Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Karlshamn

Lediga lägenheter i Karlshamn

14 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
14 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 77 m²
Karlshamn, Norra Fogdelyckegatan
7 566 SEK6 dagar sedan

Liknande annonser i Karlshamn

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Karlshamn på BostadsPortal

Vill du att det ska vara enkelt att hitta lediga lägenheter i Karlshamn? Då har du kommit rätt. Här på BostadsPortal kan du söka och hitta en bra lägenhet i Karlshamn som passar dig och dina krav. Karlshamn, som ligger i Blekinge är ett mycket trevligt ställe att bo på. Det oavsett om du ska jobba eller plugga vid Blekinge Tekniska högskola.

Här på BostadsPortal kan du söka fram olika alternativ inom hyreslägenhet i Karlshamn. Att hyra lägenhet i Karlshamn när du hittat vad du söker är även det enkelt. Karlshamn är en mycket trevlig plats att bo på!

Du hittar många lediga lägenheter i Karlshamn, här på BostadsPortal där hyresvärdar möter bostadssökande på ett bra sätt.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Karlshamn

När du ska hyra lägenhet i Karlshamn, så finns det oftast flera alternativ att välja på. När det gäller lägenheter, så finns möjligheten att hyra i första hand, så väl som i andra hand samt att det finns studentlägenheter . Sedan finns även andra bostadsalternativ såsom hus , stugor och även rum .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet att hyra i Karlshamn

När du letar efter en lägenhet i Karlshamn, så vill du säkert att det ska gå snabbt och smidigt. När du använder dig av BostadsPortal så gör du lägenhetssökande mycket enklare. Denna portal är även trygg och säker att använda! Det du ska fundera på innan du söker efter lediga lägenheter i Karlshamn, det är vad du själv har för krav, eller önskemål. Kanske lägenheten ska ligga inom ett visst område, eller nära skola och jobb eller att det är ett måste att det finns hiss eller parkering?

Filtrera fram dina önskemål och krav

Om du är ute efter att hitta en bra hyreslägenhet i Karlshamn, så använd dig av vår smarta sökfunktion. Där kan du nämligen på mycket enkelt sätt filtrera efter dina egna krav. Välj stad och område samt klicka sedan i de rutor du vill ska vara med. Du kan även fylla i saker som max hyra, storlek på lägenheten och så vidare. Var så noggrann du bara kan, för det ökar chansen att få upp lediga lägenheter i Karlshamn som du faktiskt kan tänka dig att hyra.

Använd dig av bostadsbevakning för att hitta hyreslägenhet i Karlshamn

Du kan även välja att skapa en bostadsbevakning på lediga lägenheter i Karlshamn. Det kan du göra på samma sida som sökfunktionen finns. Du måste då vara registrerad, så att du kan ta emot de mail som kommer så snart matchande lägenheter dyker upp. Om det då är en hyreslägenhet i Karlshamn som du tycker passar dig, så kan du kontakta den som hyr ut.

Inom vilket område i Karlshamn vill du hitta en hyreslägenhet?

Om du vill hyra lägenhet i Karlshamn så kan det vara bra att fundera på om det är inom ett visst område. Du har bland annat centrala Karlshamn, så väl som områden som Svängsta , Mörrum , Asarum , Ringamåla och Hällaryd .  Sedan finns det även flera andra trevliga områden att välja på.

Från Karlshamn har du även nära till Ronneby och Karlskrona åt ena hållet och Bromölla , Kristianstad och Hässleholm åt andra.

Kommunikationer

Karlshamn har ingen egen flygplats, men det finns en i Ronneby. Det går att transportera dig via tåg, buss eller egen bil. Sedan finns det även många fina cykelvägar att cykla på.

I Karlshamn har du det mesta du kan tänkas behöva. Det finns vårdcentral, förskola, skola och högskola. Det finns även bra jobbmöjligheter i denna stad samt att det även är nära till flera andra små och stora städer.

Nöjen och sevärdheter i Karlshamn

I Karlshamn finns det alltid något att se eller göra. Bland annat finns det en skärgård, samt att det även finns mycket vacker natur bara runt hörnet. Fiske är något som är stort här, då Mörrumsån går igenom staden. Sedan finns det museum, bra shoppingmöjligheter samt ett kulturkvarter. Det hålls även en årlig Östersjöfestival.

Karlshamn har en bra blandning av vackra naturområden, trevliga aktiviteter, olika besöksmål samt bra shopping. Du har många mysiga butiker, så väl som gallerior och även second hand.

Naturområden är något det finns gott om i Karlshamn. Du kan vandra längs kusten, eller besöka vackra skogsområden.

Om du vil aktivera dig, så kan du cykla, vandra, bada, golfa, paddla, gå på spa eller bege dig ut i den vackra skärgården.

Bland besöksmål har du flera museer, hantverksbodar, brygghus, konsthallar, arkeologiska lämningar och en massa mer.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du letar efter lediga lägenheter i Karlshamn så kan du känna dig trygg i att använda dig av BostadsPortal. Att hitta hyreslägenhet i Karlshamn går snabbt och smidigt. På BostadsPortal är det endast seriösa uthyrare som annonserar. Du kan därmed känna en trygghet i att hyra lägenhet i Karlshamn via BostadsPortal.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

När du letar lediga lägenheter i Karlshamn, så kanske du inte hittar exakt den lägenhet du vill ha. Då finns det ett alternativ. Det är att hyra en större bostad än du behöver och sedan hyra ut delar av den till andra . Via BostadsPortal är det enkelt att hyra ut. Du kan då få tillgång till olika digitala verktyg.

BostadsPortal – när du vill hitta ledig lägenhet i Karlshamn

När du är på jakt efter en ledig lägenhet i Karlshamn, så använd dig av BostadsPortal, det är ett tryggt val! Det är även enkelt att registrera dig, samt lägga upp en egen bostadsbevakning. Denna portal är ett bra ställe där hyresvärdar kan möta bostadssökande på ett enkelt och tryggt sätt. Så börja leta efter en passande lägenhet i Karlshamn redan nu!

Kontakta oss - Vi är står redo och klara för att hjälpa dig

Har du bestämt dig för att Karlshamn är den plats du vill bo på, så registrera dig via vår portal. Du kan då enkelt komma i kontakt med flera uthyrare. Har du frågor eller undringar, så kan du kontakta vår kundtjänst.

Vi önskar dig ett stort lycka till i jakten på den bästa lägenheten i Karlshamn.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA