Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Sölvesborg

Lediga lägenheter i Sölvesborg

6 Resultat
Alla rum
Alla rum3 rum4 rum
6 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 79 m²
Sölvesborg S, Rektor Dahlsgatan
6 887 SEK5 dagar sedan
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Sölvesborg på BostadsPortal

Letar du efter en hyreslägenhet i Sölvesborg? Här hos oss på BostadsPortal kan du hitta många lediga lägenheter i Sölvesborg. Denna stad ligger i Blekinge och är kanske allra mest känt för Sweden Rock Festival som hålls här varje år, det i den mindre orten Norje som tillhör orten.

Sölvesborg ligger även nära Karlshamn åt ena hållet och Kristianstad åt andra.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Sölvesborg

Du kan hyra lägenhet i Sölvesborg om du vill men du har även andra bostadsalternativ att välja mellan. Du kan till exempelvis välja att hyra ett hus . Sedan går det även bra att hyra en stuga samt att du även kan hyra ett rum i Sölvesborg .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Sölvesborg

Behöver du snabbt få tag på en lägenhet i Sölvesborg så kan du söka efter lediga lägenheter i Sölvesborg på två sätt. Det ena sättet, den så kallade snabbsökningen kommer dock att ge dig alla lediga bostäder. Vill du att bara lägenheterna är det som ska visas, så måste du göra en filtrerad sökning. Där kan du även filtrera efter andra krav du kanske har.

Gör en filtrerad sökning med dina krav för att hitta lägenhet i Sölvesborg

När du ska söka efter lediga lägenheter i Sölvesborg så kan det vara bra att även filtrera efter mer saker än bara lägenheter. Kanske du måste ha ett visst antal rum eller har du bara råd med en viss hyra? Du kan även filtrera efter saker som att lägenheten i sig måste vara nära ett visst område, ha balkong, tillåta husdjur och så vidare.

Se till så att du gör en så noggrann filtrering du bara kan så att du får fram relevanta sökresultat.

Bostadsbevakning är smart sätt att lediga lägenheter i Sölvesborg på

När du ska få fram en hyreslägenhet i Sölvesborg som passar dig, men inte vill söka efter en varje dag, låt oss ta hand om det hela! För att vi ska kunna göra det så måste du först registrera dig hos oss. Sedan gör du en filtrerad sökning med dina krav och klickar sedan i att den ska bevakas. Sedan när vi får in nya lediga lägenheter i Sölvesborg, då mailar vi dig.

Inom vilket område i Sölvesborg vill du hitta lägenhet?

Du kan bo i centrala Sölvesborg så väl som du kan välja att bo i Näsum , Hällevik eller Mörrum .

Hur du tar dig till och från Sölvesborg

Sölvesborg har bra kommunikationer. Dels så passerar E22 orten, det med tre avfarter/påfarter, nr 45–47. Du har även valet att åka buss samt att Sölvesborg även har en järnvägsstation som ligger i närheten av hamnen.

I Sölvesborg har du en hel del att se och göra

Sölvesborg har en hel del att erbjuda. Det inom aktiviteter och sevärdheter. Du har även många möjligheter till shopping.

I Sölvesborg så ligger S:t Nicolai Kyrka, som är stadens enda bevarade medeltida byggnad. Sedan har du även Sölvesborgs slott som är en medeltida fästning som byggdes på 1200-talet. Idag återstår delar av slottet, inklusive de karakteristiska tornen. Slottet är öppet för allmänheten och har guidade turer och evenemang.

Givetvis får du inte missa Sölvesborgsbron som är en imponerande hängbro som sträcker sig över Sölvesborgsundet och förbinder staden med Sölvesborgs hamn. Den är en viktig symbol för staden och erbjuder även en fantastisk utsikt över vattnet.

Utanför Sölvesborg så finns Norje Boke, som är en vacker ekdunge samt ett naturreservat. Här finns det mängder av gamla ekar samt att det även finns ett rikt fågelliv här.

Ta ett besök på Sölvesborgs museum som ligger i en charmig gammal byggnad och berättar om Sölvesborgs historia och kultur. Lär dig mer om stadens förflutna samt se olika utställningar om lokal historia och traditioner.

Ta även en tur i Sölvesborgs gamla stadsdel där det finns pittoreska gator och bevarade byggnader. Här finns även mysiga caféer, restauranger och butiker.

Du kan också ta dig en tur ut i skärgården. Ett besök på Hanö är till exempel inte fel. Sedan finns det även en mängd magiska stränder, samt en hel del ställen där du kan vandra, cykla och mycket mer.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du använder dig av oss på BostadsPortal för att söka efter lediga lägenheter i Sölvesborg kan du vara säker och trygg. Våra sidor är säkra att vistas på samt att alla som hyr ut här via oss är seriösa. Vi har även sett till att kolla upp dem alla. Du kan därmed vara trygg med att hyra lägenhet i Sölvesborg via vår sida.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Om du inte riktigt får fatt på en lägenhet i Sölvesborg som du tycker är perfekt, så fundera på om du kanske ska börja söka efter en med fler rum. Kanske du då hittar det du söker. Det extra rum du får över, det kan du välja att hyra ut . Det kan du göra via oss om du vill det.

BostadsPortal är en bra hjälp på vägen när du letar efter lägenhet i Sölvesborg

När du letar efter en hyreslägenhet i Sölvesborg så kan vi vara den hjälp du behöver. Här hos oss finns det många lediga lägenheter i Sölvesborg att hitta! Om du väljer att registrera dig hos oss så kan du även få extra hjälp med att hitta en. För då kan du använda dig av bostadsbevakning.

Du kan så klart på egen hand söka efter en lägenhet så väl som att du även kan leta efter bostadsalternativ som rum, hus eller stuga. Inte bara i Sölvesborg, utan i hela Sverige.

Om du vill få svar på en viss fråga så kan du välja att kontakta oss via kundtjänst. Du får även mer än gärna kika på vår FAQ-sida. Där finns det nämligen en massa vanliga frågor och svar.

Vi på BostadsPortal vill även här passa på att önska dig ett lycka till i jakten på att hitta en matchande lägenhet i Sölvesborg.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA