Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Kristianstad

Hyresbostäder i Kristianstad

209 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum6 rum
209 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 74 m²
Gamlegården-Näsby, Ingelstadsgatan
6 485 SEKIgår
...
Sida1av 12

Liknande annonser i Kristianstad

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Kristianstad på BostadsPortal

Är det kanske så att du letar efter en bostad i Kristianstad? Denna stad som ligger i Skåne är en trevlig plats att bo på. Här på BostadsPortal kan du hitta lediga bostäder i Kristianstad, det med hjälp av en enkel sökning. Du får mer än gärna börja med att registrera dig.

Kristianstad ligger nära andra orters och städer. Till exempel så har du Hässleholm åt ena hållet och Bromölla och Sölvesborg åt andra.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Kristianstad

När du ska hyra bostad i Kristianstad, så kan du börja med att fundera på om du föredrar en viss bostadstyp över en annan. Kanske det är en lägenhet du vill ha, eller föredrar du att hyra ett hus i Kristianstad ? Andra alternativ som finns är att hyra rum eller stuga i Kristianstad .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Kristianstad

Ett av de snabbaste sätten att få fram alla lediga bostäder i Kristianstad, det är att använda dig av den sökruta du hittar allra längst upp på sidan. Skriv in stadens namn där och klicka sedan på enter. Då kommer du att få upp alla bostadstyper. Du som vill filtrera efter en viss bostadstyp eller andra krav, du kan istället använda dig av den avancerade sökningen.

Filtrera din sökning så att den passar dina krav

När du går in på den avancerade sökningen så finns det flera filtreringsval du kan göra. Dels kan du klicka i vad det ska vara för bostadstyp. Du kan även välja att fylla i hur stor bostaden ska vara, både med antal rum eller i antal kvm.

Andra val du har är att fylla i vad du max kan tänka dig betala i hyra, när det ska gå att flytta in samt om det ska finnas något i bostaden, som balkong till exempel.

Gör en Bostadsbevakning för att ha koll på lediga bostäder i Kristianstad

Här hos oss på BostadsPortal finns det en smart funktion du kan få tillgång till om du registrerar dig. Det är Bostadsbevakning och är exakt vad det låter som en bevakning av nya lediga bostäder som kommer in. Gör bara en filtrerad sökning på vad du vill hyra, sedan klickar du i Bostadsbevakning. Vi kommer att skicka dig mail varje gång matchande lediga bostäder i Kristianstad kommer in på vår sida.

Inom vilket område i Kristianstad vill du hitta bostad?

Kristianstad har flera bra områden med hyresbostäder. Du kan bland annat bo i Gamlegården-Näsby , Öllsjö eller Hammar-Österäng .

Transportmöjligheter till och från Kristianstad

Kristianstad är placerad på det vis att det finns flera bra kommunikationsvägar. Motorväg E22 passerar staden samt att den även strålar samman med Härlövsängaleden, riksväg 19, riksväg 21 och länsväg 118. Föredrar du att flyga, så har du Kristianstad Österlen Airport. Tåg är en annan möjlighet och du har både Skånebanan och Blekinge kustbana.

Sevärdheter och aktiviteter i Kristianstad

I Kristianstad finns det mycket att upptäcka. Centrala staden har en hel del sevärdheter. Så en stadsvandring är inte fel att göra. Du kan då bland annat kolla in Heliga Trefaldighets kyrka som är en vacker renässanskyrka. I staden finns även en fin park som heter Tivoliparken och nära den finns Kristianstads teater.

Vill du lära dig mer om djur och natur, så ska du besöka Naturum. Detta ligger också centralt och själva besökscentret ligger på pålar som står ute i vattnet.

Missa inte att ta dig till Åhus, som ligger vid kusten i Kristianstads kommun. Där kan du bland annat njuta av det lokala glassmärket Ottoglass, åka med en glassbåt eller vandra bland charmiga kvarter. Det finns även fina stränder samt en liten kyrka.

Gillar du natur, så kan du ta dig till Ekennabben med en lövskogsklädd udde, stora ekar samt en liten strand.  Eller så kan du besöka Balsberget och Balsbergsgrottan. Detta är en urbergsknalle. Sedan har du även Ivö och Ivösjön, som är Skånes största sjö.

Vill du vara lite kulturell, så har Kristianstad flera museer. Sedan så finns det även vackra byggnader och fina slott att kolla in.

Kristianstad har något för alla, vilket du kommer att upptäcka när du hyr bostad i Kristianstad.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

BostadsPortal är en sajt du kan känna dig mycket trygg på. Att använda dig av vår portal för att söka efter lediga bostäder i Kristianstad är både enkelt och säkert. Du kan också känna dig trygg i att hyra bostad i Kristianstad. Alla hyresvärdar och uthyrare som finns här är seriösa!

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Du kanske letat ett tag efter en passande bostad i Kristianstad, men inte hittat exakt det du söker? Om du känner att du måste flytta, så kan ett alternativ vara att hyra en bostad som är större än vad du själv behöver ha. För då kan du hyra ut ett rum eller två till andra som vill hyra bostad i Kristianstad.

BostadsPortal – gör det mycket enkelt att hitta bostad i Kristianstad

Bostadssökning ska vara enkelt och det ska vara tryggt. Båda dessa delar får du genom att använda dig av BostadsPortal. Vår sajt är en bra samlingsplats för personer som vill hyra ut och personer som vill hyra bostad.

För att du ska göra din sökning av lediga bostäder i Kristianstad så enkel som möjlig, så rekommenderar vi dig att registrera dig här hos oss. Du kan då få tillgång till flera smarta funktioner.

Om du vill hyra bostad i Kristianstad, så är det inte fel att använda dig av en sajt som vår! Vi får ständigt in lediga bostäder, i olika städer och orter. Så det är relativt enkelt att hitta en bostad i Kristianstad via oss.

Funderar du på något speciellt eller har en fråga du vill ställa, så kan du först kika på vår FAQ sida. Där finns vanliga frågor med svar. Du kan även välja att ta kontakt med oss, via vår kundtjänst.

Vi hoppas på att du ska hitta en matchande bostad i Kristianstad du vill hyra här hos oss, lycka till!