Hyr ut bostad
Hyreskontrakt
Flyttbesiktning
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Kristianstad

Lägenheter i Kristianstad

104 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum
104 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
3 r. · Lägenhet · 70 m²
Kristianstad, Vasagatan
Den här 3:an ligger på 2:a våningen i en fastighet utan hiss. Tillhörande förråd finns i källaren.
4 timmar sedan
5 846 kr
Sida1av 6
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hyra lägenhet i Kristianstad - Mer info här

Letar du efter en ny lägenhet att hyra i Kristianstad? På BostadsPortal hittar du vårt urval av lediga hyreslägenheter i hela Kristianstads kommun som vi samlat från både privata hyresvärdar och kommersiella bostadsbolag. För att säkerställa din trygghet när du söker bland våra lägenheter går vi igenom alla annonser manuellt, och det är endast godkända annonser som finns uppe på vår sida. Som vår bostadssökande har du tillgång till olika verktyg som du kan ta del av i din bostadssökning. Vi erbjuder dessutom personlig support  för att du ska känna dig ännu tryggare, då din trygghet är vår prioritering. Här delar vi med oss av några bra saker att veta när du vill hyra lägenhet i Kristianstad.

Sök lägenheter i Kristianstad

Även om Kristianstads kommun har ingen bostadsförmedlingen men det största bostadsbolaget är kommunalt och förvaltar över 8 000 lägenheter runt om kommunen. Hur som helst, rekommenderas bostadssökande att söka upp olika hyresvärdar och kontakta dem för att kunna intresseanmäla. På BostadsPortal kan du använda vår sökfunktion efter område. Vi erbjuder även en smart karta som finns precis under bevakning-knappen och där får du en överblick över alla lediga lägenheter i det området du söker men även i hela kommunen. Förutom det exakta numret på tillgängliga hyreslägenheter kan du även bli mer specifik med din sökning, och hitta exempelvis barnvänliga lägenheter i Kristianstad eller lägenheter med hiss och balkong.

Hitta din nästa lägenhet i Kristianstad

Det är viktigt att du fråga dig själv vad det är du letar efter och vad du kan tänka dig. Kristianstad är en kommun som är full av charm, upplevelser och sevärdheter. Med kollektivtrafik kan du ta dig mellan kommunerna eller även till Danmark. Det finns olika typer av hyreslägenheter i Kristianstad. Du kan hitta en lägenhet som du delar med andra boenden eller en lägenhet som är en del av ett bostadshus på utkanten. Om du är pendlare och letar något tillfälligt kan det vara värt att vara flexibel med din sökning. Som studerande har du bostadsgaranti i Kristianstad men du fortfarande måste aktivt söka lägenheter. På BostadsPortal hittar du vårt urval av lägenheter som uthyres av privata hyresvärdar, och på samma sida kan du få fler nyttiga tips som rör hyresmarknaden. Du kan också hålla dig uppdaterad om senaste nytt och attraktiva annonser på Facebook. Där lägger vi ut uppdateringar så gott som dagligen.

Bevaka lediga lägenheter i Kristianstad

För att aldriga missa nya lägenheter som blir lediga i Kristianstad kan du använda dig av bevakningsmailet, en gratistjänst vi erbjuder för att du så snabbt och enkelt ska kunna hitta din nästa lägenhet i Kristianstad. Du kan aktivera bevakningsmailet genom att slå på en bevakning på sökssidan där du ställer in dina sökkriterier såsom område, pris, storlek och antal rum. Du kan också justera din sökning så den är ännu mer specifik genom att använda våra filter. Vi skickar mail till dig så fort det kommer in lägenheter i Kristianstad som matchar din sökning och därifrån kan du gå direkt till annonsen och kontakta hyresvärden. Det går att ha fler bevakningar igång samtidigt för att öka din chans. Du kan stänga av din bevakning precis när du vill och det bästa är att tjänsten är helt gratis.

Kontakta oss

Du är välkommen att höra av dig till oss med dina frågor och funderingar kring hyreslägenheter i Kristianstad. Vår kundsupport kan nås på Facebook Messenger och e-post vardagar mellan kl 9-15. Du kan även anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av det senaste. Följ oss gärna på vår blogg där vi delar med oss av mer insiration, tips och idéer.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA