Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Kristianstad

Lediga lägenheter i Kristianstad

171 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
171 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 34 m²
Gamlegården-Näsby, Olastorpsvägen
5 214 SEK2 dagar sedan
...
Sida1av 10

Liknande annonser i Kristianstad

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta hyreslägenhet i Kristianstad på BostadsPortal

Kristianstad i Skåne län är en mycket trevlig stad. Du som vill leta efter lediga lägenheter i Kristianstad, det är vad du kan göra här hos oss på BostadsPortal.

När du bor här, i Kristianstad, så har du även nära till Bromölla och Sölvesborg åt ena hållet och Hässleholm åt det andra.

Letar du efter lediga lägenheter i Kristianstad?

Du kanske har tänkt dig att flytta till Kristianstad, för att studera eller för att jobba? Då kan det ju vara bra att hitta ett brett utbud med lediga lägenheter i Kristianstad. Det är vad du gör här hos oss på BostadsPortal. Kristianstad är en stad med gamla handelstraditioner som lever kvar än idag. I stadskärna, som är ganska kompakt finns det många butiker och trevliga serveringar. Du har även mycket nära till Danmark, då det går tåg dit, nästan dygnet runt. Du kan enkelt söka lediga lägenheter i Kristianstad och bosätta dig här!

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Kristianstad

Du kan hitta hyreslägenhet i Kristianstad, så väl som det finns andra bra hyresrätter här hos oss. Utöver lediga lägenheter i Kristianstad så finns det bostadsalternativ som hyra hus , hyra stuga eller hyra rum i Kristianstad .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Kristianstad

Om det är en lägenhet i Kristianstad du är på jakt efter och vill hitta det, snabbt och smidigt, så använd snabbsökning. Dock kommer du att få upp alla typer av bostäder som hyrs ut om du söker på det sättet. Det kan vara smidigare att göra en så kallad avancerad sökning. För där kan du filtrera efter dina egna krav.

Filtrerad sökning med önskemål och krav

När du ska hyra lägenhet i Kristianstad så har du säkert en hel del önskemål eller krav kring denna bostad. Du kanske vill att den ska ha ett visst antal rum, eller att den är på ett visst antal kvm. Du kan då använda dig av det som heter avancerad sökning. Där kan du nämligen klicka i olika rutor samt även skriva in vissa saker på egen hand.

Du kan bland annat filtrera bort saker du inte vill ha, eller klicka i det du vill ska finnas i eller runt lägenheten. Du kan bland annat fylla i vad du max kan tänka dig att betala i hyra så väl som du kan klicka i att det måste finnas hiss eller balkong eller parkering. Ju noggrannare du är när du söker, desto bättre matchning av lediga lägenheter i Kristianstad kommer du att få upp.

En bostadsbevakning är smart att göra

Vill du slippa att gå ut på BostadsPortal varje dag för att söka efter lediga lägenheter i Kristianstad? Då har vi ett tips till dig. Det är att du registrerar dig hos oss. För det innebär att du då kan lägga upp en Bostadsbevakning . Du gör då en filtrerad sökning med de krav eller önskemål du har. Sedan klickar du i att just den sökningen ska göras till en bostadsbevakning. När det sedan kommer in nya lediga lägenheter som matchar det du har fyllt i, då får du mail.

Inom vilket område i Kristianstad vill du hitta lägenhet?

I Kristianstad finns det många bra områden där du kan välja att bo. Bland annat Östermalm , Lyckans Höjd , Öllsjö och Hammar-Österäng .

Ta dig till Kristianstad

Att ta dig till Kristianstad är inte så svårt, då det finns flera olika kommunikationsvägar. Dels finns motorvägen E22 som passerar staden och sammanstrålar med Härlövsängaleden, riksväg 19, riksväg 21 och länsväg 118. Det finns även en flygplats, Kristianstad Österlen Airport), en bit utanför staden. Det går även tåg, tack vare både Blekinge kustbana och Skånebanan.

Se och göra i Kristianstad

Kristianstad har en hel del du kan göra och se. Du kan till exempel ägna dig åt att vandra runt i centrala Kristianstad. Här finns bland annat en renässanskyrka vid namn Heliga Trefaldighets kyrka. Kolla även in Kristianstads teater som ligger omgiven av den fina Tivoliparken.

Ett annat trevligt ställe, det är Naturum, som även det ligger centralt. Här kan du lära dig mer om djur och natur runt om i regionen. Besökscentret i sig ligger på pålar som står ute i vattnet.

Vid kusten i Kristianstads kommun har du Åhus, som är en fin pärla. Här finns det charmiga kvarter, en liten kyrka, en glassbåt samt fina stränder. Här finns även det lokala glassmärket Ottoglass, som säljs lite varstans.

Strax sydost om Kristianstad finns Ekennabben med en lövskogsklädd udde, stora ekar samt en liten strand.

Natursköna omgivningar finns att hitta vid Balsberget och Balsbergsgrottan. Det är en så kallad urbergsknalle. Du kan även besöka Ivö och Ivösjön, som är Skånes största sjö.

Staden i sig har även en hel del trevliga museer att besöka samt att det finns fina slott och andra vackra byggnader.

Sedan har Kristianstad så klart en massa mer att se och göra. Det är bara att bege dig ut och upptäcka allt!

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du är på jakt efter en hyreslägenhet i Kristianstad och ska söka efter det på nätet, så är det ju bra att använda dig av en säker sida. Det är BostadsPortal! Du kan känna dig trygg i att använda dig av vår sajt. Här finns det bara seriösa uthyrare, så det är även tryggt att hyra lägenhet i Kristianstad.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Om du har letat efter en lägenhet i Kristianstad ett bra tag, men inte hittat exakt det du behöver, så finns ett annat bra alternativ. Det är att helt enkelt hyra en större lägenhet, eller ett hus. Sedan kan du välja att hyra ut ett rum till en annan person. Du blir då lite av en hyresvärd du med och kan få tillgång till digitala verktyg.

Hitta en bra lägenhet i Kristianstad via BostadsPortal

När du ska söka efter lediga lägenheter i Kristianstad så är det ett bra val att använda dig av BostadsPortal. Vi är en trygg och säker sajt samt att det även är enkelt att göra olika sökningar. Här finns det många seriösa uthyrare.

För att underlätta för dig själv att använda dig av vår portal, registrera dig gärna. Du kan då enkelt lägga upp bostadsbevakningar och mycket mer.

Har du en eller flera frågor? Du kan testa att kika in på den sida vi har med FAQ. Där har vi samlat alla vanliga frågor och svar. Om du inte får fram svar där, då kan du kontakta oss, via vår kundtjänst.

Vi vill också passa på att önska dig lycka till med sökandet efter en bra lägenhet i Kristianstad.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA