Läs om bostadsuthyrning
Skapa
Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Kristianstad

Hyra bostad i Kristianstad

101 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
101 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 r. · Lägenhet · 27 m²
Lyckans Höjd, Milnergatan
1 rums lägenhet i Kristianstad
8 timmar sedan
4 824 kr
Sida1av 6
Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyresbostäder i Kristianstad - Mer info här

Är du en av dem som vill flytta till till en kommun som är full av charm som Kristianstad? Och söker därför bostad att hyra? På BostadsPortal uppdateras dagligen med nya annonser på lediga hyresbostäder som vi samlat från både små privata hyresvärdar och kommersiella bostadsbolag. Det är för att erbjuda våra bostadssökande ett så brett urval som möjligt, och att du ska hitta något som passar just dig. När du söker bostad hos oss har du tillgång till olika verktyg och personlig support som underlätta för dig i din bostadssökning.

För att säkerställa din trygghet hos oss är det endast godkända annonser som gått igenom en manuell validering av vår erfarna kundsupport. Du kan följa oss på Facebook för mer uppdateringar eller på bloggen för fler nyttiga tips som rör hyresmarknaden. Här delar vi med oss om några bra saker att tänka på när du vill hyra bostad i Kristianstad.

Att bo i Kristianstad

Kristianstads kommun ligger i södra Sverige med över 83 000 invånare. Även om kommunen inte har någon bostadsförmedling, den har eget kommunalt bolag som förvaltar runt 8 900 hyreslägenheter. Precis som alla andra kommuner får bostadssökande själva söka upp olika hyresvärdar som förmedlar hyresbostäder. Kristianstad attraherar också många studerande och erbjuder därför bostadsgaranti. Dock får sökande leta aktivt i 30 dagar innan studentkåren hjälper till. Utöver de bostäderna som erbjuds av kommunala bostadsbolaget kan du också se vårt urval av bostäder som hyrs ut till studenter . Du får också fler nyttiga tips på hur du kan gå tillväga för att hitta din nästa bostad.

I Kristianstad finns det gott om sevärdheter, evenemang och aktiviteter som du kan uppleva och upptäcka. Från Naturum Vattenriket till Balsberget och Kulturnatt. Du kan ta dig runt på kollektivt inom kommunen eller mellan kommunerna. Kristianstad kommunen fortsätter att satsa på arbetsmarknaden och skapa fler möjligheter, och i 2020 har kommunen rankats som 15:e plats bland landet kommuner vid mätning av företagsklimat.

Olika typer av bostäder i Kristianstad

I Kristianstad hittar du olika typer av bostäder till uthyrning. På grund av den vibranta kulturen finns det allt för alla smaker, och du kommer alltid att ha nära till allt vart du är bor tack vare goda kommunikationer i regionen. Du väljer själv om du söker mindre bostäder för att kunna bo i centrala områdena eller om du hellre vill bosätta dig i en naturnära miljö och ha möjlighet att ta en strandpromenad varje dag. det är inte helt ovanligt att folk pendlar mellan kommunerna eller även över sundet på grund av jobbet. På BostadsPortal får du en överblick över alla lediga hyresbostäder i Kristianstad, och du kan använda vår sökfunktio efter område för att hitta just den typen av bostaden som passar dina förutsättningar.

Bevaka lediga hyresbostäder i Kristianstad

Som vår bostadssökande kan du ta del av vårt bevakningsmail som hjälper dig att bevaka hela marknaden. Du ställer in dina sökkriterier såsom pris, typ av bostad, storlek och antal rum för att skap en bevakning. Utifrån den sökningen skickar vi mail till dig för att uppdatera dig om de bostäderna i Kristianstad som matchar dig, och direkt därifrån kan du gå till annonserna. Det är möjligt att ha fler bevakningar utifrån olika sökningar igång samtidigt, och du kan slå av bevakningsmailet precis när du vill.

Kontakta oss

Vid eventuella frågor eller funderingar kring hyresbostäder i Kristianstad är du välkommen att kontakta oss. Vår kundsupport kan nås på Facebook Messenger eller e-post på vardagar mellan kl 9-15.

För att hålla dig uppdaterad så kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan även läsa vår blogg där vi delar med oss av inspiration, tips och idéer.

Lycka till med bostadsjakten!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicy
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra hand
Hjälp och kontakt
Villkor
SOCIAL MEDIA