Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Ronneby

Lediga lägenheter i Ronneby

60 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
60 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 22 m²
Östra Ronneby, Folkparksvägen
4 070 SEK2 dagar sedan
Sida1av 4

Liknande annonser i Ronneby

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Ronneby på BostadsPortal

Funderar du på att hyra lägenhet i Ronneby? Kanske du ska flytta hit eller så är du på väg att flytta hemifrån? Oavsett så kan du här hos oss på BostadsPortal hitta en hel del lediga lägenheter i Ronneby. Denna ort ligger i Blekinge , placerad precis vid Ronnebyån och mitt emellan Karlshamn och Karlskrona .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Ronneby

Du kan här hos oss hitta en bra hyreslägenhet i Ronneby men du har även möjligheten att hyra ett hus eller att hyra en stuga istället. Du kan även hyra ett rum i Ronneby .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Ronneby

Hur snabbt vill du hitta en lägenhet i Ronneby? Vi har två sätt du kan söka efter lediga lägenheter i Ronneby. Om du gör en snabbsökning via den ruta som finns längst upp på sidan så kommer du dock att få fram alla bostadstyper som är lediga. Du kan välja att göra en avancerad sökning istället för att bara få fram lägenheter. Fördelen med den sökningen är att du då även kan filtrera ut sökningen på olika sätt.

Sök med filtrering för att hitta en matchande lägenhet i Ronneby

Du som vill hitta en lägenhet i Ronneby som verkligen matchar dina krav och önskemål, se till att göra en bra filtrering. Vill du bara se alla lägenheter med 4 rum och kök, ja fyll då i just detta! Du kan även skriva in hur många kvm den ska vara på eller vad du max kan tänka dig att betala i hyra.

När du filtrerar så kan du även söka efter lägenheter med balkong så väl som du kan göra sökning på lägenheter som är för studenter.

Du har många olika val när det kommer till att filtrera din sökning. Se till att vara så noggrann som möjligt för att få upp bra sökresultat.

Bostadsbevakning är ett smart sätt att hitta lediga lägenheter i Ronneby

Väljer du att registrera dig hos oss så kan du använda vår funktion Bostadsbevakning . Det helt kostnadsfritt. Fördelen med att använda denna är att du då inte måste göra nya sökningar på egen hand, det räcker du gör det en gång. Gör en filtrerad sökning samt klicka i att den ska bevakas. Sedan låter du oss sköta resten. Varje gång vi sedan får in nya lediga lägenheter i Ronneby så kommer vi att maila dig. Det innebär att du hela tiden kan vara uppdaterad på vad för lägenheter det finns att hyra.

Inom vilket område i Ronneby vill du hitta lägenhet?

Ronneby är en ort med flera bra områden att bo inom. Dels kan du bo i centrala Ronneby, dels i Kallinge , Eringsboda eller Backaryd .

Hur du kan ta dig till och från Ronneby

Ronneby är placerad precis vid E22:an, så att ta dig hit eller härifrån med bil är enkelt. Du kan även ta bussen. Sedan går det också tåg. Ronneby har även två hamnar samt att du norr om staden hittar Ronneby flygplats.

Sevärdheter och aktiviteter i Ronneby

Ronneby är en ganska liten stad som har mycket att erbjuda. Du kan se spåren efter den kurortskultur som rådde här under 1800-talet. Staden i sig räknas som en kuststad då den ligger nära Östersjön.  Då Ronnebyån rinner genom staden så kan du ägna dig åt fiske, paddling med mera samt att du kan göra detsamma i havet. Missa inte en tur till Ekenäs varifrån du sedan kan ta dig vidare till den största ön i skärgården, Karön.

Ett annat trevligt besöksmål är Ronneby Brunnspark som funnits här sedan början av 1700-talet. Man hittade då en vattenkälla och skapade Ronneby Brunn. Än idag är det inte fel att vandra runt här bland de väldoftande trädgårdarna. Runt om så står även många av de villor och badhus som byggdes under 1800-talet kvar.

Vid Brunnshallen förekommer också mycket aktiviteter. Där finns det loppmarknad varje vecka samt att det händer en hel del där under sommaren.

Missa inte ett besök på Kulturcentrum som har olika utställningar samt att de även har konserter och teaterföreställningar. Nära där finns även Ronneby Teater och Mor Oliviagården.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Att känna sig trygg och säker på internet är ett måste och därför har vi sett till så att du kan vara just det på BostadsPortal. Du kan även känna dig trygg i att hyra lägenhet i Ronneby via en av de uthyrare du hittar här. Vi kontrollerar dem alla noga före de får lägga ut sina annonser.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du letat efter lediga lägenheter i Ronneby ett bra tag men inte riktigt hittat exakt den lägenhet du känner att du vill hyra? Eller har du hittat en som är lite för stor för bara dig? Du kan då ändå hyra denna stora lägenhet. För då kan du hyra ut ett rum , via oss. Du får bra hjälp med våra smarta, digitala verktyg om du vill hyra ut.

BostadsPortal hjälper dig när du letar efter en lägenhet i Ronneby

Om en lägenhet i Ronneby är vad du söker så är våra sidor och vår portal ett bra val. Vi får ständigt in nya lediga lägenheter och det över hela Sverige. Du kan därmed på enkelt sätt hitta en hyreslägenhet i Ronneby.

För att du ska hitta en lägenhet i Ronneby som passar just dig, se till att göra en noggrann sökning med filtrering och testa gärna även vår bostadsbevakning. Glöm bara inte att först registrera dig hos oss för att få tillgång till den.

Har du en fråga du funderar över eller vill veta mer om något särskilt? Vi har en bra sida med FAQ, där vi har samlat på oss en hel del vanliga frågor och svar. Kolla gärna där. Du kan även kontakta oss via vår kundtjänst om du föredrar det.

Vi på BostadsPortal vill även här och nu passa på att säga ett stort lycka till i din jakt efter den bästa lägenheten i Ronneby.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA