Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Karlskrona

Lediga lägenheter i Karlskrona

90 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
90 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 30 m²
Kungsmarken, Gullabergsvägen
3 757 SEK1 timme sedan
1 rum lägenhet på 30 m²
Galgamarken-Trossö, Skomakaregatan
4 534 SEK22 timmar sedan
Sida1av 5

Liknande annonser i Karlskrona

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta lediga hyreslägenheter i Karlskrona på BostadsPortal

Letar du efter lediga lägenheter att hyra i Karlskrona? På Bostadsportal hittar du mängder av lediga lägenheter att hyra i Karlskrona. Hos oss hittar du annonser från privatpersoner och kommersiella bostadsförmedlare i Karlskrona. Utnyttja vår gratis sökverktyg för att hålla dig uppdaterad på lediga lägenheter och effektivisera din lägenhetssökning.

Bo i Karlskrona

I Karlskrona finns det olika aktörer som står för bostadsförmedlingen. Vi har samlat lediga lägenheter från både privatpersoner och kommersiella bostadsförmedlare på vår portal för att du så enkelt som möjligt ska hitta lediga lägenheter att hyra i Karlskrona. Just därför hittar du inte bara lediga lägenheter i Karlskrona utan även en mängd andra hyresbostäder.

Om du gillar havet och skärgården så kommer du med största sannolikhet gilla Karlskrona. Staden är Sveriges sydligaste skärgård och består av över 1600 öar, kobbar och skär. Har du aldrig varit i Karlskrona förut så kan det vara en bra idé att läsa på om staden för att bekanta dig med de olika bostadsområdena. Den vackra naturen är en stor orsak till varför många väljer att bosätta sig i Karlskrona. Varför inte ta en tur ut bland alla öar, vandra bland något av de 25 naturreservaten eller besök en av alla gårdsbutiker för att njuta av lokala delikatesser.

Centrala Karlskrona

Utöver sin vackra och storslagna natur så erbjuder centrala Karlskrona andra aktiviteter och utbud. Du hittar ett flertal butiker, restauranger, pubar, caféer och gym som du kan ta del av. I centrum finns det även gott om kultur att upptäcka, allt från moderna konsthallar till historiska vandringar genom stan. Det finns även planer på att dryga ut kulturutbudet i Karlskrona, det ska nämligen byggas ett kulturhus med mängder av aktiviteter och evenemang för alla åldrar.

I centrum hittar du även centralstationen där du kan åka till både Köpenhamn, Malmö och Ronneby Flygplats. Från Handelshamnen kan du även ta en vägfärja till Aspö. Du hittar även lokaltrafik som tar dig till närliggande städer med både buss och tåg. Har du funderingar på att bosätta dig i någon annan stad i Blekinge så finns hittar du lediga lägenheter i både Sölvesborg och Karlshamn på BostadsPortal.

Hitta din typ av lägenhet i Karlskrona på BostadsPortal

På BostadsPortal kan hittar du lediga lägenheter från privatpersoner och kommersiella bostadsförmedlare i Karlskrona. Du hittar därför en bred variation av olika typer av lägenheter i olika storlek och prisklass. I Karlskrona hittar du lediga lägenheter att hyra i bland annat Galgamarken-Trossö, Kungsmarken och Lyckeby. Om du skulle vara intresserad av att leta efter ett rum som inneboendeLÄNK så hittar du även det på vår portal.

För att hitta en ledig lägenhet som passar dig kan du använda sök-och filtreringsalternativen på vår portal. Du kan enkelt filtrerar och sorterar genom att ange dina önskemål såsom önskat område, antal rum, månadshyra eller inflyttningsdatum. De olika hyresvärdarna erbjuder olika typer av kontrakt, både tillsvidare och tidsbestämt korttidskontrakt. Det står beskrivet i annonserna.

När du väl hittat en lägenhet som passar dig så måste du skriva till hyresvärden. Det gör du genom att skaffa ett abonnemang om du inte redan har det. Med ett abonnemang kan du kontakta flera hyresvärdar samtidigt i Karlskrona eller resten av Sverige. Du och hyresvärden sköter kommunikationen via vårt meddelandesystem som bara du och hyresvärd har tillgång till.

Håll koll på lediga lägenheter i Karlskrona på BostadsPortal

För att du ska kunna hålla reda på alla nya lediga lägenheter som läggs upp på vår portal kan du använda vår gratistjänst för bevakningsmail. Du uppger dina preferenser för din nästa lägenhet såsom bl.a. önskad storlek, månadshyra, område eller antal rum. Direkt när ny lägenhet i Karlskrona matchar dina önskemål så får du ett mail så att du direkt kan kontakta hyresvärden. På så sätt riskerar du inte att gå miste om din drömlägenhet i Karlskrona..

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor. Du når vår kundtjänst vardagar 9-15 via e-post eller Facebook Messenger. Håll dig uppdaterad och få de senaste nyheterna genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Följ oss gärna på vår Instagram, Facebook och blogg för att ta del av inspiration, tips och tävlingar.