Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Ängelholm

Hyresbostäder i Ängelholm

7 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
7 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 79 m²
Roslunda-Kronotorp, Norra Sockerbruksgatan
11 530 SEK21 timmar sedan

Liknande annonser i Ängelholm

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyresbostäder i Ängelholm på BostadsPortal

Söker du efter en bostad att hyra i Ängelholm? Kanske du ska flytta hemifrån eller hit från annan ort, eller är din familj i behov av en större bostad? Här på BostadsPortal hittar du ett stort urval av hyresbostäder i och runt om Ängelholms kommun. Ängelholm i Skåne är en charmig plats med närhet till natur, hav och en mängd andra vackra sevärdheter. Bor du här har du även bekvämt avstånd till mindre orter som Hjärnarp och Margretetorp, samt till större städer som Helsingborg och Köpenhamn åt ena hållet och Båstad åt det andra.

Här på BostadsPortal har vi samlat bostadsannonser från både kommersiella och privata hyresvärdar och det är endast godkända annonser som finns på vår webbplats. Om du letar bostad i Ängelholm får du gärna läsa vidare. På denna sida delar vi med oss av några bra saker att veta vid bostadssökning i Ängelholm!

Olika typer av bostäder i Ängelholm

Ängelholms kommun har eget bostadsbolag som förvaltar olika hyresrätter i och runt om Ängelholm. Dock är det viktigt att veta om att själva kommunen har inga hyresrätter till uthyrning. Du som bostadssökande har därmed ansvaret att själv ta kontakt med hyresvärdar och skicka in intresseanmälan. Vill du göra det bra mycket enklare för dig, använd dig istället av oss! Här hos är det enkelt att ta kontakt med uthyrare och processen i sig med att hyra bostad i Ängelholm är trygg och säker.

Här hos oss hittar du ett stort urval av olika typer av lediga bostäder som hyrs ut i Ängelholm och dessutom har du även tillgång till flera smarta verktyg som kommer att effektivisera din bostadssökning

Bland de olika bostadstyper du kan hitta här hos oss har du lägenheter , hus , villor, rum och stugor i Ängelholm . Det i Ängelholm så väl som i andra orter och städer.

Att hyra bostad i Ängelholm

När du ska hyra bostad i Ängelholm är det inte fel att vara aktiv i ditt sökande. Här hos oss kan du söka på olika sätt, eller välja att göra en Bostadsbevakning . När du ska leta efter lediga bostäder i Ängelholm är det viktigt att du frågar dig själv om vad det är du letar efter och vad det är du kan tänka dig. När du letar efter en bostad att hyra i Ängelholm är det förmodligen viktigt att uppfylla vissa krav. Kanske behöver du ett specifikt antal rum för att rymma hela din familj eller så har du en hund och måste ha en bostad där husdjur är tillåtna. Lyckligtvis kan du använda den avancerade sökfunktionen för att göra olika val. Du kan specificera det minsta och högsta antalet rum, samt önskad yta i kvadratmeter.

Andra filteralternativ inkluderar maxhyra, inflyttningsdatum, tillgång till balkong eller hiss och mycket mer.

Att bo i Ängelholm

Ängelholm erbjuder en rad av aktiviteter och upplevelser. Du hittar allt från museer till evenemang då staden har ett rikt kulturliv samt natur som du kan vistas ute i. Dels har du nära till vatten, då det är en kuststad, dels andra grönområden då det finns ett naturområde vid namn Kronoskogen där Skåneleden passerar.

Om du älskar att vara ute i naturen och ha ett aktivt liv hittar du olika idrottsanläggningar runt om kommunen samt stränder så väl som Rönneå som även passar bra för fiske.

Ängelholms kommun satsar på goda kommunikationer och därför har du alltid nära till allt. I övrigt är staden gång- och cykelvänlig vilket är perfekt för dig som vill bo i stadens puls. Vill du hitta bostad att hyra ute på kanten men ändå ha nära till staden erbjuder Ängelholm kollektivtrafik som ditt färdmedel.

Att ta dig hit eller härifrån är även det enkelt då det passerar flera vägar som E6/E20 samt att Ängelholm även är start och slutpunkt för riksväg 13 mot Klippan , Höör och Ystad .

Bevaka lediga bostäder i Ängelholm

Ska du flytta till Ängelholm eller bara vill byta bostad och vill slippa timmar framför datorn eller på mobilen? Som bostadssökande på BostadsPortal kan du ta del av olika digitala verktyg och våra tjänster för att underlätta samt effektivisera din bostadssökning.

Vår Bostadsbevakning är en gratis tjänst som bevakar hela marknaden åt dig! Det enda du behöver göra är att ställa in dina sökkriterier på söksidan, såsom område, storlek, pris, antal rum och typ av hyresbostad. Innan du slår på bevakningen kan du också vara ännu mer specifik med din sökning genom att kryssa i våra olika filter.

Till exempel kan du söka efter en barnvänlig bostad med ett specifikt antal rum för att passa hela din familj så väl som du kan filtrera efter maxhyra, inflyttningsdatum, tillgång till balkong eller hiss samt mycket mer.

När du är nöjd med din filtrering se till att klicka i Bostadsbevakning och luta dig tillbaka för att vänta på mail från oss. Vi skickar mail till dig så fort vi får in bostäder som matchar din sökning. Det går också bra att ha fler bevakningar igång samtidigt - ju fler, desto större chans har du att hitta en bostad i Ängelholm!

Det är lika enkelt att slå av en bevakning och du kan göra det genom att gå in på söksidan där du ställt in dina sökkriterier och välja den bevakningen som du vill stänga av.  Då får du inga fler mail för just den sökningen.

Hyr ut din bostad

Kanske du inte är ute efter lediga bostäder i Ängelholm, men kommer att ha en själv snart? Du som har en bostad att hyra ut , hela eller bara ett eller flera rum , du kan välja att hyra ut med hjälp av oss och smarta digitala verktyg .

Kontakta oss

Du är välkommen att höra av dig till oss med dina frågor och funderingar kring hyresbostäder i Ängelholm. Lycka till med ditt sökande efter bostad i Ängelholm!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA