Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Klippan

Hyresbostäder i Klippan

15 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
15 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 50 m²
Klippan, Ljunghusgatan
8 401 SEK8 juli

Liknande annonser i Klippan

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Klippan på BostadsPortal

Funderar du på att hyra en bostad i Klippan? Här på BostadsPortal kan du enkelt söka efter lediga bostäder i Klippan. Klippan är en tätort som fungerar som centralort i Klippans kommun och är beläget i Skåne .

När du bor i Klippan har du närhet till flera andra städer och orter. Åt ena hållet finns Åstorp och Helsingborg , medan du åt andra hållet når Perstorp och Hässleholm . Detta gör Klippan till en strategiskt belägen plats med goda förbindelser till olika delar av Skåne.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Klippan

För att hitta en bostad i Klippan kan du enkelt söka efter det specifika bostadsalternativet du vill ha. Du kan leta efter lediga lägenheter så väl som att du kan välja att hyra hus eller stuga i Klippan . Om du är intresserad av att hyra ett rum i Klippan finns även den möjligheten.

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Klippan

Hos oss kan du söka på två sätt, snabbsökning eller göra avancerad sökning. Om du gör en snabbsökning via den sökruta längst upp så får du fram alla lediga bostadsalternativ. Föredrar du en specifik typ av bostad eller vill söka efter en bostad med vissa filtreringar, använd då den avancerade sökningen.

Testa vår avancerad sökning och filtrera efter dina önskemål

För att förenkla din sökning och se endast de alternativ som passar dina behov, kan du använda våra filtreringsalternativ. Du kanske endast behöver en viss storlek på din bostad i Klippan och då är det klokt att filtrera ut de som är för stora eller för små. Du kan specificera antalet rum du letar efter och även den önskade kvadratmeterytan samt en hel del annat.

Dessutom har du möjlighet att välja andra önskemål, som att en balkong ska ingå eller att en parkeringsplats finns tillgänglig. Se gärna till att vara så noga du kan så att du får så bra sökresultat som möjligt.

Använd dig av Bostadsbevakning för att hitta lediga bostäder i Klippan

Om du vill hålla dig uppdaterad om nya lediga bostäder i Klippan som uppfyller dina krav, kan du prova vår Bostadsbevakningsfunktion . Denna användbara funktion är kostnadsfri men kräver att du först registrerar dig hos oss. Du hittar Bostadsbevakningen under den avancerade sökningen. När du utför en filtrerad sökning och aktiverar bBstadsbevakning, behöver du bara luta dig tillbaka och vänta på våra e-postmeddelanden. Varje gång det publiceras nya bostäder i Klippan som matchar dina önskemål, skickar vi dig en uppdatering via e-post.

Inom vilket område i Klippan vill du hitta bostad?

Det finns flera bra områden i Klippan med hyresbostäder. Bland annat har du Ljungbyhed , Östra Ljungby och Krika så väl som centrala Klippan.

Så kan du ta dig till och från Klippan

Klippan är väl anslutet till olika transportmöjligheter, inklusive vägar som riksväg 21 och riksväg 13. Du har även möjligheten att resa med tåg, eftersom staden har en järnvägsstation med Pågatåg-förbindelser som tar dig till Helsingborg och vidare via Hässleholm till Kristianstad . Utöver detta finns det även tillgång till bussförbindelser som gör det enkelt att ta sig runt i området.

Se och göra i Klippan

I Klippan finns en mängd intressanta sevärdheter och aktiviteter och dess närhet till Skåne öppnar upp ännu fler möjligheter att utforska regionen. Klippans kyrka, en vacker medeltida byggnad, utgör en av stadens äldsta och mest imponerande platser.

För en nostalgisk upplevelse bör du besöka Klippan museijärnväg, där du kan åka på tågresor med ånglok och vagnar och resa genom vackra landskap. Klippans kulturreservat är ett annat trevligt besöksmål med historiskt intressanta byggnader och kulturarv, inklusive gamla kvarnar, smedjor och bondgårdar.

För naturentusiaster är Söderåsens nationalpark en fantastisk destination. Här kan du utforska vackra skogar, raviner och vattenfall, vilket gör platsen perfekt för vandring, cykling och utomhusaktiviteter. Om du är beredd att ta en längre utflykt från Klippan kan du besöka Kullaberg, ett naturreservat vid Skånes västkust med dramatiska klippformationer, skogar och hisnande havsutsikter. Det tar bara cirka 50 minuter med bil från Klippan och är väl värt besöket.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Säkerhet på internet är av yttersta vikt. När du besöker våra webbsidor, är det vår högsta prioritet att du känner dig säker och trygg. Oavsett om du letar efter lediga bostäder i Klippan eller väljer att hyra en bostad i Klippan genom en av våra uthyrare, kan du vara säker på att vi noggrant granskar alla parter inblandade. Din trygghet är vår främsta prioritet.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Om du har hittat en bostad i Klippan som är nästan perfekt, men kanske något för stor, så har vi ett smart förslag till dig. Varför inte överväga att hyra just den bostaden för att sedan hyra ut ett rum i bostaden? På BostadsPortal kan du använda våra digitala verktyg för att enkelt hyra ut ett rum och få hjälp med processen. Det är ett smidigt sätt att anpassa din boendesituation efter dina behov och samtidigt dra nytta av den extra ytan i din bostad.

BostadsPortal hjälper dig på vägen till en bostad i Klippan

Att söka efter lediga bostäder i Klippan ska vara en smidig och bekymmersfri process och det är precis vad du får när du använder BostadsPortal. Här kan du söka på egen hand eller dra nytta av vår bevakningsfunktion, men för att komma igång behöver du registrera dig. Genom att göra det får du tillgång till flera användbara funktioner som förenklar ditt sökande.

På BostadsPortal är säkerheten i fokus, så du kan känna dig trygg när du letar efter en bostad i Klippan. Alla våra uthyrare är noggrant granskade och du kan vara säker på att du söker bland pålitliga alternativ.

Om du har frågor eller funderingar kan du ta en titt på vår FAQ-sida, där vi har samlat vanliga frågor och svar. Om du inte hittar det du söker där eller om du föredrar personlig kontakt, är vår kundtjänst redo att hjälpa dig.

Vi på BostadsPortal önskar dig all lycka i din jakt på din nästa bostad i Klippan!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA