Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lediga seniorbostäder

Lediga seniorbostäder

733 Resultat
733 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
4 rum • Hus • 115 m²
Stallarholmen, Klahammar
Trädgårdmästarbostaden Klahammar Varmhyra
6 timmar sedan
11 300 kr
...
Sida1av 41

Liknande annonser

Hitta seniorboende tryggt på BostadsPortal

Vi är portalen för hyresbostäder och hos oss kan du söka bland vårt urval av hus , rum , lägenheter samt stugor till uthyrning runt om i landet. Det är viktigt att veta att BostadsPortal förvaltar inga egna seniorbostäder och vi har därför ingen gemensam bostadskö eller dylikt. Dock erbjuder vi ett varierat urval för att du ska hitta just det du söker. Det är helt gratis att skapa ett konto och använda våra sökverktyg. Hos oss är din trygghet vår prioritering och annonserna vi får in måste därmed gå igenom manuell granskning innan de blir synliga. På den här sidan kan du läsa mer om hur du går tillväga när du vill hitta seniorboende på BostadsPortal.

Så söker du bland seniorbostäder

Även om vi inte förvaltar några seniorbostäder får vi in annonser från både privatpersoner och bostadsföretag som erbjuder just seniorlämpliga bostäder. De flesta har sina krav exempelvis att hyresgäster måste vara minst 65 år för att kunna söka. Vi samlar även annonser från andra trovärdiga källor och marknadsplatser. Det är för att du som bostadssökande snabbt ska få en översikt över alla tillgängliga seniorbostäder på ett och samma ställe. Viktigast är att du i god tid söker reda på de kraven som olika hyresvärdar och verksamheter har samt ställer dig i kö, om du önskar att gå via kommunala bostadsförmedlingar. Hos oss har du möjlighet att hitta våra egna annonser som är uppladdade av unika hyresvärdar, och många av dem kräver inga kötider.

För att komma igång med din sökning behöver du ställa in dina sökkriterier såsom kommun, storlek, antal rum och hyresperiod. Du kan även ställa in tidigast inflyttningsdatum. Sedan tickar du in boxen “lämpligt för seniorer” eller andra önskemål som du har.

Här nedan kan du gå direkt till vårt urval av bostäder som är tillämpliga för senior i Stockholm, Göteborg och Malmö:

När du hittat ditt seniorboende - Det här ska du tänka på

När du äntligen hittat ditt nästa hem och är redo att flytta in vill vi påminna dig om några bra saker som du bör känna till. Om du hittat ditt seniorboende som uthyres av privatperson är det ytterst viktigt att du skriver på ett ordentligt och juridiskt korrekt hyreskontrakt. Hos oss kan du ladda ned mallar för olika typer av hyreskontrakt helt gratis. Om du är 65+ kan du även ansöka om bostadstillägg. Hur mycket du får beror på olika saker och du kan läsa mer om bostadsbidrag samt hur du går tillväga på vår blogg.

Ta hjälp av vår gratistjänst i ditt sök efter seniorboende

För att effektivisera ditt sök efter seniorbostäder rekommenderar vi att du tar hjälp av vår gratistjänst - Bevakningsmail . Denna tjänst innebär att du får mailavisering så fort vi får in annonser på lediga seniorbostäder som matchar din sökning. Direkt i det mailet du får från oss kan du gå direkt till de annonserna. Du kan stänga avbryta tjänsten precis när du vill. Genom att aktivera bevakningsmailet kan du försäkra dig om att aldriga missa nya seniorbostäder som uthyres i det området du vill bo.

Kontakta oss

Vår kundsupport är tillgänglig för att erbjuda personlig support varje vardag mellan kl 8-16. Du är välkommen med dina frågor och skriva till oss på e-post eller Facebook Messenger. Vi rekommenderar även vårt nyhetsbrev som du kan prenumerera redan idag för att aldrig missa någonting från vår verksamhet. Varje månad skickar ut nyhetsbrev fyllt med inspiration och information som kan hjälpa dig navigera i bostadsdjungeln.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA