Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Perstorp

Hyresbostäder i Perstorp

3 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum
3 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 44 m²
Perstorp, Tjäderstigen
4 830 SEK26 juni

Liknande annonser i Perstorp

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hitta hyresbostad i Perstorp på BostadsPortal

Är du på jakt efter en ledig bostad i Perstorp, så har du hamnat på helt rätt sida. Här på BostadsPortal kan du enkelt söka efter lediga bostäder i Perstorp. Perstorp ligger i Skåne och är även centralort i kommunen med samma namn.

När du bor i Perstorp så har du nära till Hässleholm samt att Helsingborg ligger inte heller det långt borta. Andra mindre orter nära är Klippan och Åstorp åt ena hållet och Tyringe åt andra.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Perstorp

När du funderar på att hyra en bostad i Perstorp, är det klokt att överväga vilken boendelösning som bäst passar dina behov. Att hyra bostad innebär inte enbart att du kan hyra en lägenhet i Perstorp ; det finns också möjligheter att hyra ett helt hus , en stuga eller till och med bara ett enkelt rum i Perstorp .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Perstorp

För att enkelt och snabbt hitta tillgängliga bostäder i Perstorp, kan du dra fördel av vår snabbsöksfunktion. Det är en okomplicerad process: skriv helt enkelt in ortens namn i sökrutan högst upp på sidan. Om du istället vill söka efter bostäder som uppfyller särskilda krav och önskemål, rekommenderar vi vår avancerade sökfunktion.

Använd filtrering då du söker

Sannolikt har du specifika krav på den bostad du planerar att flytta till. Kanske föredrar du att den har åtminstone ett visst antal rum eller att den har en balkong. I vår avancerade sökfunktion erbjuder vi flera olika filteralternativ som du kan använda. Du kan helt enkelt kryssa i eller ange olika kriterier, vilket hjälper dig att få träffar som bättre motsvarar dina önskemål och behov.

Bland annat kan du klicka i om bostaden måste ha hiss eller balkong eller om det är tillåtet med husdjur.

Lägg upp en Bostadsbevakning av lediga bostäder i Perstorp

Om du inte vill ägna varje dag åt att söka efter lediga bostäder i Perstorp, kan du göra det enklare för dig själv genom att använda vår Bostadsbevakningstjänst . För att använda den behöver du registrera dig, men det är en enkel process att sätta upp en bevakning för bostäder. Du behöver bara ange dina specifika krav och sedan klicka i alternativet för bevakning. När nya tillgängliga bostäder i Perstorp blir tillgängliga, kommer du att få ett e-postmeddelande med information om dem.

Inom vilket område i Perstorp vill du hitta bostad?

När det gäller områden i Perstorp så är det de centrala delarna som gäller. Du kan söka efter bostäder i Perstorp för att se vilka gator det gäller just nu.

Ta dig till Perstorp

Riksväg 21 sträcker sig genom den södra regionen av kommunen i en öst-västlig riktning, medan riksväg 24 följer en liknande riktning, men ligger i den norra delen av kommunen. Dessutom korsas området av länsväg 108 och järnvägen som går mellan Helsingborg och Hässleholm .

Upplev Perstorp

Perstorp har en del sevärdheter att erbjuda. Till exempel så finns här Sveriges endaste plastmuseum, som heter Plastens Hus. Plastens Hus tar dig med på en fascinerande resa genom plastens historia. Du kommer att upptäcka minnesvärda produkter som både får dig att skratta och förundras och du får insikt i hur plast har utvecklats till att bli en avgörande komponent inom högteknologi, medicin och IT. Det är inte en tillfällighet att Plastens Hus är beläget i Perstorp, eftersom det var här Skandinaviens första plastmaterial utvecklades. Utöver detta har huset en presentbutik och en turistbyrå.

För dig som gillar att spela golf så finns Perstorp Golfklubb. Det är en riktig pärla då det gäller golfbanor i Skåne . Banan i sig har 18 hål och det i en harmonisk blandning av skogs- och parklandskap. Banan är smyckad med sjöar, skogar och dammar som omger varje hål, vilket ger varje bana en unik karaktär. Efter en givande golfrunda på en av Skånes mest förtrollande golfbanor kan du koppla av och njuta av god mat i en trivsam miljö på Perstorps GK's golfkrog.

Ta även ett besök vid Perstorps hembygdsförening. De har en egen hembygdspark med gamla hus. Där kan du lära dig mer om Perstorps historia och kultur. Den innehåller gamla byggnader och föremål som ger dig en inblick i det förflutna.

Den vackra kyrkan i Perstorp är även den värd ett besök om du är intresserad av arkitektur och historia. Kyrkan har en unik utformning och är en central del av samhället.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du som ska hyra en bostad i Perstorp, du vill säkert kunna göra det på ett tryggt sätt. Det kan du om du väljer en av våra uthyrare. BostadsPortal i sig är en trygg sajt där det bara finns seriösa uthyrare samt att även själva portalen är säker att vistas på.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

När du söker efter en bostad i Perstorp kanske du upptäcker att det är svårt att hitta precis det du letar efter. Ett användbart tips är att överväga att hyra en bostad i Perstorp som är något större än vad du själv behöver. Genom att göra detta får du möjligheten att hyra ut ett eller två rum till andra, och i processen kan du bli en hyresvärd själv. Om du väljer att följa den här vägen, kan du också använda våra digitala tjänster för att underlätta hanteringen av uthyrningen.

BostadsPortal om du söker efter en bra bostad i Perstorp

Om du letar efter lediga bostäder i Perstorp, är BostadsPortal det perfekta verktyget för dig. Vår portal är utformad för att göra det enkelt för bostadssökande att komma i kontakt med bostadsuthyrare i Perstorp och andra städer.

BostadsPortal är en pålitlig och säker webbplats. Vi rekommenderar att du registrerar dig hos oss för att få tillgång till ett brett utbud av funktioner. Detta är särskilt viktigt om du vill sätta upp en bostadsbevakning.

Om du behöver kontakta oss eller har några frågor, står vår kundtjänst redo att hjälpa dig. Dessutom erbjuder vi en informativ FAQ-sida för att svara på vanliga frågor.

Avslutningsvis vill vi önska dig lycka till i din sökning efter en lämplig bostad i Perstorp.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA