Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Karlskrona

Hyresbostäder i Karlskrona

113 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
113 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 36 m²
Galgamarken-Trossö, Stenbergsgränd
5 091 SEKIgår
3 rum lägenhet på 127 m²
Galgamarken-Trossö, Ronnebygatan
14 800 SEKIgår
Sida1av 7

Liknande annonser i Karlskrona

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Att hyra bostad i Karlskrona på BostadsPortal

Letar du efter en hyresbostad att hyra i Karlskrona? Hos oss på BostadsPortal kan du hitta lediga hyresbostäder från både privata hyresvärdar och kommersiella bostadsförmedlare i Karlskrona. Därför hittar du ett brett utbud av olika boendetyper i varierande prisklasser och storlekar. Vi har gjort det lätt för dig att hitta din nästa hyresbostad i Karlskrona genom att ha samlat in ett brett utbud från olika aktörer på en och samma sida. Vi erbjuder även våra digitala sökverktyg för att göra din sökprocess så smidig som möjligt.

Hur är det att bo i Karlskrona?

Eftersom det är olika aktörer som står för bostadsmarknaden i Karlskrona så finns det inte en gemensam bostadskö för samtliga hyresbostäder. Funderar du på att flytta till Karlskrona så är det alltid bra att läsa på om staden och bekanta sig med de olika bostadsområdena. Istället för att hålla koll på varje enskild hyresvärd i Karlskrona så har vi gjort jobbet och samlat majoriteten av lediga hyresbostäder att hyra på vår portal.

Karlskrona är en vacker stad som ligger i den blekingska skärgården där havet alltid är närvarande. Skärgården, som är Sveriges sydligaste, består av drygt 1600 öar, kobbar och skär. vilket gör att den som älskar havet och båtlivet sannolikt kommer att trivas väldigt bra i Karlskrona. På sommaren kommer många turister för att uppleva allt som skärgården har att erbjuda. Centrala Karlskrona har mycket att erbjuda med över 100 butiker, caféer, restauranger och gym. Det finns gott om kulturutbud i Karlskrona för den som gillar det. Bland annat ska det byggas ett nytt kulturhus som ska präglas av kultur, kunskap, kreativt och inspiration.

Högskola och företag i Karlskrona

Blekinge Tekniska Högskola är ett populärt lärosäte som har lockar tusentals studenter och medarbetare till Karlskrona. Högskolan erbjuder bland annat sjuksköterskeprogrammet, software engineering, fysisk planering och digitala spel. På senare år har även högskolan satsat på civilingenjörsprogram inom ny teknik för fartyg och vind-och vågkraft. Tack vare högskolans popularitet så har Karlskrona alltmer blivit mer utav en studentstad.

Det finns mängder av stora företag och arbetsgivare i Karlskrona. Den statliga arbetsgivaren Boverket är tillsammans med Landstinget Blekinge mycket populära arbetsgivare, inte bara i Karlskrona men också i andra delar av Blekinge. För studenter inom sjuksköterskeprogrammet på Blekinge Tekniska Högskola så är en populär arbetsgivare bl.a. lasarettet i Karlskrona och Karlshamn. För dig som funderar på att bosätta dig i Karlshamn hittar också alternativ på olika hyresbostäder i staden.

Hitta din hyresbostad i Karlskrona på BostadsPortal

På BostadsPortal kan du söka bland hyresbostäder från både privata hyresvärdar och kommersiella bostadsförmedlare. Hitta just din hyresbostad genom att ange dina preferenser såsom boendetyp, antal rum, storlek, hyra eller inflyttningsdatum. Du finner lediga hyresbostäder runtom i Karlskrona som bland annat Galgamarken-Trossö, Kungsmarken eller Lyckeby. Vårt breda utbud gör att du hittar olika boendetyper på vår portal, du kan söka bland både lediga lägenheter och rum som inneboende i Karlskrona.

Eftersom vi är bostadsportalen med annonser från både privatpersoner och bostadsförmedlare så kan du hitta hyresbostäder med både förstahandskontrakt och kortade tidsbestämda hyreskontrakt. Du kan ställa in önskad hyresperiod i sökmenyn för att hitta en hyresbostad i Karlskrona som passar dig och dina önskemål. Viktigt att vara medveten om är att vissa bostadsförmedlare kan ha sina egna kösystem

Håll dig uppdaterad på lediga hyresbostäder i Karlskrona

Vi jobbar för att du så enkelt och smidigt som möjligt ska hitta din nya bostad att hyra i Karlskrona. Därför rekommenderar vi dig att använda vårt bevakningsmail, en gratistjänst för att underlätta din bostadssökning. Du anger dina preferenser på din nästa bostad såsom boendetyp, antal rum, storlek, hyra eller inflyttningsdatum. Så fort en ledig hyresbostad matchar dina önskemål så får du en mailavisering. På så sätt riskerar du inte att missa ditt nästa drömboende i Karlskrona.

När du väl har hittat en bostad du vill hyra så behöver du kontakta och skriva till hyresvärden. Du kontaktar de enkelt via vår portal förutsatt att du har ett abonnemang hos oss. Med ett abonnemang kan du givetvis kontakta flera hyresvärdar samtidigt i Karlskrona eller resten av Sverige.

Kontakta oss

Du alltid kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Du kan skriva till vår kundtjänst på vardagar 09.00-15.00 via e-post eller Facebook Messenger. Vi svarar gärna på dina frågor ser till att du får den support och hjälp du behöver. Följ oss på vår Instagram, Facebook, blogg eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter, inspiration, tips och tävlingar.