Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Alla hyresbostäder
  3. Karlshamn

Hyresbostäder i Karlshamn

21 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
21 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 77 m²
Karlshamn, Norra Fogdelyckegatan
7 566 SEKIgår
Sida1av 2

Liknande annonser i Karlshamn

Populära söktermer
  • Alla Alla hyresbostäder

Hyr bostad i Karlshamn på BostadsPortal

Vill du hyra bostad i Karlshamn? Då är det inte fel att kunna söka efter lediga bostäder i Karlshamn på ett enkelt och smidigt sätt. Det är vad du kan göra här hos oss på BostadsPortal. Karlshamn som ligger i Blekinge är en mycket trevlig stad, med nära till bland annat Ronneby och Karlskrona åt ena hållet och Sölvesborg och Kristianstad åt andra!

Hitta ett passande bostadsalternativ i Karlshamn

När du ska hitta en bostad i Karlshamn så kan det vara bra om du först bestämmer dig vad för typ du är ute efter. Är det helst en lägenhet i Karlshamn som lockar, eller vill du hyra bostad i Karlshamn i form av ett hus i Karlshamn ? Du kan även hyra rum eller stuga i Karlshamn .

Så hittar du snabbt och smidigt en bostad i Karlshamn

Det snabbaste sättet att få fram precis alla bostäder i Karlshamn, det är att skriva in stadens namn i sökrutan längst upp på sidan. Dock kanske du har en del krav eller önskemål? Du kan då ha större nytta av den avancerade sökningen. Du kan då nämligen göra olika val och filtreringar för att få fram en bostad i Karlshamn som matchar det du är ute efter.

Sök med hjälp av vår avancerad sökfunktion

Du som har önskemål eller rena krav kring din bostad i Karlshamn, du bör göra en filtrerad sökning. Du kan då helt enkelt fylla i olika saker som var bostaden ska ligga, vad för slags bostad det ska vara samt hur stor den ska vara när det gäller kvm eller antal rum.

Du kan även söka efter bostäder där det är tillåtet med husdjur, bostäder med balkong och även göra andra val som att det ska vara bostad för studenter till exempel.

Testa att göra en egen Bostadsbevakning av lediga bostäder i Karlshamn

Du som vill hitta lediga bostäder i Karlshamn, utan att att söka på vår sida, varje dag. Du kan testa vår smarta funktion, Bostadsbevakning . Du måste dock vara registrerad för att kunna använda dig av den. Gör helt enkelt en sökning med de filtreringar som passar dig och de krav du har på en bostad. Klicka sedan i rutan med Bostadsbevakningen. Vi mailar dig varje gång det kommer in nya lediga bostäder som matchar dina krav.

Inom vilket område i Karlshamn vill du hitta bostad?

Karlshamn har flera bra områden. Inom norra Karlshamn finns bland annat Asarum Svängsta och Trensum . Du har även Högadal-Skogsborg .

Åka till och från Karlshamn

Karlshamn genomkorsas av E22:an och Blekinge kustbana mellan Kristianstad och Karlskrona . Det finns även järnväg som trafikeras av Öresundståg och Pågatåg. Bland annat finns det direktförbindelse med Köpenhamn och Karlskrona. Karlshamn har även en av Sveriges viktigaste hamnar. I Karlshamn finns även riksväg 15 mot Halmstad samt riksväg 29 mot Växjö .

Ska du flyga så får du ta dig till Ronneby där det finns en flygplats.

Vad du kan se och göra i Karlshamn

Karlshamn har något för alla! Denna charmiga kuststad har mysiga kullerstensgator så väl som flera fina kulturkvarter. Det finns även gott om vacker natur samt att du även har skärgården mycket nära.

Gillar du att fiska, så är Karlshamn perfekt, eftersom att Mörrumsån går igenom staden. Denna å är mycket känd för bra laxfiske!

Gillar du natur, så har du mycket av den varan. Bland annat har du naturreservatet Sternö-Boön. Detta naturreservat består av två områden. Sternö har många fina vandringsleder och på Boön finns kulturella och historiska sevärdheter.

En härlig vandringsled är Strandpromenaden som går utmed havet i centrala Karlshamn. Den startar vid utvandrarmonumentet av Karl Oskar & Kristina i Näsviken.

Missa inte heller att kolla in Tarparps jättegrytor, som ligger ett par kilometer från Långasjönäs. Det är geologiska fornlämningar som är häftiga att se.

Varje år så hålls även Östersjöfestivalen i denna stad. Det är en härlig folkfest med gator och torg fyllda med festivalstämning.

Sedan så har staden även ett av norra Europas största vilthägn och Nordens största safaripark. Det i form av Eriksberg Vilt & Natur.

Kolla även in Karlshamns fina kulturkvarter. Där kan du bland annat även besöka Karlshamns museum, Skottsbergska gården samt punschmuseet. I det sistnämnda kan du se hur Karlshamnspunschen tillverkades i staden på 1800-talet.

Ett annat besöksmål är Kreativum Science Center. Det är ett spännande upptäckarcenter som passar hela familjen.

Hittar du inte det du söker: Hyr en bostad och bli själv en hyresvärd

Du som ännu inte har hittat en passande bostad i Karlshamn, du kan fundera på att göra på ett helt annat sätt. Du kan söka efter större bostäder än vad du behöver och sedan hyra den. Då kan du ju hyra ut ett rum eller två till andra!

BostadsPortal – När du vill hitta en bra bostad i Karlshamn

BostadsPortal en bra sajt för dig som vill hyra bostad i Karlshamn. Här listar vi en mängd lediga bostäder i Karlshamn samt att det hela tiden kommer in nya! Vår sajt är säker att använda sig av samt att vi har bara seriösa uthyrare här hos oss. Se gärna till att du registrerar dig hos oss, så att du får störst nytta av alla funktioner.

Här på BostadsPortal kan du hitta lediga bostäder som lägenheter , hus , stugor och rum i Karlshamn . Så fundera på vad för bostad i Karlshamn det är du vill hyra.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du kan känna dig helt trygg när du använder BostadsPortal. Vår sajt är mycket säker och det är även säkert att söka efter lediga bostäder i Karlshamn via oss. Du kan så klart även känna dig trygg i att hyra bostad i Karlshamn. Det eftersom att vi här på vår portal enbart har seriösa uthyrare.

Vill du ställa en fråga till oss? Vi har en bra kundtjänst du kan kontakta. Sedan har vi även en bra sida med FAQ du kan kika på.

Vi på BostadsPortal vill passa på att önska dig ett riktigt stort lycka till i jakten på en bra bostad i Karlshamn. Vi hoppas du hittar vad du söker.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA