Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Rum
  3. Kristianstad

Hyra rum i Kristianstad

1 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum
1 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum på 11 m²
Hammar-Österäng, Waldenius väg
3 300 SEK16 april

Liknande annonser i Kristianstad

Populära söktermer
  • Alla Rum

Hyra rum i Kristianstad - Mer info här

Letar du efter något tillfälligt och inte är i behov av en så stor boyta? Att hyra rum som inneboende i Kristianstad kan vara något för dig. På BostadsPortal har vi samlat annonser från både små privata hyresvärdar och etablerade bostadsföretag för att kunna erbjuda dig ett så brett urval som möjligt. Hos oss hittar du olika typer av rum till uthyrning som du kan söka. Som vår bostadssökande har du tillgång till digitala verktyg för att underlätta din sökning. Dessutom kan du också få personlig support från vår erfarna kundsupport. Du kan följa oss på Facebook för mer uppdateringar eller läsa vår blogg för nyttiga tips som rör hyresmarknaden. Här delar vi med oss av några bra saker att veta när du ska hyra rum i Kristianstad på BostadsPortal.

Att bo i Kristianstad

Kristianstad är en mysig kommun som ligger i södra Sverige. Kommunen har eget kommunalt bostadsbolag men det finns också andra hyresvärdar som erbjuder olika typer av hyresrätter. Många söker sig till Kristianstad på grund av olika anledningar och det varierar från karriär till utbildning. Kristianstad erbjuder dig ett brett utbud på upplevelser och sevärdheter som du kan uppleva och upptäcka. Du kan enkelt ta dig runt och mellan kommunerna eller till andra sidan av sundet på kollektivtrafik. Om du är studerande i Kristianstad och letar boende kan du få bostadsgaranti. På BostadsPortal hittar du vårt urval av exempelvis lediga rum som hyrs ut till studenter . Det finns också delat boende som du kan söka. På samma sida hittar du fler nyttiga tips om hur du kan gå tillväga för att hitta rum att hyra som student.

Fördelar med att hyra rum som inneboende i Kristianstad

Det finns många fördelar med att hyra rum i Kristianstad. Om du inte bestämt dig för att flytta helt till Kristianstad eller om du inte vet vart du vill bo och letar därför något tillfälligt - då är denna typ av boendeform perfekt. Det passar dig som pendlar också. Att vara inneboende i Kristianstad innebär att du hyr ett rum eller en del i en annan bostad och delar gemensamma utrymmen såsom kök, vardagsrum och badrum med andra boenden eller din hyresvärd. Inte alltför sällan kan du också hitta ett rum med egen ingång vilket ger ännu mer avskildhet.

Det är dessutom ekonomiskt fördelaktigt att hyra rum, och om du vill hyra rum möblerat slipper du köpa stora möbler. På BostadsPortal hittar du både omöblerade, möblerade och delvis möblerade rum till uthyrning i Kristianstad. Om du är ny i Kristianstad kan det vara ett bra sätt att träffa nya människor och engagera dig i nya sociala aktiviteter.

Bevaka lediga rum i Kristianstad

För att inte missa nya rum som blir lediga i Kristianstad kan du aktivera vårt bevakningsmail som är en gratistjänst. Du slår på din bevakning på söksidan genom att ställa in dina sökkriterier såsom område, storlek och pris. Utifrån din sökning skickar vi mail till dig med de rum i Kristianstad som matchar dina sökkriterier och därifrån kan du gå direkt till annoserna. Det går att ha fler bevakningar igång samtidigt, och du kan precis när du vill stänga av dina bevakningar.

Kontakta oss

Vid eventuella frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundsupport. Vi svarar på dina frågor och hjälper dig på Facebook Messenger och e-post, vardagar mellan kl 8-16. Om du har rum till uthyrning i Kristianstad kan du också läsa mer om hur det är att vara hyresvärd på BostadsPortal.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA