Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Ystad

Lediga lägenheter i Ystad

1 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum
1 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 65 m²
Gamla Staden-Sandskogen, Stortorget
9 590 SEK2 juli

Liknande annonser i Ystad

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Ystad på BostadsPortal

Ovanför hittar du aktuella utbud av lägenheter i Ystad. Vi har koll och uppdaterar hemsidan varje dag. Vi har ett brett utbud av lägenheter där vår sida är det perfekta utgångspunkt för din bostadsjakt.

Vi har en massa bostadsannonser över aktuella hyresbostäder , härunder lägenheter, rum, hus och stugor .  Ta en titt på kategorierna om det är i ditt intresse. I den sammanhang kan du överväga om du är intresserad i andra översikter såsom exempelvis lägenhet med husdjur tillåtet, seniorboende , möblerade lägenheter eller en studentbostad .

Är du intresserad av andra bostadstyper än lägenhet i Ystad?

Vet du redan att du endast är intresserad i vissa typer av hyresbostäder i Ystad, så rekommenderar vi att du specifikt kikar in i dessa sidor. Välj mellan lägenhet, rum , hus eller stuga i Ystad . Klicka i filtreringen för de som är relevant på vänstra sidan under “kategori”.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Ystad

Det är enkelt att hitta hyra en lägenhet i Ystad, o du använder dig av det rätta verktygen och framgångssätt i din sökning. Dem presenterar vi för dig nedanför så du kan du bäst möjligt kan vara redo och klar.

Precisera din sökning med vår filtreringmöjlighet

Hos BostadsPortal kan du välja vilken typ av hyresbostad du vill se. På den måde kan du själv välja vilken typ av lägenhet du önskar att se. På den måde kan du precisera din sökning, så du snabbt och enkelt kan få en så bra överblick som möjligt som handlar om lägenheter i Ystad.

I menyn till vänster kan du använda dig av våra filtreringsmöjligheter till precis din visning av bostadsannonser. Är du på utkik efter en lägenhet med plats till husdjur, delbar lägenhet eller en lägenhet i en tidsbegränsad period, så kan du välja det på menyn. Via det sättet visas det endast lägenheter som matchar din sökkriterier.

Skapa Bostadsbevakning och hitta enkelt tryggt och säkert lägenhet i Ystad.

Genom att aktivera en Bostadsbevakning för din filtrering ökar du dina chanser för att snabbt komma i mål med din bostadsjakt. Med en bostadsbevakning från BostadsPortal mottar du nämligen automatiskt besked via mail varje gång nya lägenheter som matchar dina önskningar och kriterier läggs ut på sidan.

Du aktiverar bostadsbevakning genom att klicka i den orangea boxen överst till vänster. Det är dock en god ide att vara helt skarp på dina filtreringar som du kan fylla i och rätta på vänstra sidan.  På så vis undviker du att gå miste om potentiella lägenheter i Ystad.

Känn dig trygg när du söker lägenheter i Ystad

Hos BostadsPortal prioriterar din säkerhet först och har ansvar för att du färdas så tryggt som möjligt på vår sida. Alla bostadsannonser valideras därför manuellt innan de offentliggörs på hemsidan.

I samband med din färd på hemsidan passar vi dessutom på din data och erhåller alla regler för GDPR.

Om bostaden är för stor kan du hyra ut ett eller flera rum

Har du hitta den rätta lägenheten i Ystad, men är alldeles för stor eller dyr at bo själv i? Då är en lösning om lägenheten är delbar att du hyra ut de rum du inte kommer att använda. Kom ihåg att det är gratis att blir hyresvärd och hyra ut de rum du inte kommer att använda. På så vis sparar du också på omkostnaderna på hyran. og på den måde skære i omkostningerne for husleje.

Om du väljer att hyra ut ett rum eller två via BostadsPortal, så vill vi hjälpa dig bäst möjligt genom processen. Vi ställer i den sammanhang en rad digitala service helt gratis. Vi har både utvecklat ett digitalt hyreskontrakt , som hjälper dig med att utforma en juridiskt korrekt hyreskontrakt och den digitala besiktningsprotokollet för både inflyttningsrapport och utflyttningsrapport .

Kontakta oss gärna om du har frågor eller önskar mer information

Vi önskar dig all lycka med att hitta din fina lägenhet i Ystad hos BostadsPortal. Om du på någon som helst tidpunkt har funderingar frågor kring din bostadsjakt, så är du mer än välkommen till att kontakta vår kundservice , alla vardagar mellan 09-15 via mail eller Messenger.

Lycka till med att hitta en lägenhet att hyra i Ystad!