Läs om bostadsuthyrning
Skapa
Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Lund

Hyra bostad i Lund

90 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum
90 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum • Rum • 20 m²
Norra Fäladen, Magistratsvägen
Korridorrum
5 timmar sedan
4 152 kr
Sida1av 5

Liknande annonser i Lund

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta lediga hyresbostäder i Lund på BostadsPortal

Letar du hyresbostad i Lund? Att hitta hyresbostad i Lunds kommun kan vara en utmaning. På BostadsPortal lägger hyresvärdar ut nya bostadsannonser dagligen och här kan du därför få en överblick över de senaste tillgängliga hyresbostäderna , lägenhet , hus , rum och stuga på marknaden.

Olika typer av hyresbostäder i Lund

I Lunds kommun förvaltas det olika typer av hyresrätter och du kan se vårt utbud av lägenheter i Lund , rum i Lund , hus i Lund och stuga i Lund . BostadsPortal hjälper dig att hitta den hyresrätten som passar just dina önskemål. Du kan justera dina sökningar för att leta hyresannonser i de områdena du vill hyra en bostad.

Är du studerande?

Om du är studerande, kanske du vill hitta en studentbostad nära Lunds universitet eller Skånes universitetssjukhus. Självfallet finns det andra attraktiva bostadsområdena för alla preferenser i centrala Lund såsom Stadskärnan, Norra innerstaden, Södra innerstaden och Professorstaden. Vill du undvika stadspulsen men fortfarande ha nära till centrum kan du också finna hyresbostäder i stadsdelar som t.ex. Norra Fäladen , Klosters Fälad , Linero och Dalby .

Hyresvärdar i Lund

Är du en novisch vid Lunds universitet eller har du fått jobb på ett av IT-hubs i Lunds kommun eller du kanske bara vill flytta till den charmiga och fort växande staden i Skåne är det viktigt att ta reda på hur du kan gå tillväga att hitta hyresvärdar, både privata och kommunala.

Du rekommenderas att registrera dig i bostadskö för att kunna bli erbjuden kontrakt på en bostad. Det kan ta år innan du får tag på din drömbostad men på BostadsPortal slipper du bostadskön och uppdateras med de senaste annonserna på tillgängliga hyresbostäder som publiceras av privata hyresvärdar så gott som dagligen.

Filtrera efter ditt önskemål!

Som bostadssökande hos oss kan du aktivera bostadsbevakning och får mejl när det kommer ut annonser på lediga hyresbostäder som matchar dina sökningar. Det innebär att du också slipper sitta ”fastklistrad” framför datorn, smartphonen eller surfplattan för att aktivt leta. Du kan alltid ändra din bevakning i filtervyn på BostadsPortal och när du har hittat ditt nya ”hem” i Lunds kommun kan du enkelt avsluta bevakningen. Vår bostadsbevakning ger dig möjlighet att kontrollera över ditt bostadsletande och öka chansen att hitta den hyresbostaden som passar just dina önskemål.

Att hyra en bostad utanför Lund

I Skåne är det bekymmersfritt att ta sig runt tack vare den välbyggda kollektivtrafiken som binder samman stadsbussar, regionbussar, pendeltåg och Öresundståg vilket också underlättar resenärerna att åka till grannlandet Danmark. Till Lund kan du enkelt pendla från Helsingborg och Malmö och på BostadsPortal hittar du lediga hyresrätter även i dessa städer.

Sök bostad som student i Lund

Det unika studentlivet vid Lunds universitet erbjuder en mängd upplevelser, kulturer och aktiviteter. Som student kan du välja att bli medlem i Studentlund och engagera dig i de flesta nationerna, studentföreningarna och kårerna. Medlemskapet ger dig som student möjligheten att öka ditt inflytande på utbildningarna vid Lunds universitet men också sociala nätverken att sammanslutas med andra studenter.

Brett utbud av utskott och aktiviteter

Förutom den politiska aspekten finns det ett brett utbud av utskott och aktiviteter som pubkvällar, barer, körer, spex, baler och studentbostäder. En del av Studentlunds nationer som Blekingska Nationen, Göteborgs Nation och Hallands Nation ger både engagerade medlemmar och novischer företräde i bostadsköer på deras nationsbostäder.

Följ oss på Facebook och Bloggen

Samtidigt som du kan engagera dig i nationslivet och få fler valmöjligheter i ditt bostadssökande rekommenderar vi dig att också följa oss på Facebook och bloggen för att få uppdatering på de senaste befintliga hyresrätter i Lunds kommun och tips på viktiga saker kring flytten att hålla reda på. På BostadsPortal hittar du också våra lediga studentbostäder i Lund .

Har du hittat en större bostad än det du behöver?

Om du fått syn på en en bostad att hyra i Lund, men om den har fler rum än det ni behöver så kan du fortfarande hyra den och bli hyresvärd och därefter hyra ut ett eller flera rum hos BostadsPortal och hitta en eller flera hyresgäster helt gratis. På så vis sparar du också på hyran.

Till er fördel, så har vi också utvecklat och gått live med ett digitalt hyreskontrakt som hjälper dig med att hålla koll på den juridiska delen i ett hyreskontrakt och en digitalt besiktningsprotokoll till inflyttningsbesiktning och utflyttningsbesiktning

Kontakta oss

Har du en bostad eller fler bostäder i Lunds kommun du vill hyra ut? Du kan kontakta vår kompetenta kundtjänst att få hjälp på traven till lyckad uthyrning. Det är gratis för dig som hyresvärd att skapa en hyresannons och publicera den på BostadsPortal. Du får tillgång till ett meddelandesystem där du kan samla all kontakt med bostadssökande på en plats för att sedan finna din nästa hyresgäst eller rumskompis.

Lycka till!