi för att hjälpa dig. Din bostad Helsingborg väntar på dig du ska bara hitta den och vara snabb med att kontakta hyresvärden.

Så hittar du rätt bostad att hyra i Helsingborg

Söker du en hyresrätt i Helsingborg så gör en sökning här på BostadsPortal för att se om vi har några passande lägenheter, hus, rum eller andra typer av boende som passar det du söker i dag. Vi har flera tusen unika annonser med hyresbostäder, samt bostadsannonser vi samlat in från alla andra betydande sajter med hyresbostäder. Du fyller i det du söker här längst uppe på denna sida så att du ser alla lediga bostadsannonser som finns i Helsingborg just i dag. Om du inte hittar den bostad du letar efter vid denna sökning så är inte chansen förbi: Vi uppdaterar sajten dagligt så du kan välja att bokmärka sidan, skapa bevakningsmail, eller följa oss på Facebook för att hitta din Helsingborg bostad. Det kan också vara en bra idé att kolla in utbudet av lediga hyresbostäder i någon av de närliggande städerna. Håll utkik efter lediga hyresbostäder i bl.a. Malmö, Lund och Ängelholm.

Bevaka hyresbostäder i Helsingborg

Det kan ta tid, kraft och ansträngningar att söka efter en ny hyresbostad, oavsett om problemet är utbudet, kötider eller hyreskostnad, och det gäller förstås även i ett område som Helsingborg, där letandet efter den rätta hyreslägenheten lätt kan kännas som ett heltidsarbete. Vår lösning: Skapa en gratis bevakning på de senaste hyresannonserna. Allt för att du snabbare ska kunna hitta bostad Helsingborg.

Köp full åtkomst: en väg till hyresbostad i Helsingborg

När du finner en annons i Helsingborg som du är intresserad av är det möjligt att du måste köpa full åtkomst i form av ett abonnemang för att gå vidare och få tillgång till kontaktinformationen till hyresvärdarna. Då det är många som söker, gäller det att vara snabbast med att kontakta Helsingborgs hyresvärdar. Det är också viktigt att skriva en bra ansökan till hyresvärden så att det är du som får bostaden.

Kontakta oss

Hos oss på BostadsPortal sätter vi en ära i att svara på dina frågor och hjälpa dig närmare din nästa bostad. Du kan kontakta vår kundtjänst här , eller skriva via Facebook Messenger eller e-post.  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av det senaste i vår verksamhet, eller följ oss på vår blogg för mer inspiration, tips och idéer.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA