Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Ystad

Hyresbostäder i Ystad

2 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum5 rum
2 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 65 m²
Gamla Staden-Sandskogen, Stortorget
9 590 SEK2 juli

Liknande annonser i Ystad

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Upptäck lediga hyresbostäder i Ystad redan nu

Staden är en del av ett storslaget landskap belägen på Skånes sydkust. Med sommaren full av liv och yvig charm blandat med kulturhistoria, och om vintern vaknar en hel uppsjö mellan olika föreningar som erbjuder aktiviteter för alla smaker.

Att hyra en bostad här står högt på listan för många så börja redan idag att upptäcka just dina möjligheter att få bo här.

Hitta en bostad i Ystad som passar just dig

Denna skånska pärla på Österlen är en fantastisk idyll som lockar många. Utforska denna pärla du också med hjälp av BostadsPortals förmånliga tjänster som tar dig till ett önskat boende.

Det finns en bredd av alternativ för dig som är öppen för alla möjligheter. Allt ifrån stuga till herrgård. Från villavagn till lägenhet . Hitta alla spännande bostadsalternativ och upptäck det som passar dig bäst. Det havsnära staden ger gott om alternativ till rekreation och välmående.

Ystad bär på ett läge fullt av möjligheter

Ystad är full av små genuina gatstensmiljöer kantade av unika korsvirkeshus. En av Sveriges mest pittoreska småstäder. Med rötter i medeltiden och spännande fornminnen så bär staden på en rik historia och intressant kulturarv. Ta en tur till det kulturhistoriska klostret eller lyssna till de guidade stadsvandringarna.

Besök någon av stadens biografer eller strosa runt på kullerstenarna bland pittoreska caféer och mysiga butiker. Kombinera med Ystads militärhistoriska muséum där du kan ta ett djupdyk i stadens militärhistoria.

För den som önskar fart och fläkt så är moderna Ystad arena perfekt med alternativ som ett häftigt äventyrsbad, en magisk arena för event och konserter samt bowling på en välkänd restaurangkedja.

Breda kommunikationsmöjligheter

Ystad är en tätort i Skåne län. En vacker juvel i navet av resandet. Tågluffa i Europa, res över gränserna eller veckopendla till en av de närliggande storstäderna. Allt kan ske från Ystads resecentrum. Bussarna har en generös tidtabell och du kan även ta dig med båt över till Danmark eller bara njuta av en nöjestur i den öppna skärgården på grund av stadens havsnära läge.

Forma din fritid på flera sätt i Ystad

Det känns som att komma utomlands när man kliver in på den fyra mil långa sandstranden. Sköna joggingturer och långa promenader. Mjuk sand mellan tårna utlovas när du tar ett dopp i det sköna havet. Fiska krabba vid Österlen eller bara sitt ner och njut av den friska och ljuvligt doftande havsbrisen.

På Ystad djurpark kan hela familjen ha roligt bland zebror, utomhusbad och häftiga lekplatser.

Den vackra staden har också många vackra strövområden och vandringsleder att njuta av till fots eller med mountainbike.

Föreningslivet är rikt så fritidsaktiviteter är lätta att komma åt. En fritid för de unga satsas det på genom Ystads Ungdomens hus som erbjuder flera mötesplatser runt om kommunen där unga kan mötas och få en rik fritid.

Hälsa och familj

Staden har en bra barnomsorg och skola som erbjuder barn och ungdomar en nyttig utbildning nära hav, natur och kultur. Här finns många förskolor och grundskolor. Även ett stort utbud av gymnasium som erbjuder både teoretiska och praktiska program.

En omfattande äldreomsorg, ett brett utbud av vårdinrättningar och socialtjänst går att hitta bara runt knuten där du befinner dig.

Enkelt och smidigt att hitta en bostad i Ystad

BostadsPortal eftersträvar enkelhet och trygghet i alla moment. Smarta funktioner, smidiga sökverktyg och massor av tjänster från vår professionella kundsupport. Du kan hitta din önskade bostad enkelt och tryggt tillsammans med BostadsPortal.

Genom det smarta sökverktyget kan du precisera det du letar efter genom att ange alla de kriterier du har för ditt önskade boende. Ju mer precis du är, desto bättre match då lediga bostäder dyker upp.

Med Bostadsbevakning blir det lättare att hitta en bostad i Ystad

Du kan spara dina önskade kriterier för Bostadsbevakning . Registrera dem tillsammans med din mailadress så blir du den vägen uppdaterad varje gång ett boende som passar dina kriterier blir ledigt.

BostadsPortal försäkrar dig trygghet hela vägen fram

Trygghet och säkerhet är viktigt för BostadsPortal och vi månar om att ge dig det från start till slut i alla tjänster som erbjuds på resan till ditt boende i Ystad.

En komplett profil ökar dina möjligheter till en lämplig bostad

Det är värt att lägga ner extra tid på din profil då du registrerar dig som bostadssökande. Ju mer den innehåller desto fler blir intresserade av dig och du blir lättare en attraktiv hyresgäst i nästa steg då du och din blivande hyresgäst ska skapa en god kontakt.

Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd ifall du inte hittar det du söker

För stort boende men du vågar inte släppa taget? Det är populärt att bosätta sig i Ystad så då släpper man inte gärna det som erbjuds. Ta tillvara på chanserna och se möjligheten i att hyra ut din bostad i väntan på den rätta. BostadsPortal vägleder dig till att själv bli en hyresvärd.

Läs om de digitala tjänster som vi erbjuder dig som hyresvärd på BostadsPortals hemsida. Här kan du få hjälp av en proffsig kundsupport, tips på annonsering, fri marknadsföring, och guidning i smarta sökverktyg. Sedan får du dessutom råd kring upprättandet av juridiskt godkända kontrakt och tillgång till privata meddelandesystem.

Välj vackra Ystad

Med läget vid charmiga Österlen, den genuina känslan i den pittoreska småstadsidyllen, samt doften av det vilda havet och den befriande stadspulsen sommartid.

Den unika staden bär på en spännande kultur och historia präglad av medeltidens rötter. Detta märks på alla dess charmiga byggnader och kullerstensgator. Utforska gärna alla skäl till att flytta till Ystad. Du kan älska denna stad på många sätt!

BostadsPortal vill ge dig en trygg framtid

Det är lätt att förstå att BostadsPortal är det självklara valet för dig som vill hitta en bostad. Snabbt, smidigt och på säkra grunder för en trygg framtid. Ge dig ut och sök efter en ledig bostad i Ystad! Kontakta oss gärna via kundtjänst eller skriv till oss på Facebook Messenger ifall du behöver stöttning.

Lycka till att finna din plats i Ystad, sydkustens pärla.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA