Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Klippan

Lediga lägenheter i Klippan

15 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
15 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 50 m²
Klippan, Ljunghusgatan
8 401 SEK8 juli

Liknande annonser i Klippan

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Klippan på BostadsPortal

Funderar du på att hyra lägenhet i Klippan? Här hos oss på BostadPortal kan du på enkelt sätt söka efter lediga lägenheter i Klippan. Klippan ligger i Skåne och är både tätort och centralort i Klippans kommun.

När du bor i Klippan så har du nära till Åstorp och Helsingborg åt ena hållet och Perstorp och Hässleholm åt andra.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Klippan

Du kan hitta en lägenhet i Klippan genom att söka efter just det bostadsalternativet. Dock har vi även andra bostadsalternativ här hos oss. Du kan till exempel hyra ett hus eller hyra en stuga i Klippan . Vill du hyra rum så finns även den möjligheten.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Klippan

Om du vet att det är just en hyreslägenhet i Klippan du vill ha, så bör du göra en sökning på lediga lägenheter i Klippan via den avancerade sökningen. Där kan du även filtrera din sökning på lite olika sätt. Du kan även använda snabbsökning, via den sökruta som finns längst upp. Men då kommer du att få fram alla lediga bostäder, inte bara lägenheter.

En filtrerad sökning gör det lite lättare att hitta rätt lägenhet i Klippan

Du kan så klart välja att se alla lediga lägenheter i Klippan som finns här hos oss. Dock kan det vara bra att filtrera ut så att du bara ser de som faktiskt passar dig. Du kanske bara behöver en viss storlek på din lägenhet i Klippan och då är det ju ganska onödigt att se dem som är för stora eller för små. Du kan söka efter hur många rum lägenheten ska ha eller hur många kvm den ska vara på.

Du har även andra bra val att göra när du filtrerar. Du kan till exempel välja att bara se de lägenheter som har balkong eller de lägenheter där det ingår en parkering samt annat med.

Använd funktionen bostadsbevakning för att hitta din lägenhet i Klippan

Du som vill få mail från oss varje gång vi får in nya lediga lägenheter i Klippan som passar dina krav, testa Bostadsbevakning . Denna funktion är gratis, men kräver att du registrerar dig hos oss. Denna funktion kan du hitta under den avancerade sökningen. Gör du en filtrerad sökning och klickar i den så behöver du inte göra så mycket mer sedan än att vänta på våra mail. För varje gång lediga lägenheter i Klippan läggs upp, som är vad du söker, då mailar vi dig.

Inom vilket område i Klippan vill du hitta lägenhet?

Klippan har flera bra områden där du kan välja att bo. Bland annat kan du välja att bo i centrala Klippan. Du har även Ljungbyhed , Östra Ljungby och Krika .

Så enkelt kan du åka till Klippan

Flera vägar går förbi Klippan, som riksväg 21 och riksväg 13 till. Därtill har du möjligheten att ta tåget, eftersom det finns en järnvägsstation med tågförbindelser med Pågatåg både till Helsingborg och via Hässleholm till Kristianstad . Sedan finns det även bussar.

Vad du kan se och göra i Klippan

I Klippan finns det en hel del att se och en hel del att göra. Du har sedan även möjligheten att se och göra en massa annat i Skåne.

I Klippan har du Klippans kyrka som är en vacker, medeltida kyrka samt att den är en av de äldsta byggnaderna i Klippan.

Missa inte heller att kolla in Klippan museijärnväg. Där kan du åka på nostalgiska tågresor med gamla ånglok och vagnar genom vackra landskap.

Klippans kulturreservat är ett trevligt besöksmål. Detta område är fullt av historiskt intressanta byggnader och kulturarv. Här kan du utforska gamla kvarnar, smedjor, bondgårdar och andra traditionella byggnader.

Utanför Klippan finns även Söderåsens nationalpark. Där kan du njuta av vacker natur. Det finns vackra skogar, raviner och vattenfall. Denna plats passar bra för dig som gillar att vandra, cykla eller bara vara ute i det fria.

Om du är villig att ta dig en bit från Klippan så har du naturreservatet Kullaberg vid Skånes västkust. Med bil tar det bara runt 50 minuter från Klippan. Här finns dramatiska klippformationer, skogar och vackra vyer över havet

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Att vara trygg på nätet är ett måste. När du besöker våra sidor så vill vi att du ska veta att du kan vara trygg och säker. Dels då du letar efter lediga lägenheter i Klippan, dels då du väljer att hyra lägenhet i Klippan via en av våra uthyrare. Vi kollar alltid upp de som hyr ut, mycket noga!

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du som har hittat en hyreslägenhet i Klippan som nästan är helt perfekt, bara det att den är för stor, du kan testa en bra sak. Nämligen att hyra ut ett rum själv! Du kan då välja att använda dig av oss på BostadsPortal för att hyra ut. För då kan du ta hjälp av smarta digitala verktyg vi har.

Använd dig av BostadsPortal för att hitta en lägenhet i Klippan

Att leta efter lediga lägenheter i Klippan, det ska vara enkelt! Det är just vad det är om du väljer att använda dig av oss på BostadsPortal. Du kan söka på egen hand eller lägga upp en bostadsbevakning. Glöm bara inte att registrera dig. Du kan då få tillgång till flera bra funktioner.

Att använda dig av våra sidor är enkelt och det är tryggt! Alla de som hyr ut är seriösa och noga kollade! Du kan därmed söka efter en lägenhet i Klippan utan att oroa dig för något.

Om du har en fråga eller flera eller om det kanske är så att du funderar över något särskilt, så kolla då gärna in på vår sida med FAQ. På denna sida har vi sett till att samla alla vanliga frågor med svar. Om du inte hittar svaret där eller vill ha personlig kontakt, hör av dig till vår kundtjänst.

Vi på BostadsPortal hoppas att du här hos oss ska hitta din nästa lägenhet i Klippan, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA