Läs om bostadsuthyrning
Skapa
Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Ängelholm

Hyra bostad i Ängelholm

29 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
29 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 r. · Lägenhet · 51 m²
Villan-Södra Utmarken, Thulingatan
Thulingatan
12 timmar sedan
5 798 kr
Sida1av 2
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyresbostäder i Ängelholm - Läs mer här

Söker du bostad att hyra i Ängelholm? Eller är du och din familj i behov av en ny bostad? På BostadsPortal hittar du ett stort urval av hyresbostäder i och runt om  Ängelholms kommun. Vi har samlat bostadsannonser från både kommersiella och privata hyresvärdar, och det är endast godkända annonser som finns på vår webbplats. Om du letar bostad i Ängelholm får du gärna läsa vidare. På denna sida delar vi med oss av några bra saker att veta vid bostadssökning i Ängelholm!

Olika typer av bostäder i Ängelholm

Ängelholms kommun har eget bostadsbolag som förvaltar olika hyresrätter i och runt om Ängelholm. Dock är det viktigt att veta att själva kommunen har inga hyresrätter till uthyrning. Du som bostadssökande har ansvaret att ta kontakt med hyresvärdar och skicka in intresseanmälan. På BostadsPortal är den processen trygg och krångelfri! Du hittar ett stort urval av olika typer av lediga bostäder som uthyres i Ängelholm, och dessutom har du även tillgång till våra digital verktyg som kommer att effektivisera din bostadssökning. De hyresrätterna som finns uppe på vår webbplats är lägenhet, hus, attefallshus, rum och olika typer av studentbostäder. Det innebär större flexibilitet för dig när du söker bostad hos oss.

Att hyra bostad i Ängelholm

Det är alltid viktigt att söka bosta aktivt och ännu viktigare att fråga dig själv om vad det är du letar efter och vad det är du kan tänka dig. Ängelholm erbjuder en rad av aktiviteter och upplevelser. Du hittar allt från museer till evenemang då staden har ett rikt kulturliv samt natur som du kan besöka. Varje år arrangeras det Kulturvecka som infaller v 44 och innehåller en veckolång lista av aktiviteter. Om du älskar att vara ute i naturen och ha ett aktivt liv hittar du olika idrottsanläggningar runt om kommunen samt stränder och Rönneå. Ängelholms kommun satsar på goda kommunikationer och därför har du alltid nära till allt. I övrigt är staden gång- och cykelvänlig vilket är perfekt för dig som vill bo i stadens puls. Vill du hitta bostad att hyra ute på kanten men ändå ha nära till staden erbjuder Ängelholm kollektivtrafik som ditt färdmedel.

Bevaka lediga bostäder i Ängelholm

Ska du flytta till Ängelholm eller behöver du en ny bostad men vill slippa timmar framför datorn eller på mobilen? Som bostadssökande på BostadsPortal kan du ta del av olika digital verktyg och våra tjänster för att underlätta samt effektivisera din bostadssökning.

Vårt bevakningsmail är en gratis tjänst som bevakar hela marknaden åt dig! Det enda du behöver göra är att ställa in dina sökkriterier på söksidan, såsom område, storlek, pris, antal rum och typ av hyresbostad. Innan du “slå på” bevakningen kan du också vara ännu mer specifik med din sökning genom att kryssa i våra filter. Du kan sätta på sökningen på en bostad som är barnvänlig med balkong eller om det är en lägenhet som tillåter djur med hiss. Sedan kan du slå på bevakningsmailet och vänta på att ta emot mail från oss. Vi skickar mail till dig så fort vi får in bostäder som matchar din sökning. Det går också bra att ha fler bevakningar igång samtidigt - ju fler, desto större chans har du att hitta en bostad i Ängelholm! Det är lika enkelt att slå av en bevakning och du kan göra det genom att gå in på söksidan där du ställt in dina sökkriterier och välja den bevakningen som du vill stänga av. När bevakningsmailet är avstängt får du inga fler mail från oss utifrån den sökningen.

Kontakta oss

Du är välkommen att höra av dig till oss med dina frågor och funderingar kring hyresbostäder i Ängelholm. Vår erfarna kundsupport kan nås på Facebook Messenger och e-post på vardagar mellan kl 8-16. Du kan också följa oss på Facebook eller läsa vår blogg för att få fler tips och råd om bostadsmarknaden samt bostadssökning. Om du har bostad i Ängelholm till uthyrning kan du också läsa mer om bostadsuthyrning på vår webbplats.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicy
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra hand
Hjälp och kontakt
Villkor
SOCIAL MEDIA