Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Hässleholm

Hyresbostäder i Hässleholm

1 Resultat
Alla rum
Alla rum4 rum
1 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
4 rum hus på 105 m²
Bokalyckan-Centrum, Mellankullagatan
12 000 SEK27 juni

Liknande annonser i Hässleholm

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Hässleholm på BostadsPortal

Vill du hyra bostad i Hässleholm så har du hamnat på helt rätt sida. Här på BostadsPortal kan du söka efter lediga bostäder i Hässleholm på enkelt sätt. Denna stad i Skåne är mycket trevlig att bo i. Det finns mycket att göra och se samt att det även finns goda jobbmöjligheter.

När du bor i Hässleholm så har du nära till mindre orter som Perstorp , Ballingslöv och Lommarp. Du har även rätt nära till Kristianstad och Höör .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Hässleholm

Vet du redan nu vad för bostad i Hässleholm det är du vill hyra, så kan du gå vidare och söka efter det. Här hos oss finns det lediga bostäder i Hässleholm i form av lägenheter , hus , stugor och rum i Hässleholm .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Hässleholm

Du som snabbt vill hitta en bostad i Hässleholm, du kan göra en snabbsökning för att få upp alla lediga alternativ. Det via den sökruta som finns längs upp på vår sida. Dock kan det vara smart att gå in på den avancerade sökningen eftersom du då kan filtrera din sökning på ett bra sätt.

Filtrera din sökning för att hitta matchande bostäder

Genom att göra en filtrerad sökning av lediga bostäder i Hässleholm så blir det enklare att hitta exakt den typ av bostad du vill bo i. Kanske du känner att du måste minst ha ett visst antal rum, eller att bostaden måste vara på ett visst antal kvm? Då är det bara att söka efter det.

Du kan även filtrera ut andra val. Kanske du vill ha en balkong, eller känner att du måste ha tillgång till en parkering. Du kan även söka ut bostäder som enbart är för studenter eller enbart för seniorer.

Lägg upp Bostadsbevakning av bostäder i Hässleholm

Vi på BostadsPortal har en funktion som heter Bostadsbevakning . Den är till för att du ska slippa att göra egna sökningar varje dag. Du måste registrera dig först hos oss. Sedan gör du en filtrerad sökning efter de krav du har. Klicka i Bostadsbevakning och sedan är det bara att vänta. Vi kommer att maila dig så snart nya lediga bostäder i Hässleholm kommer in på sidan.

Inom vilket område i Hässleholm vill du hitta bostad?

I Hässleholm har du flera trevliga områden som Bokalyckan-Centrum , Röinge-Stattena , Vittsjö samt även norra och södra Hässleholm.

Så tar du dig till Hässleholm

Vägar som går via Hässleholm är bland annat riksväg 23 och riksväg 21. Du kan även åka E22 eller E4 delar av vägen. Det beror på vilket håll du kommer från.

Saker du kan se och göra i Hässleholm

Hässleholm har mycket att erbjuda, både när det gäller sevärdheter och aktiviteter. Ett populärt besöksmål är Hovdala slott. Under flera århundraden så har slottet bebotts av släkten Ehrenborg. Idag är det ett nationellt kulturarv som är öppen för besök. Under sommaren är det gott om aktiviteter här.

Gillar du att röra på dig så finns det gott om natursköna och lättillgängliga strövområden med fina vandringsleder och promenadstigar i Hässleholm. Sedan finns det gott om fin natur. Bland annat så har du skogarna runt staden som har mycket djur och även sällsynta växter. Det är även gott om fladdermöss här och trakten är ett av Sveriges artrikaste fladdermusområde. I Åraslöv naturreservat växer ett stort antal orkidéarter.

Nordens största trädhus finns i backarna ovanför Finjasjön söder om Hässleholm. Det är Hovdala Trädhus som ligger cirka 2,5 km från Hovdala slott. Härifrån har du fin utsikt över Guldkusten, Finjasjön och Hovdala naturområde.

En annan häftig sak att kolla in är Tykarpsgrottan. Här finns det vackra pelarsalar och långa labyrinter. Gruvan finns i Ignaberga, Vinslöv cirka 7 kilometer från Hässleholm och har bland annat varit med i Ronja Rövardotter och Kullamannen. Du kan gå en guidad visning i grottan. Under december så arrangeras det även en julmarknad i grottan.

Missa inte heller att kolla in en av Sveriges största modelljärnvägar som finns i Hässleholm. Denna visar hur staden med kringliggande stationer såg ut under 1960-talet.

Du kan även åka till gården Alpakahof i Västra Torup, där det finns både alpackor och älgar.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Om du sökt ett tag efter en viss storlek på bostaden, men inte hittat det så har vi ett tips. Du kan välja att hyra en något större bostad än vad du behöver ha. För då kan du bli hyresvärd själv genom att hyra ut ett av rummen i bostaden .

BostadsPortal – När du är på jakt efter en bra bostad i Hässleholm

Du som är på jakt efter en bra bostad i Hässleholm att hyra, du bör registrera dig här hos oss på BostadsPortal. Det underlättar för dig att använda alla de funktioner som finns här hos oss. Du kan enkelt leta efter lediga bostäder i Hässleholm samt att du även kan lägga upp Bostadsbevakningar och ta kontakt med olika uthyrare.

Vår sajt är trygg och säker så väl som den är enkel att använda. Du kan på ett smart sätt filtrera sökningar samt hitta lägenheter , hus , stugor och rum att hyra . Dessutom kan du även på egen hand bli hyresvärd och då få hjälp via smarta digitala verktyg!

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du väljer att använda dig av vår sajt, så kan du känna dig trygg. BostadsPortal är en trygg plats att vistas på och leta lediga bostäder i Hässleholm via. Våra uthyrare som finns på sidan är seriösa, så det innebär att du även kan känna dig trygg i att hyra bostad i Hässleholm!

Har du en fråga eller två? Vi har en smart FAQ-sida där vi har samlat vanliga frågor och svar. Så kolla där först om du kan få svar. Annars är det även helt ok att ta kontakt med oss via vår kundtjänst.

Vi på BostadsPortal vill också passa på att önska dig lycka till i att hitta just den bostad i Hässleholm som du vill hyra!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA